След рев и сълзи Колтуклиева аут от Big Brother

Ваня иска мъж, а Евгени Минчев победата
Обновена: 10 дек 2015 09:24 | 10 дек 2015 09:07, Александър Попов
15
След рев и сълзи Колтуклиева аут от Big Brother
Снимка: Нова тв

Един от най-противоречивите персонажи в Big Brother All Stars се сбогува с шоуто на метри от финала. Соня Колтуклиева ще се запомни с агресивното си поведение, докато беше имунизирана от изгонване и последвалото разкаяние, когато бе пратена на елиминации.

Участието й премина от закани до сълзи, а накрая напусна къщата с думите: "Простете ми за всичко, с което ви нараних".

Тя се похвали, че е била сред най-интересните играчи и заяви, че е преоткрила себе си чрез грешките си.

Иначе съквартирантите се изповядаха предколедно и споделиха своите мечти. Сълзи и рев съпътстваха техните мисли, преживявания и надежди. 

Ваня Червенкова призна, че се чувства самотна и си пожела споделена любов и мъж до себе си. Много емоционален бе и Ваня Джаферович, който разкри, че загубата на баща му се е отразила много тежко и големият му страх е да не загуби живота си и децата му да растат без родител. Той дори се замисли дали да не се допита до специалист заради черните мисли, които го терзаят непрекъснато.

В типичния си стил Евгени Минчев си пожела за Коледа титлата "Любимата звезда на България", като допълни, че би искал да се научи на търпение, такт и дипломация. Кали пък го покани за втора поредна година да бъде на празника неин гост. Минчев се трогна и обеща, че ще пристигне с мъжа, с когото е празнувал и миналата година. "Той е модел, имахме известни търкания", загатна лордът.

Деси Слава сподели, че най-щастливият момент от живота ѝ е раждането на сина ѝ, а като най-тежък – това, че не е била до него, когато е прохождал и други важни моменти от неговото порастване.

Тя иска от къщата да излезе приятел с бившето си гадже Зарко, а по-късно призна, че все още го обича. Но и той трябва да я приеме с всичките й качества и недостатъци. "Ако си дадем шанс, ще съм безкомпромисна", заяви фолкпевицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Ханко от с Осеня преди 8 години
До 9БОГ ЩЕ пази пази България. ...от тебе.
12
0
 
4
 
! Отговори
Да пази Господ преди 8 години
Пази ни Господи от дебели, агресивни, всезнаещи животни определящи себе си като жена!
11
1
 
7
 
! Отговори
Чичо Пейо преди 8 години
*** те ората не спат с Крокодили кат теб ***. То тебе като те види огледалото и се обръща на другата страна да повърне
10
1
 
11
 
! Отговори
тази е преди 8 години
Много противна манипулаторка!!!!!!!!Соросоидка!
9
0
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Аууууу, изпаднах в дИпресия, каква трагедия, изобщо кой ги гледа тези "бози"
8
1
 
11
 
! Отговори
Ханко от с Осеня преди 8 години
Гледах предния брадър, от време на време заради Гъмов. Този минава покрай мене и ако го заваря сменям канала. Отвратителна глупост с още по-отвратителни субекти. На тази тлъс.тата бих й на.чупил ка.н.чето с облекчение. Както и на измисления герой Е. Миндж.БОГ да пази България!
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aуууу ,тоз дърт вампир оде изплува????//Добре,че я изгониха :)
6
1
 
12
 
! Отговори
пешо преди 8 години
Кой е влязъл в такъв формат и не е станал за посмешище и резил? Като добавим отвратителния характер и неприятната визия , впечатлението е още по силно. Постарах се да съм максимално учтив.
5
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много глупаво предаване, а льохманина Кънчев го води сякаш това е най-важното предаване в света. Гръмки фрази и кудкудякащи женички поканени в студиото.
4
2
 
28
 
! Отговори
Онзи преди 8 години
Абе.. какви и кои са тия хора и за какво се борят, та занимават цялата държава със себе си. Масово е изпростял народа.
3
2
 
26
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Много са зле всички дето са в къщата и тези които вече излязоха... Ама всички. Аз се чудя кви звезди са тия? Единия , другата *** дето я гърмяха, третата, тая снощи дето я изгониха - отвратителна визия ( и в тяло и муцуната), Дугата миньонче дето само се чуди кой да й го ръгне, оня гаджето й - комплексар бияч, Джеферович - тоя па ква звезда е в България, не го бях чувал докато не влезе в къщата... абе трагедия. И това са звездите на българия ли? Ужас.
2
2
 
22
 
! Отговори
лол преди 8 години
Дремеминауя
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единия дзвер жабешката уста го изритаха, а другия дзвер дето го гърмяха не знам как ще си намери мъж- то трябва да е луд човек за да легне с това животно.