Люси и Кристина с късата клечка във VIP Brother

Двамата напуснаха шоуто на метри от финала в петък
12 ное 2015 08:47, Александър Попов
9
Люси и Кристина с късата клечка във VIP Brother
Кадър: Нова тв

Люси Иларионов и Кристина Димитрова напуснаха къщата на VIP Brother на метри от финала в петък.

Още в началото на шоуто станаха ясни финалистите с най-голяма подкрепа - Кичка Бодурова, Станимир Гъмов и може би изненадата и за самите съквартиранти - Джино.

Тримата спокойно изгледаха борбата на останалите претенденти - Люси, Ернестина, Кристина, Катя и Здравко от "Ритон" в борбата им за оставане.

Застрашените от изгонване изгледаха част от своите най-запомнящи се моменти в шоуто, след което отговаряха и на въпроси на коментаторите на предаването.

В крайна сметка с най-малка подкрепа се оказа Кристина, която според мнозина си остана и най-скучният състезател в надпреварата. Другият, който си стегна багажа бе Люси, като режисьорът в последните дни бе обвинен във всички земни грехове и бе изолиран от останалите. Единственият, с който поддържаше връзка бе Джино.

Люси се забърка в скандал с Кичка, след като я обвини, че му е подсказвала кого да номинира. Самата Бодурова отрече и го нарече интригант, а по-късно и тя го обвини, че той е правил знаци преди номинации.

Това предизвика ехидната усмивка на режисьора, но и двамата се кълняха, че са честни. В крайна сметка само видеозапис може да покаже кой крив, кой прав.

Люси обаче няма да получи възмездие ако е прав, тъй като ще наблюдава финалистите само на екран.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 8 години
ББ си има фаворити,затова си е избрал и такива постоянни коментатори.Не дават и косъм да падне от главите на Ритон,Ернестина и Гъмов,като не забелязват гафовете им,а когато това е невъзможно,по всякакъв начин ги оправдават.Като вълча глутница налитат само срещу Кичка и ще направят "котешки каваци",за да не позволят тя да спечели.Агресията, интригите и простотиите идват само от първите трима, а другите от страх само ги гледат и мълчат. Бзпрецедентен фалш.Лицемерна доброта.Цигари и алкохол.Резил.
4
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Discoveryстрада от хроничен апетит
3
5
 
4
 
! Отговори
EVERLAST преди 8 години
Абе гледат ли я тая БОЗА още >?<
2
0
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Кукловодите на Брадъра извадиха за пореден път позитивни хора от участниците в шоуто.Целта е да се бутат скандалжиите,комбинаторите,нагаждачите и конформистите.Не виждам кой гласят за победител,защото всички останали там не стават за титлата...любима звезда на народа.Може би неизвестният Джино ще го нарочат,като след шоуто ще стане хем...звезда,хем...любима;той поне се обличаше стилно и носеше...хубави очила и часовници.
1
2
 
24
 
! Отговори
65 преди 8 години
Кристина Димитрова въобще не е скучна.А като се ядоса е просто като луда.Тя пази авторитета си.Още когато каза на Ерна че ,,..не може да номинира нито Кичка ,нито Ритон стана ясно.че ще излезе преди финала.мисля ,че това е предварително уговорено,А този Гъмов е много смешен с Преслава.Прави се на влюбен пубертет,освен ако не е.