Джино свали звездите на земята, спечели VIP Brother

Ернестина Шинова и Кичка Бодурова допълниха тройката
Обновена: 13 ное 2015 23:03 | 13 ное 2015 22:53, Александър Попов
159
Джино свали звездите на земята, спечели VIP Brother
Снимка: Нова тв

Най-неизвестният съквартирант сред звездите - Джино Бианкалана, стана големият победител на големия финал на VIP Brother и се окичи със званието "Любима звезда на България". На финала той бе предпочетен пред актрисата Ернестина Шинова.

Първа къщата напусна Преслава, която така или иначе не участваше в надпреварата за първото място. Фолкпевицата леко разочарова Ники Кънчев като заяви, че с Гъмов по-скоро са приятели. "Лъжа е", контрира Кънчев, но по всичко личи, че сюжетната линия с любовта между двамата прекъсва с финалните надписи.

По традиция гласуването бе оспорвано, но то така е във всяко шоу, което се пускат sms-и. С много драматизъм Ники Кънчев обяви петият в класирането - дует Ритон. Катя и Здравко бяха последвани веднага от Станимир Гъмов. Актьорът бе спряган предварително за краен победител и четвъртото му място се прие като изненада.

"Ритон го нямаше в къщата, ние бяхме двама души. Излизаме с 15 нови приятели, които ни обичат, а ние ги обичаме три пъти повече", заяви Здравко, който си тръгна с посадени чушки - подарък от Гъмов.

Душата на компанията Станимир също си тръгна с растение - боб, а на сцената до него застана синът му.

"Страшна история беше това шоу", заключи Станимир, а за Преслава се измъкна, че ще се разбере кат цъфне боба.

Така в крайна сметка тримата големи финалисти се оказаха Джино, Ернестина и оцелялата на всички номинации Кичка.

Призовото трето място пък бе отредено за Кичка Бодурова, която бе един от най-пълнокръвните образи, особено в скандалите. Зад Кичка, поне в социалните мрежи, стояха най-много последователи. Коментираше се дори, че имала и платен фенклуб, но дори да е истина той се оказа недостатъчен за крайната победа.

Тя бе посрещната с букет от кандидат президента Луна, след което изгледа своите най-любопитни моменти в шоуто.

"За мен победата е факт. Big Brother всъщност е едно училище за оцеляване и аз оцелях", доволна бе тя на слизане от сцената.

В последния двубой се изправиха влезлият като най-голям анонимник Джино и закрилничката на плеймейтките в къщата - актрисата Ернестина Шинова. През целия сезон двамата се показаха като най-балансираните играчи.

"Аз не се боря с Джино, той ще спечели, заслужава го", заяви Ерна преди финалния вот.

"Искам България да гласува за Ернестина, аз се чувствам победител", отвърна кавалерски Джино.

В крайна сметка зрителите оставиха на второ място Ернестина, а за Джино остана приятното чувство да затвори за последен път вратата на къщата.

Лампите на VIP Brother угаснаха... За да бъдат запалени отново в понеделник. За добро или лошо, тогава влизат поредните звезди, в поредния епизод на Big Brother, този път под марката All Stars.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
15
 
! Отговори
зрител преди 8 години
Как им беше все едно дали ще останат на финала -те били над тези работи,виж ти!Само Кичка щяла да умре ако не победи.А когато Ерна разбра ,че отива на финал удар щеше да получи -то не бяха сълзи,то не бяха прегръдки,то не беше хилене.А тази която уж искала най много да отиде на финала ,просто помаха за поздрав и толкова.Много,много лицемерие и от дует Ритон-дето били много честни и от Ерна и от Гъмов.Да Джино се държа сравнително добре.Май пиячите се дяха добре сдушили.
48
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
За мене истинския победител е Кичка.Изтормозиха я,но и тя издържа.Иначе много лицемерие имаше сред тия "випове"То не бяха прегръдки,то не бяха целувки,изблици на "голямо приятелство" и т.н.Всичко беше едно лицемерие,как се печели "приятел" хора вие наясно ли сте.Злоупотребиха с тази дума,добри познати -да но пък "неоценими" приятели хайде бе-лицемери!!!!!!И си мислеха ,че по този начин ще се харесат на хората.И Ерна прекали с това си държание на майка Тереза и с тази фалшива любвеобилност.
47
4
 
