Джино свали звездите на земята, спечели VIP Brother

Ернестина Шинова и Кичка Бодурова допълниха тройката
Обновена: 13 ное 2015 23:03 | 13 ное 2015 22:53, Александър Попов
159
Джино свали звездите на земята, спечели VIP Brother
Снимка: Нова тв

Най-неизвестният съквартирант сред звездите - Джино Бианкалана, стана големият победител на големия финал на VIP Brother и се окичи със званието "Любима звезда на България". На финала той бе предпочетен пред актрисата Ернестина Шинова.

Първа къщата напусна Преслава, която така или иначе не участваше в надпреварата за първото място. Фолкпевицата леко разочарова Ники Кънчев като заяви, че с Гъмов по-скоро са приятели. "Лъжа е", контрира Кънчев, но по всичко личи, че сюжетната линия с любовта между двамата прекъсва с финалните надписи.

По традиция гласуването бе оспорвано, но то така е във всяко шоу, което се пускат sms-и. С много драматизъм Ники Кънчев обяви петият в класирането - дует Ритон. Катя и Здравко бяха последвани веднага от Станимир Гъмов. Актьорът бе спряган предварително за краен победител и четвъртото му място се прие като изненада.

"Ритон го нямаше в къщата, ние бяхме двама души. Излизаме с 15 нови приятели, които ни обичат, а ние ги обичаме три пъти повече", заяви Здравко, който си тръгна с посадени чушки - подарък от Гъмов.

Душата на компанията Станимир също си тръгна с растение - боб, а на сцената до него застана синът му.

"Страшна история беше това шоу", заключи Станимир, а за Преслава се измъкна, че ще се разбере кат цъфне боба.

Така в крайна сметка тримата големи финалисти се оказаха Джино, Ернестина и оцелялата на всички номинации Кичка.

Призовото трето място пък бе отредено за Кичка Бодурова, която бе един от най-пълнокръвните образи, особено в скандалите. Зад Кичка, поне в социалните мрежи, стояха най-много последователи. Коментираше се дори, че имала и платен фенклуб, но дори да е истина той се оказа недостатъчен за крайната победа.

Тя бе посрещната с букет от кандидат президента Луна, след което изгледа своите най-любопитни моменти в шоуто.

"За мен победата е факт. Big Brother всъщност е едно училище за оцеляване и аз оцелях", доволна бе тя на слизане от сцената.

В последния двубой се изправиха влезлият като най-голям анонимник Джино и закрилничката на плеймейтките в къщата - актрисата Ернестина Шинова. През целия сезон двамата се показаха като най-балансираните играчи.

"Аз не се боря с Джино, той ще спечели, заслужава го", заяви Ерна преди финалния вот.

"Искам България да гласува за Ернестина, аз се чувствам победител", отвърна кавалерски Джино.

В крайна сметка зрителите оставиха на второ място Ернестина, а за Джино остана приятното чувство да затвори за последен път вратата на къщата.

Лампите на VIP Brother угаснаха... За да бъдат запалени отново в понеделник. За добро или лошо, тогава влизат поредните звезди, в поредния епизод на Big Brother, този път под марката All Stars.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
5
 
! Отговори
Maртин преди 8 години
Само ми е интересно с кое е ВИП, не че е лошо момчето..
8
0
 
8
 
! Отговори
До манафа "жена преди 8 години
Разбирам те, засегнат си от истината. Но истината понякога боли.
7
8
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Джино показа че нашите т.н. Випове нищо не струват.Дойде едно момче от другия край на света с различно мислене и манталитет и ги сложи всички в малкото си джопче.
6
0
 
11
 
! Отговори
До манафа с ник жена преди 8 години
Еееее... всички знаем че си ман.аф, излишно се престараваш, никой не ти вярва. :-')Не си интересен
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше шоу в тоя Вип все пак. Да не забравяме как се гъбаркаше Гъмов с откачената Луна и скандалите му с Кичка, и на Здравко с Кичка. Голям цирк сътвориха . Браво!
4
3
 
3
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Ivanov na tva mu se vika skotshtina.inache bravo na django
3
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно откъде пик бг знаеше час по-рано (а може би и повече - не съм гледал часовника) че главния "вип" на България е никому неизвестния до вчера Джино (абе що толкова българи си сменят имената като отидат в САЩ - срамуват ли се от тях? )
2
20
 
35
 
! Отговори
Любо преди 8 години
Браво на Джино! Достоен победител , има лъч надежда за Българския народ , който все още оценява доброто възпитание дадено от родител на дете.
1
8
 
10
 
! Отговори
анонимник преди 8 години
Първи! Това е по важна новина!