Руски самолети удариха обучени от САЩ бунтовници в Сирия

Ударена е групировката "Дивизия 13", има убити бойци
Обновена: 10 окт 2015 08:13 | 10 окт 2015 08:12,
217
Руски самолети удариха обучени от САЩ бунтовници в Сирия
Снимка: архив, Reuters

Руски бойни самолети ударили база на обучени от САЩ бунтовници, разположена в северозападна Сирия, съобщи вчера неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на човешките права, цитирана от Ройтерс и БТА.

Удари били нанесени по групировката "Дивизия 13" близо до село Хан Шейхун в провинция Идлиб, уточни организацията, базирана във Великобритания.

"Дивизия 13" потвърди нападението, в страницата си във Facebook. Според съобщението й базата била напълно разрушена, а няколко бойци били убити.

Неислямистката бунтовническа група казва, че бойците й са били обучени в рамките на ръководена от САЩ програма. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на руснаците. Да продължават все така.
105
47
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руски самолети удариха обучени от САЩ бунтовници в СирияРуски крилати ракети удариха овчарник край иранско села. Резултатът: 4 загинали овце и 2-*** овчари в болницата с осколочни рани. 12 съборени къщи в близкото село и изпочупени стъкла на всички къщи. Шойгу рапортува на Путин че "всички цели на ИД са унищожени". На територията на ИД няма поражение нанесено от ракетната атака. Иран твърди че не знае кой е атакувал иранското село. Русия едва ли повече ще използва този ракетен ***.
104
1
 
11
 
! Отговори
1492 преди 8 години
Империята засега трае и наблюдава, дали се готви за нещо или се примирила ...
103
1
 
51
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
И талибаните в Авганистан са обучени от САЩ. Трябваше да съборят кулите на Световния търговски център в Ню Йорк, за да се сетят американците, те те всъщност били терористи. А от "умерената" опозиция се пръкна Ислямска държава.
102
2
 
59
 
! Отговори
ASD преди 8 години
Русия е ударила голям склад за боеприпаси край град Алепо. Цялото укрепено съоръжение е унищожено в резултат на възникналите вторични взривове.САЩ са извършили нощна бомбардировка на Алепо в резултат са ударили трансформаторите на целия град и сега Алепо е без електричество и не се знае кога може да бъде възстановен, тъй като трябва да се доставят нови промишлени трансформатори.ЕТО ТОВА Е РАЗЛИКАТА В БОМБАНДИРАНЕТО.....
101
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МАЧКАЙ ВОВА / ЩОМ Е ВЪОРЪЖЕН БОЙ НАРЕД , НЯМА УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ , ВСИЧКИ СА ТЕРОРИСТИ СЪЗДАДЕНИ И СПОНСОРИРАНИ ОТ САЩ
100
0
 
30
 
! Отговори
Гьобелс преди 8 години
До ШопТОС-1 - 6000 мTOW - 4200 мНещо друго да коментираш?А за тия с TOW има и термобарични бомби, за по сигурно че ще идат при аллах.
99
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
The Russians "know their targets, and they have a sophisticated capacity to understand the battlefield situation," said Rep. Mike Pompeo, R-Kan., who serves on the House Intelligence Committee and was careful not to confirm a classified program., AP. Става дума за друга тайна програма по която точно ЦРУ обучават и доставят оръжие. Но явно и там са им натрили носа.
98
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Обучени от САЩ бунтовници"... О, не! Грешка! Те са истински "гълъби на мира", защото те са борят само срещу легитимен президент Асад и сирийската армия. Руснаците, не ги пипайте, моля! Обама ще бъде много ядосан!
97
1
 
51
 
! Отговори
Смях преди 8 години
За информация на соросойдите който превъзнасят ИД !Има снимки от Сирия на който се виждат системи ТОС-1 / по украински ЧИБУРАШКА :) / Буратино транспортирани на платформи...... Можете да предполагате какво ще се случи на вашите приятели във най скоро време......:) Милиони девственици ги очакват :))))))))
96
0
 
52
 
! Отговори
Спас преди 8 години
Превзет е град Ащан и се подготвя котел за проамериканските главорези!
95
2
 
88
 
! Отговори
ivailo1403 преди 8 години
Правилното заглавие е - Руски самолети удариха обучени от САЩ терористи.
94
2
 
54
 
! Отговори
Обучение преди 8 години
Напред, науката е слънце, което в Сирията грей. Напред, бунтовността не пада, там, дето ЦРУ-то пей.
93
4
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Неислямистката бунтовническа група"Ха, ха, ха ... наглост и дебелоочие - типично за краварите.Те все неислямистки ги създават и Ал Кайда и ИГИЛ и Боко Харам и Талибаните.И от къде ни цитират информация? Естесвено - от "неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на човешките права" - създадена и финансирана от САЩ фалшименто НПО в Лондон. Един криминален престъпник от Сирия, без завършен дори 8 клас образование, си направил пекарна и това е тази организация! Тиражира лъжи.
92
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само бой по тая прохамериканска ***
91
1
 
52
 
! Отговори
предлагам преди 8 години
На Сащ да поръчат на Тесла саволети на батерии че скоро горино нема да има
90
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера бе съобщено, че Белия дом спира досегашната програма на Пентагона за обучение на умерените сирийски бунтовници заради нейната непригодност. Тази програма ще бъде заменена с друга.Така че като са обучаване от САЩ нищо не значи .В Момента Америка се е отказала от всички пък след това ща подбира кои са свестни кои не.Но щом чичкото от Лондон Rami Abdul Rahman е казал нещо значи е вярно.Нали на него му го нашепват на ухото. Той си е сам и директор , анализатор и осведомител.Нали всичката
89
7
 
19
 
! Отговори
Веселяка преди 8 години
До ШопСъбуди се хъркаш. Това не са самолети управлявани от араби, така че ако искаш земята да загине моли се на НАТО да се намеси срещу Русия.
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 162КУХАР !!!
87
0
 
26
 
! Отговори
Веселяка преди 8 години
До мдааааИма доста да чакаш ИДИЛ да влезе в Алепо. Те са помели обучаваните в САЩ умерени бунтовници и сега сирийската войска ще ги избие.