8
 
! Отговори
65 преди 8 години
До 100 и 101-Той е въСпитан ,колкото вие сте грамотни? Ама сигурно сте много имотни,като него та не сте имали време да учите.
46
0
 
10
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Добър ден. Някаква новина различна от Парижките съвсем очаквани събития дали ще има?
45
4
 
17
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Естествено, че ще е той, нали милиони имат майка му и баща му. Един дол дренки са сите, така да знаете от мене, големи лицемери, държат се мирно, културно и се правят, че им пука за околните, но лека-полека си показаха рогата всички. Никакви ВИП-ове не са тия и никога няма да бъдат, на моменти ми е жал за тях като ги гледах в шоуто.
44
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Джино ти показа характер и въспитание ,
43
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
джино и арнестина и двамата заслужаваха първото место , добро момче и въспитао
42
13
 
34
 
! Отговори
ПОБЕДИТЕЛ????? преди 8 години
ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ Е КИЧКА НАПРАВИ ТОЛКОВА ПАРИ НА ПРОДУЦЕНТИ РЕЖИСЬОРИ И НЕЗНАМ СИ КАКВИ "ВИП" --ИСКАМ ДА КАЖА НА ПРЕСЛАВА-ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТЕ ТЪРСЕХА "ЗАБАВЛЕНИ"ОТ ТЕБ И ГЪМОВ ЗАТОВА ТЕ ВКАРАХА НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ С ГЪМОВ МЛАДО ХУБАВО МОМИЧЕ,НЕ Е ЗА ТЕБ НАМЕРИ СИ ЕДИН МЪЖ КОЙТО НЕ Е БИЛ РАЗВЕДЕН СЪЗДАЙ СЕМЕЙСТВО РОДИ СИ ДЕЦА- ПОПИТАЙ МАЙКА СИ И ТЯ ЩЕ ТИ КАЖЕ СЪЩОТО- БЕШЕ МИ МЪЧНО КАТО ТЕ ГЛЕДАХ С ГЪМОВ ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТЕ ИИИИИ ИЗГЛЕЖДАХТЕ КАТО БАЩА И ДЪЩЕРЯ - поздрави от Добрич
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
една новина без привкус на престъпление. харесва ми.
40
4
 
32
 
! Отговори
111 преди 8 години
..... Някакви випове....някакви брадъри...а Европа вече не е същата! Отиваш на мач, отиваш на концерт, пътуваш с метрото ...не знаеш дали ще се прибереш!
39
1
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Щом не си зодия лъв,значи приключихме стебе.
38
2
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до ЖенаСам съм...но ми требва лъв, всичко друго е компромис!!!
37
3
 
2
 
! Отговори
PD преди 8 години
Псевдо интелигентите реват колко е деградирало обществото, психолозите зад проекта потвърждават на практика теориите си, публиката мечтае. Един ден да е на мястото на Никому неизвестното същество Нищо. Звездите осъзнават, че блясъка им, няма нищо общо с светлината и топлината. И защо е всичко това, може би дори няма да се сетите да попитате. Ами ще разберем, когато съществото нищо ще прави всичко само и само да отразява светлината на прожекторите, желаейки да го приемат за звезда. Ех публико..
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на стадиона бил и Оланд
35
0
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 95Ако беше лъв...щеше да ме заинтригува,щото това е зодията от отккровението на Иоан.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При друга атака има експлозия в бар край стадиона Стад дьо Франс. Там отборът на Франция играе приятелски мач с Германия. Журналист на Би Би Си, намиращ се на мястото, съобщава, че вижда поне 10 души на улицата, които са убити или тежко ранени. Полицията вече е пристигнала, допълва той.
33
1
 
4
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
До АнонименТова я чака Европа ако не разкара всичките *** от границите си! Ако ли не, ще има граждански войни , които няма да спрат докато не бъде убит и последния от враждуващите. Убеден съм че вървим натам и всеки изминал ден го показва ясно. Човек трябва да е сляп за да не го прозре.
32
1
 
4
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Съжалявам!!! Другите два отпадат.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне 26 души са убити в няколко атаки във и около Париж. Нападнати са заведение в центъра на френската столица, бар край стадион, съобщи Би Би Си, цитирайки френски медии. Има и взети заложници в театър, където се провеждал концерт, допълва АП.
30
0
 
2
 
! Отговори
Дед Хасан преди 8 години
Е.....Е МИ СЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙ! ДВЕ НЕ ВИЖДАМ ХАХАХАХАХААХ ;))))