Хилари Клинтън: Възможна е гражданска война в Сирия

Част от опозицията започва да използва оръжие
18 ное 2011 22:24, Елка Василева
40
Хилари Клинтън: Възможна е гражданска война в Сирия
Снимка: Reuters

В Сирия може да избухне гражданска война, тъй като част от опозицията започва да използва оръжие в отговор на репресиите на режима, заяви днес американският държавен секретар Хилари Клинтън в интервю за телевизия Ен Би Си.

"Смятам, че може да има гражданска война, защото опозицията проявява твърда решимост, добре е въоръжена и е добре финансирана", заяви Клинтън, цитирана от Франс прес.

Още по темата

По думите на Клинтън въоръжените действия ще бъдат "ако не ръководени, поне със сигурност повлияни от дезертьори от армията. Ние вече виждаме това и не го одобряваме, защото сме за мирни демонстрации и ненасилствена опозиция".

Американският държавен секретар изтъкна, че режимът на Асад чрез репресиите си от месеци насам е накарал народа "да грабне оръжие срещу него", отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: СирияХилари Клинтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР...! преди 12 години
...БРАВО 38...!
37
1
 
2
 
! Отговори
славянин преди 12 години
А в САЩ не е ли възможна?
36
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Интересно ти на какво ли приличаш
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А МОЖЕ ЛИ ТАЗИ *** *** ДА ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ! *** СИ НАГЛАТА И ГНУСНА ДОЛНА ***! НЕ НА ПРАЗНО МАЛОУМНИЯ И БИВШ МЪЖ ХОДЕШЕ ПРИ *** ДА МУ ДУХАТ! ТОВА НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА!
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Taia ZMIA kakvoto kaze tova stawa
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая ръси простотии,само и само да е под прожекторите!
32
3
 
5
 
! Отговори
анти преди 12 години
опазил ни Бог от тази гнусна мумия Клинтън.да гори в ада дано!
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Смятам, че може да има гражданска война, защото опозицията проявява твърда решимост, добре е въоръжена и е добре финансирана", заяви Клинтън.tazi"opoziciq" o6te ot na4aloto na problema e mnogo dobre vaorajena i finansirana-poznaite ot koi?"Ние вече виждаме това и не го одобряваме, защото сме за мирни демонстрации и ненасилствена опозиция".DA BI MIRNO STOQLO,NE BI 4UDO VIDQLO,taka 4e sega gledai i nikoi ne te pita haresva li ti ili ne HILARKEEEEEEEE
30
3
 
5
 
! Отговори
невероятно преди 12 години
Леле,колко радетели за демокрацията има в този форум . Леле , леле до къде доживяхме, комунисти да учат американци на демокрация , ужас и безумие !
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За сведение на г-жа Клинтън руския флот е при бреговете на Сирия, за което "свободната преса" не обелва нито дума. Може би НАТО търси това - сблъсък. Язък за готиния мъж на г-жа Клинтън. Сега го разбирам защо е изневерявал.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази гражданска война е инициирана, финансирана и подкрепяна от САЩ и НАТО. Лешоядите се събират на следващия труп. Гадно и грозно. Ще спечелят омразата на цял свят. След Либия светът вече не е същия, най - малкото илюзиите се сринаха за демократичност на западното общество.
27
3
 
22
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Засега се знае, за само една държава, на която държавен секретар, отива в друга държава и иска убийството на човек това направи Хилари Клинтън в Либия! Просто хората са си убийци по рождение и за тях човешкият живот нищо не значи и според тях, никой не може да им търси сметка! Клинтовската *** да знае, че Той господ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!!ТОВА не е освобождаване, а поробване на Либия от Западния империализъм.Подобно "освобождаване" имаше преди 10 години на Ирак и Афганистан. И вече толкова години народите на тези страни водят кървава борба за изгонване на "освободителите".
26
3
 
19
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Колкото до Кадафи, добре е да се знае, че българите се натискаха да работят там, а не обратното. На Американците не им харесваха индианците - избиха ги. Не им харесаха други народи - поизбиха ги. Не им хареса Кенеди - гръмнаха го. Не си харесаха Кулите(световният търговски център) събориха си ги. Превзеха Афаганистан и там се дигна производството на опиум 60 пъти, оттогава. А този наркотик е предназначен за Европа и Русия. Империята на злото си намери достоен представител в лицето на леля Хилъри. Особенно като разбра, че друга свири на семейната ***, злобата и се дигна на ента степен. Кадафи трябва да бъде убит или пленен! Това го казва Хилъри Клинтън. Жената, която търси убийства и смърт-каква е? Нормалните хора се чудят как политик на такъв висок пост може да бъде така кръвожаден. Още веднаж се доказва, че тази велика нация-САЩ е основана от изгонените европейски бандити и престъпници!
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като иска по мирен начин да се направят нещата защо арестуваха тези които протестират на уолстрийт нали иска демокрация
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
отровна съскаща змия на която трябва да и се отреже главата като преди това и се извадят отровните зъби
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бъркаш чифутко гражданската война *** на твоята врата все повече американци негодуват срещу вашия циониски банкерски грабеж и движението окупирай уолт стриит е само началото и въпреки ,че изпращате срещу мирни демостранти тежко въоръжена жандармерия да пребива и да арестува хората те стават все повече народния гняв в целия свят срещу вашето сатанинско крадливо племе другарко Клинтън набира сила с всеки изминал ден и тази световна енергия ще ви помете и то съвсем скоро
22
1
 
15
 
! Отговори
Моника преди 12 години
Хилари, дали ако пък ние спрем доставките на оръжие и пари за сирийската "опозиция", мирът няма да се възстанови, а?
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
циониска ***
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей Холари ей *** , не се занимавай с политика ами *** наглеждай Билл да не би да клеца някъде индиректно
19
5
 
12
 
! Отговори
следваща цел преди 12 години
След Либия - СирияСлед Сирия - Иран