Руски боен кораб с антитерористично звено акостира в сирийско пристанище

В Тартус вече се намира друг боен кораб за разузнаване и наблюдение
Обновена: 19 мар 2012 14:00 | 19 мар 2012 14:00, Елка Василева
58
Руски боен кораб с антитерористично звено акостира в сирийско пристанище
Започналото преди година въстание в Сирия все повече приема формата на яростна въоръжена борба. Снимка: архив, Reuters

Руски боен кораб с антитерористично подразделение на морската пехота е акостирал в сирийското пристанище Тартус, съобщи генералният щаб на руския Черноморски флот, цитиран от ДПА.

Военният танкер се е присъединил към руски боен кораб за разузнаване и наблюдение, който вече се намирал в Тартус, съобщи Интерфакс.

Още по темата

Русия поддържа военно присъствие в сирийското пристанище, за да демонстрира загрижеността на Кремъл за стабилността на Сирия и за оказване на помощ при евентуално евакуиране на руски цивилни граждани от района, заявиха представители на руските ВМС, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сирийска Новинарска Агенция - sana.sy/index_eng.html - за който иска новини от извора а не интерепретации на западни медии
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
колкото повече статии против Башар, значи толкова е по-о.рано положението на опозицията
31
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 34 сигурно се е покрил вече , за това ще ти кажа по време на ударите на НАТО след подписването на мирното споразумение с правителството в Белград и при навлизането на сухопътните части , защото те влязоха след примирието , руска част от силите в Босна с марш на скок с няколко БТР завзе летището в Прищина , голям цирк , без ефект. , а между другото в деня на подписване се прибирах и на Калотина ме застигна колона от автобуси пълни с хора в еднакви сини гащеризони говорещи на руски , изтегляха
30
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 32 понеже имам познати косовари са ми разказвали точно за случая , оканите са били руснаците , обградили са ги отвсякъде , диктували са им доставката на провизии , честно казано май са се гаврили с горките войничета , а това си беше чисто и просто една глупост на Елцин без абсолютно никакъв ефект.
29
6
 
7
 
! Отговори
до 32 - руснак преди 12 години
Извинявай, написаното от теб ме заинтригува, били дал малко повече информация, кое летище е било завзето от руснаците по времето на коя югославска война? мерси.
28
0
 
17
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Krai! Nema smisal da se davat poveche pari na wqtara(revoluzionerite).Rusarite sa rodeni boyzi.
27
4
 
31
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Не трябва да позволят Сирия да падне под властта на "арабската пролет".
26
33
 
4
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
И какво и е прекрасното на тази новина.Че някаква си руска щайга скоро ще бъде потопена.Дай боже да е по скоро
25
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e това вече е една прекрасна новина в този слънчев ден
24
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 24 , за тях може и да ми стигнат , но за опозицията , която беше изтребена както непосредствено след 9 септември така и с Народния съд нямя да ми стигнат . На Нюрнбергския процес бяха произнесени само няколко смъртни присъди в София бяха хиляди . Не ми говори за тогава руска *** такава
23
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 22 а на теб направи ли ти впечатление , колко протеста се организираха в България последните 12 месеца , шистов газ , акта , гориво , народа не е бил тоилкова активен от 1907 година , това се дължи освена обективните причини и на простичкия факт ,че социалните мрежи в частност фейсбука способстват за по добрата организация , това се случи и при тях, лошото че е никой вече не знае до къде може да ни доведе свободата в нета.
22
2
 
9
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
"...у нас горяни". Е, колко души бяха тези храбри горяни? Хайде напиши ги поименно, ще ти стигнат три минути.
21
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какво му слагате + на 20 не виждате ли че е от сирийското послство и разнася проказа.
20
1
 
43
 
! Отговори
!!! преди 12 години
НЯМА ТАКЪВ държавен ръководител, който - като стрелят по него, да не стреля и той!! И защо никой не обърна внимание на ФАКТА, че ислямските "революции" стават една СЛЕД друга? Ясно е, че става дума за постоянен контингент от наемници!!!
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тея от днес Бг гледат ли какви снимки слагат под заглавието? това не е медия ами трагикомедия:))))
18
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Русия отказала да cдаде Сирия за 5 милиарда долара" блогът на zahariada."Нашите източници ни казват, че руското правителство категорично отказва парите, които бяха предложени от Бахрейн, Саудитска Арабия, Кувейт, Катар, Обединените арабски емирства и Оман." тея камилари или не са в час за разценките или са слънчасали:))))Между другото "Ожесточени боеве се водят в Дамаск" си е чист фишек. Нищо подобно, Асад вече контролира положението! Мачкай Асад!
17
0
 
35
 
! Отговори
Айтоски селтак преди 12 години
Супер як кораб на снимката.
16
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 16 ама ти нищо ново не ми казваш , за *** винаги инакомислещите са били терористи , на времето в СССР бяка контрареволюционери или басмачи , у нас бяха горяни , в Будапеща 56 бяха терористи , да продължавам ли с Прага , Варшава , а нас сините ни наричахте след 10 ноември фашисти познато до болка , толкова сте ми ясни.
15
2
 
20
 
! Отговори
DO 15 преди 12 години
каква лисица си ти еми като им е мило за 8 000 загинали терористите да уставят оръжието .което са взели с парите на саудитска арабия и катар
14
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 13 прав си добре че е Русия какво като има 8000 загинали и не се знае оюе колко юе полседват егато изросдкото мислене имате вие , би ли ми обяснил какво разбираш ти под понятието терор