Първата дама на Сирия увери, че ще остане до съпруга си

Асма Асад опроверга слуховете, че е в Русия или Великобритания
Обновена: 16 окт 2013 14:59 | 16 окт 2013 11:47, Елка Василева
11
Първата дама на Сирия увери, че ще остане до съпруга си
Башар и Асма Асад. Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Първата дама на Сирия Асма Асад заяви в разпространен вчера видеозапис, че ще остане до съпруга си в Сирия, предаде Франс прес.

"Аз съм тук, моят съпруг и моите деца са в Сирия. Ще остана тук и утре", заяви Асма Асад, опровергавайки слуховете, че се намира в Русия или във Великобритания.

"Нормално е да съм с тях /съпруга и децата/ в Сирия. Как ще мога да възпитавам децата си в любов към Сирия, ако не живеят в тази страна?", казва Асма в записа.

В него тя е с черен панталон и тениска със сирийското знаме. В даден момент се вижда как първата дама сади маслинови дръвчета, заобиколена от младежи, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: СирияАсма Асад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мн ясно..щото е пич!!
8
2
 
27
 
! Отговори
МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ преди 10 години
БРАВО на първата дама на Сирия!А къде е нашата Първа Дама???Заета е, да потулва офшорните далавери на Плевела.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анализатор преди 10 години
*** не желаят културни хора да ги управляват, а тарикатите като US, Turkey & Israel ще съжеляват горчиво след време, но ще е късно. Можеш да говориш /и да спориш дори/ с интелигенти, но с *** - никога.
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нима не е в Овча купел?Само тя не придоби статут на "бежанец"
5
3
 
61
 
! Отговори
SeishinBG преди 10 години
До Анонимен 5Семейството на Башар ал-Асад е от алауитите, които са светска общност! Още повече, че когато Башар ал-Асад става президент разпуска доста затегнатите от баща му политики! Колкото и да обвиняват "режима" (в кавички, защото такова нещо като режим няма... всяко едно управление е режим без значение дали е тоталитарно, демократично и т.н.! Разберете, че пряка демокрация НЯМА!)..та този т.нар. "режим" е ГАРАНТ за стабилност и взаимно съжителство на множество различни религии и етноси!
4
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, не може да се отрече, че изглеждат съвсем по европейски. Вижте на Ердоган жената примерно - все със забрадка ходи. Режимът на Асад е авторитарен без съмнение, в някои отношения деспотичен, но е светски и това е най-важното.
3
1
 
71
 
! Отговори
SeishinBG преди 10 години
Недейте слагайте всички Сирийци под един знаменател! Това, че в България приижда всякаква *** от алжирци, иракчани, афганистанци и т.н. не означава, че всички тук са Сирийци... Повечето са нелегални емигранти целящи се да се влеят в България, за да стигнат до Европа! Истинските бежанци от Сирия са настанени в лагери в околните страни на Сирия и искат да се завърнат в родината си! Но това няма да стане докато САЩ, ЕС, Турция, Саудитска Арабия, Катар... не спрат да внасят терористи и оръжия!!!
2
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бежанците в някаква неопределена част са от Сирия, останалите са неидентифицирани земни обекти.Ама кво да правим като БКП(ГЕРБ+БСП+ДПС) отказаха на АТАКА да затворим границата.
1
20
 
35
 
! Отговори
Отвратен преди 10 години
Прибирайте си сганта обратно в страната си, нас *** мързелива която чака само помощи не ни трябва!