Биха шута на Къци, Деси Слава пред припадък

Вкараха бившето гадже на фолкпевицата в Big Brother
11
Биха шута на Къци, Деси Слава пред припадък
Снимка: Нова тв

Изненадващо или не, Къци Вапцаров напусна завинаги къщата на Big Brother All Stars. Той не успя да се пребори в конкуренцията на съмнителния мачо Борислав, Ваня Червенкова и Евгени Минчев.

Къци си тръгна леко самотен от шоуто, след като всички съквартиранти го набедиха за безхарактерен и човек без мнение. Самият Къци обаче не смята така и настоява, че има позиция за всеки важен въпрос.

В шоуто продължиха интригите между Соня Колтуклиева, Евгени Минчев, Боби и Ваня Джаферович. Тема №1 продължава да бъде простотията на Боби, който се похвали, че е изпратил няколко кадъра на мъжкото си достойнство на лорда в опит да бъде вреден в някоя реклама.

Ваня определи поведението на Боби като на професионално жиголо, той пък отвърна, че се гордее с пакета си.

Иначе най-трудно се очертава за Деси Слава, след като в шоуто влезе бившето й гадже Зарко. Блондинката неколкократно изтъкваше в лични разговори, че иска да забрави Зарко завинаги.

"Двамата сигурно още се обичаме, но търпението ми си има граници", обясни Деси на Ваня Червенкова. И допълни, че е имало периоди, в които двамата не се виждали по половин година.

"Смяташе, че подписвайки с "Пайнер" отново съм слагала кариерата си на преден план. За негова сметка", разказа певицата.

При влизането на Зарко в къщата фолк изпълнителката се разтрепери и бе на път да припадне. В следващите епизоди ще стане ясно дали двамата все още изпитват чувства един към друг и връзката им може да се възроди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Joko преди 8 години
"... All stars..."!?!?!?!? Като ни занимавате с тази гмеж поне пишете на разбираем български.....
6
0
 
10
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Те преди от "любов" не са намирали време един за друг , та сега заради пари ще намерят ... И предаванията ни са като турски сапунки .
5
1
 
13
 
! Отговори
ЗАЩО?? преди 8 години
ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЕ ХАРЕСВАТ ВЪЗПИТАНИТЕ А ХАРЕСВАТ ЧАЛГАТА,ИНТРИГАНТИТЕ ЛОШОТИЯТА НО НЕ Е ВИНОВЕН НАРОДА НИ А ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ТЕЗИ ПРЕДАВАНИЯ ТЪРСЯТ САМО ИНТРИГИ КОЙ ЩЕ ПРАВИ СЕКС И ТЪПОТИИ КОЛКОТО СИ ЩЕШ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ДОКОЛКОТО ЗНАМ САМО В НАШАТА СТРАНА ИМА ТАКОВА В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СА ГО ЗАКРИЛИ - ТОВА ШОУ НЕ Е ПОУЧИТЕЛНО ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ - ПЪЛНИ СЕ ДЖОБА САМО НА ПРОДУЦЕНТИ РЕЖИСЬОРИ И РАЗНИ КОМЕНТАТОРИ КОИТО СЕМЕЙСТВАТА СИ НЕ СА УПРАВИЛИ ТРЪГНАЛИ ДА ДАВАТ СЪВЕТИ ....
4
0
 
30
 
! Отговори
pich преди 8 години
Ето това е новина: 13-годишен с тумор дари 7000 лева за спасение на други !!Защо пишете за тези *** по-горе ???
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До българинЖените също искат читав и верен мъж. Ама напоследък такива почти не се срещат. Болшинството са заети да се обезкосмяват за гей прайдовете. Останалите ходят да дишат пръд.ните на фолкпевачките по чалготеките.
2
2
 
22
 
! Отговори
българин преди 8 години
недопустимо е жената да си върти *** и тресе циците пред неграничен кръг от може,и мъжът до нея да го търпи.Помниш ли бройката на мъже с които си била?Ето това ни доведе до изчезване.Станала на 35-40 год.и тогава решила,че иска ново дете.А мъжът какво иска,не е важно.Запомнете-мъжът иска читава и вярна жена!Другото е разпад на нашето общество.затова се страхуваме от мюсюлманите и ромите.Защото ставаме вси по-малко.
1
3
 
18
 
! Отговори
салих преди 8 години
Борислав не е стока , но Минчев е още по -долен. Да накараш някой да си снима определени части от тялото с обещание да му направиш услуга и след това , да намекваш ,че този не е съвсем мъж е ужасно.Това е форама на рекетиране.Миннчев е манипулатор и рекетьор.Това е начина му на работа.Обещава услуга , иска з атова срамни неща и после рекет.Червенкова за какво го защитава толкова не е ясно и коя е тя?Кой я определи като ВИП?