Израел обединява специалните си сили

С единно командване те ще могат да нанесат удар по Иран
Обновена: 16 дек 2011 09:49 | 16 дек 2011 09:46, Елка Василева
47
Израел обединява специалните си сили
Снимка: Архив Reuters

Израел съобщи, че обединява специалните си сили под едно командване. Според експерти този ход може да му помогне да нанесе удар по страни като Иран, чиято ядрена програма еврейската държава смята за заплаха за съществуването си, предаде Ройтерс.

"Първоначалната задача на корпуса ще е да продължи съвместните операции на израелските отбранителни сили в стратегическа дълбочина", се казва в съобщение на въоръжените сили, в което се обявява създаването на "Дълбочинния корпус".

Американското издание "Дифенс нюз" се позовава на високопоставени израелски служители, според които командосите от новия корпус ще могат да действат "далеч извън границите на Израел" в "третия кръг" - термин, обозначаващ като цяло страните от Залива и Африканския рог.

Израелски медии предполагат, че корпусът може да действа и вътре в Иран, който според доклад от миналия месец на Международната агенция по атомна енергия вероятно работи за създаване на ядрено оръжие.

Елитните сухопътни, въздушни и морски части ще запазят уникалните си способности, но новата структура ще ги насърчи да действат в по-тясно сътрудничество помежду си, що се отнася до планиране на мисии, отбелязва "Дифенс нюз".


(БТА)


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко почвай да правиш и ти бомба !!!!
40
4
 
2
 
! Отговори
До 41 anonimen преди 8 години
Ами иди и го поздрави лично твоя Опенхаймер!
39
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
И колко са тези войни , та нали именно благодарение на ядреното оръжие в Ервопа вече 66 години няма война , та това не се е случвало от както континента е населен от маймуни. Изключвам разбира се Югославия защото това си беше гражданска война между един нацинал комунист и останалите народи в една бивша федерация. Така че да е жив и здрав Опенхаймер
38
2
 
3
 
! Отговори
KEN 15 преди 8 години
ти кажа че за 150 години от както църквата свали лапите си от евреите , света дръпна и стана по добро място A KOLKO VOINI PODPALIHA POKLAJDAHA PODKLAJDAT OSOBENO KATO SE POYAWI SIONIZMA MANIYATA IM E SWETOWNO GOSPOTSTWO
37
9
 
16
 
! Отговори
555 преди 8 години
Известни личности за евреите
“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)

"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, І в. сл. Хр.
"Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас."

- Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.


Мохамед: "Всички до един са мошеници."

“Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”

Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.


“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.


Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."
Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:

"Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе."


Гьоте:

"Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."

“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”

император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)


Виктор Юго:

"Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."

Бисмарк:

"Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик."


“В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.”

- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

“…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест...”

- Достоевски, писател


“Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.
Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.

Марк Твен


Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите юдейски царе на капитала”, които са извор на злото в света.

Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници" “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи.

"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.”

Любен Каравелов

„Тъй нагло Лорда с мирен вид
свой взгляд министерски исказа,
и като същий злобен ***
към нази пълен бе с умраза,
и тъй цинически, без стид очите на света замаза…
...
О, Англио, защо ли днес
бездушен *** те управлява?“.

Иван Вазов - "Дизраели"


"В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите... Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!... Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!"

Алеко Константинов - "До Чикаго и назад"

“...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи...”

- Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

Коментарите на Форд за Протоколите на ционските мъдреци

"Убий евреина и бъди патриот."

Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

“Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!”

- Никола Николов, публицист


“Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” - Борис Миронов, публицист - “За еврейския фашизъм”.

"Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори - на верски догми, трети - от "страха ради юдейски", по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи." - Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в.

“Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света...” - проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

“В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” - проф. Григорий КлимовВ редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше.
36
7
 
11
 
! Отговори
siviyatvilk-31 преди 8 години
Иранските ядрени централи са подвижни ,и са в дълбоко под земята. За да ги унищожи ,Израел трябва да окуяпира Иран. А ТВО Е НЕВИЗМОЖНО!!!!!!!!!
35
10
 
15
 
! Отговори
Винех преди 8 години
Стискам палци персите да унищожат мръсните хазари
34
5
 
10
 
! Отговори
анти преди 8 години
тая *** пак не спира да ги измисля какви ли не.гадове мръсни
33
3
 
9
 
! Отговори
но комент преди 8 години
Ако можеше да стане чисто и бързо, до сега да е станало.Ама не може.
32
3
 
11
 
! Отговори
но комент преди 8 години
33, остави ги тия пропаганди,че всичко ще е бързо и лесно.Преди няколко години Израел не можа да се справи с иранското протеже Хизбула, и се видя, че израелската армия е слаба.
И друго-стелт,стелт-ама оня ден иранците дето свалиха свръхсекретния американски безпилотен самолет-нали стелт беше?Как го свалиха?
по скоро ще се получи като в Ирак-дълга и кървава война, всъщност много по кървава от тази в Ирак.А на Америка хич, ама хич не и се влиза пак в такавма война.
31
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох всички като са се запритеснявали война та война и си представят нещо като втората светова с баталните сцени дет танкове мачкат милиони войници и кръвта се лее като река.Мнеее по скоро ще има нещо от типа на операция "Бдителен страж" - излитат няколко стелт самолета със нужният брой крилати ракети.И след 40 минути иранците нямат лаборатории и заводи за да правят атомни бомби.Ем по чисто ем по-лесно... че и сигурно.Споко дори и да има война тя ще бъде кратка и прецизна.Никой не иска безумия.
30
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TURCIA 6TE BIDE MNOGO AKTIVNA AKO NE DAI SE BOJE IZRAEL SE RE6I DA NAPADNE IRAN.TOVA 6TE E KRAQT NA IZRAEL I NA DRUGI DIRJAVI PODKREPQ6TI IAZRAEL
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бррраво Тина та дойдохме си на думата , никой не иска война , но така е устроен човека за съжаление и не е хубаво да се анатемосва , никой не е спечли от това
28
2
 
2
 
! Отговори
Tina преди 8 години
26-и, целият свят е жертва на тази война.

29-и, ще се поправя и вече ще споменавам 30-те милиона загинали руснаци.
27
0
 
5
 
! Отговори
Do Tina преди 8 години
Буд спопкойна Тина , не ги забраявм , за тов щях да ти кажа че това си е сталиновата сметка иначе отдавна не се говори за 20 млн. а за 30
26
5
 
7
 
! Отговори
do 25 преди 8 години
не забравяй също така няколкото милиона умрели от глад в Поволжието православни както и десетките милиони в концлагерите на Сталин
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този който нямаше своя държава , своя армия , този когото го избиваха поголовно само заради верската и не толкова заради националната си принадлежност , защото това бяха добри германци , поляи , французи , руснаци и какви ли не от цяла Европа . Знам какво са дали като жертви всики народи в тази война , но тази война не беше на евреите , те бяха само жертва на войната.
24
6
 
13
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Освен евреите, които пострадаха, не забравяй и 20 000 000 православни руснаци.
Руснаците платиха много повече на тази война и техните жертви не са по-малко свети.
Освен това цяла Европа даде милиони жертви.
Общият брой на загиналите е около 60 000 000, ако не греша.
Кой, казваш, е най-пострадалият?...
23
6
 
3
 
! Отговори
Аноннимен преди 8 години
Този луд австриец само загуби от тази работа , но има други по умни от него които знаят как да печелят
22
6
 
4
 
! Отговори
До Тина преди 8 години
Да случиха се двете най жестоки войни , но това си беше преразпределение на света ,а от втората май най-много пострадаха евреите ,които дори нямаха територия. Но днес човек е по друг или поне така вярвам