Сълзи, обиди и театър във VIP Brother

Кристина, Кичка, Светлана и Люси номинирани за гонене
35
Сълзи, обиди и театър във VIP Brother
Снимка: Нова тв

Финалът на VIP Brother наближава и все повече изнервя звездите в къщата. Снощи самите те имаха възможността на последните номинации за сезона да определят кои ще отидат там и кои ще се борят за вота на зрителите.

Те гласуваха за фаворитите и кои са недостойни за спечелване на титлата "Любима звезда на България".

На финалната права отидоха Гъмов, Джино, Ернестина и дует "Ритон", а Кристина, Кичка, Светлана и Люси ще се изправят на елиминации.

Нападките във VIP Brother вече достигат кулминацията си, като най-потърпевш и изолиран се оказва Люси. Най-силните думи срещу него изрекоха Здравко и Катя, които го определиха като интригант и подъл човек.

Ернестина пък заяви, че ако Люси спечели шоуто ще означава, че българинът не прави разделение между доброто и лошото.

По време на номинациите най-емоционална бе Кичка Бодурова, която се разплака докато коментираше острите думи на Гъмов срещу нея. Останалите пък я обвиниха в лошо актьорство, за да привлече публиката на своя страна.

Гъмов пък се разплака след хубавите думи на Ернестина за него, Джино също се насълзи след вота на актьора в негова полза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
46
 
! Отговори
Messi преди 8 години
Гъмов ми беше фаворит в началото...но сега вече не е:( Може ли така да обижда...просто нямам думи...Кичка може и да ги дразни с някои неща, но никого не е обидила.
9
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гъмов е поредния ***, когото пробутват, всъщност какъв е той, коя роля изигра, Ернестина също коя точно роля изигра, проста и посредствена жена. Кичка е такава кавато е, Здравко и Катя също, в сравнение с новите измислени герои старите изглеждат дори нормални и интелигентни.
8
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много се дразня като почнат разни неуспели актьори от ВИТИЗ като пияндето Ласкин, Ернестина и Гъмов да се подкрепят едни други, сякаш са цвета на нацията. Пълни нещастници. Гъмов има късмет, че по подписания договор Кичка няма право да съди участниците. Иначе щеше да го върне в първи клас този грозен лилипут.
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Два реда сълзи.... два реда суполи...***********************и ред дафинов лис'
6
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гъмов голям б.*** и алкохолик се оказа. Голем мъж, само на жени скача, че и какви грозни обиди използва. Бас фащам че на мъж никога така няма си позволи да говори, щото нема топки, кукловод...дори не е забавен. Да не ме цензурират ша напиша талантЛЕСС!
5
19
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Аз мога да...ривя повече от Кичка,затова моля Брадърътт да ме включи към ВИП-овете в следваж сериал;този вече сме го...гледали.
4
2
 
58
 
! Отговори
Вичо преди 8 години
Гъмов обижда много грозно, и налита само на жени, с мъжете опитът му е печален, веднъж се отвори на Здравеца, и Станимир се кротна на секундата.
3
1
 
22
 
! Отговори
От ада преди 8 години
То самото предаване е театър.
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много гнусно предаване.
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквато ни е държавата, такъв ни е и VIP-a