VIP Brother не изписа вежди на Катрин Вачева – аут е

Моделката събра най-нисък вот на елиминациите
27 окт 2015 08:40, Александър Попов
21
VIP Brother не изписа вежди на Катрин Вачева – аут е
Снимка: Нова тв

Незнайно защо и как попадналата в шоуто VIP Brother Катрин Вачева бързо го напусна. Титулованата като модел общо взето не се запомни с нищо, освен с пиперливите коментари на останалите за външния й вид и липсата на обща култура.

Тя не издържа на снощната конкуренция на Иво Танев и спечелилата най-много вот на елиминациите Ернестина Шинова. От зрителската гилотона се спаси Кичка Бодурова, която спечели състезание с въпроси за известни личности. В него без нито верен отговор остана Иво, който се оправда, че всичко е от кавалерство и някакви вътрешни гласове го убеждавали, че трябва да се явни на елиминациите.

На излизане Катрин Вачева сподели заучени реплики, които зрителите чуват почти от всеки напуснал съквартирант - колко научила за себе си, как открила, че може да бъде сдържана и възпитана. На прощаване тя осигури имунитет за приятелката си Кристина Димитрова за следващите номинации.

Иначе в самата къща с наближаването на финала се очертават и лагерите между участниците.

Ернестина Шинова влезе в битка с Люси, който я обвини, че е "предателка" заради една прегръдка с Луна. Актрисата вече консолидира хора около себе си и убеди Здравко от Ритон, че Люси е подлец. На нейна страна е и Гъмов.

Иво Танев пък влезе в ролята на мрънкало и го играе недооценен. Той се сърди, че готви на всички, а накрая съквартирантите не изказват според него нужната благодарност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: VIP BrotherКатрин Вачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Весела преди 8 години
Коментарите ви са отражение на вас амите - грозни сте отвътре, а повечето от вас и външно. Да коментирате някой човек по този начин...ами вие не сте хора точка.
10
0
 
16
 
! Отговори
Оксофемпъл преди 8 години
На какво е модел това ... нещо? На някой не успял пластичен Аз по грозно същество от това не съм виждал.
9
2
 
14
 
! Отговори
д-р Енчев преди 8 години
Катрин си травестит отвсякъде! Тоест бил е травестит, но си е сменил пола и сега е жена, но отблизо си личи грубоватите черти! А най-голямото доказателство за тази трансформация е началото на косата отпред на челото, което издава че Катрин е бил мъж: при жените е равно, а при мъжете липсва над слепоочията и се получава формата на триъгълник! А добре се вижда че косата на Катрин отпред е точно с такава триъгълна форма!
8
1
 
17
 
! Отговори
Кукер преди 8 години
Това е модел на "Хелуин".
7
0
 
16
 
! Отговори
abv преди 8 години
Много е грозна и ***. Точка.
6
0
 
29
 
! Отговори
Messi преди 8 години
Грозна,красива... не е това проблема!Въпросът е ,че ни дават за еталон неработещи хора с доста висок стандарт на живот!
5
0
 
17
 
! Отговори
Потресен преди 8 години
До Анонимен 10Еееее, Никита е на светлинни години от тази Катрин. Никита е интелигентна, а това нещо можеше да се хвали само с това, че си има всичко - скъпи коли, маркови дрехи и други дрънкулки, които могат да задоволят само кифлите. И много интересно с какво си изкарва този стандарт? Всеки случай не с купените си дипломи, по ограничено същество рядко може да се срещне. И всъщност за какви красавици се говори непрекъснато-издути висящи устни, брррр....
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само ,че е грозна ,ами ми е гнусна даже.За съжаление доста възрастната Ернестина слага в малкия си джоб всичките ни "топ" моделки дето се изредиха в шоуто.
3
1
 
45
 
! Отговори
ъ преди 8 години
Едно недоразумение на природата и естетиката си тръгна .Въпросът е защо въобще беше там ?
2
0
 
35
 
! Отговори
жени калканджиева преди 8 години
какъв модел е това животно, пълно теле ...не я познавам
1
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИП брадър, така и не разкри туй ся на снимката жена ли е, травестит ли е, жуотно ли е, какво е...?