Саудитска Арабия: Русия напразно се опитва да спаси Асад

Според арабската държава бъдещето на Сирия е без Башар Асад
14 фев 2016 15:15,
677
Саудитска Арабия: Русия напразно се опитва да спаси Асад
Снимка: архив Reuters

Саудитският министър на външните работи Адел ал Джубейр предсказа днес провал на усилията на Русия да спаси сирийския президент Башар Асад, предадоха Франс прес и БТА.

Сирия се обърна за помощ към Русия, която ще се провали в усилията да спаси Башар Асад, прогнозира дипломатът на пресконференция в Рияд.

Саудитска Арабия подкрепя противниците на режима на Асад. Външният министър на монархията каза, че е невъзможно Асад, който е отговорен за смъртта на 300 000 невинни хора, за разселването на 12 милиона души и за унищожаването на страната си, да остане на власт.

"Оттеглянето на Асад е въпрос на време и рано или късно неговият режим ще падне и ще се проправи път към изграждането на една нова Сирия без Башар Асад", заяви външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да но фактически турците живеят по добре от руснаците, икономически са по добре и от Бг голям праз Путин дето се прави на голяма работа само дето скоро му се види края и на него
252
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия не може да иде подалеч от Черно море, шубе ги от Нато, може само в Сирия да се правят на много силни. По запад от Украйна нема как да стъпят вече те
251
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия се е насрала напълно нищо хубаво не ги чака в Сирия, само си харчат патроните напразно но тъпкано ще им се върне
250
1
 
5
 
! Отговори
Русия преди 8 години
Казваш ""Русия"" и казваш всичкоАко добре си спомням "загубена Станка"- перушанко Лютви Местан подкрепи падишаха за свалянето на руски бомбардировач.След , като си поиграе в Сирия със фанатиците Русия може да реши да се отбие и в България .Тогава Пазарджишките уахабити от маллата кво с пита ли ще посрещат или сами ще се заравят в кенефите си , за да не ги надушат руските хрътки,щото те и без туй на таквоз си миришат натурално .Казваш ""Русия дойде"" и всичко е по другому ......
249
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След Асад е ред на Путин да си ходи защото и неговото управление е със сила, руския народ ще го линчува Путин. Статистиките за рейтинга му са пълни глупости.
248
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мястото на Асад и Путин е в съда в Хага.
247
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се интернационализира КОНФЛИКТА В СИРИЯ -----РУСИЯ ЩЕ СИ ТРАЕ ,КАТО ДУПЕ...!ПУТИН , НЕ Е В ПОЗИЦИЯ И СЪСТОЯНИЕ ДА ВОДИ "СВЕТОВНИ ВОЙНИ"!Руснаците --няма да воюват за глупости ....БЕЗ РЕАЛНА ОПАСТНОСТ ЗА ТЯХ!А , ТЯХ---НИКОЙ НЕ ГИ ЗАПЛАШВА!
246
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***
245
11
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
Петрола ше удари 10-$/за барел...от другия месец.Ще стане след влизането на турските и арабски войски в Сирия!34-държави подкрепят Сауд.Арабия , на практика.!Путин , ще си трае ...като бабешко дупе...!
244
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ са туморът на планетата. *** пречещ на нормалното функциониране на организма.
243
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено че всички ще умрем, но на мен ми е все тая, хане. Не ме е страх. Да му мислят тия които има какво да губят и се правят на тарикати, надявайки се, че ще оцелеят. А ти ги знаеш кои са те, нали.
242
1
 
8
 
! Отговори
амиииииииии преди 8 години
До ГешевTTIP е търговското споразумение със САЩ , тоест как САЩ са наложата на ЕС -то да им купува *** , как големите концерни и компании да контролират държавите . Не мога да си представя , че българска фирма ще бъде допусната на американския пазар . Как да се отрази на България - ще ни казват какво да ядем , какво да пием , от кого да го купуваме - съвременно робство и така
241
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да ми плащат в злато, умнико. Не в хартийки. На тази планета гореспоменатият метал е достатъчно ценно и добро разплащателно средство. На зелената хартия мястото и е в тоалетната. Що не отидеш във ФЕД и не кажеш че си искаш златната равностойност на доларите. Ще предизвикаш смях по-силен и от този който предизвикваш тук.
240
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамаша Раша ако не беше във възход американците нямаше са се занимават с нея. Очевидно става опасно силна щом краварите се чудят каква глупост и провокация да сътворят. Накрая ще гризнат дървото.
239
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политиката на ционистката шайка в САЩ ще доведе човечеството до гибел. Хора, опомнете се преди да е станало късно. Противодействайте по всички възможни начини. Полетят ли ракетите написаното от мен ще е последният ви спомен!
238
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мексико и особено Венецуела изключително много обичат САЩ и умират от желание да ги снабдяват даром с неограничени количества нефт. Тука си безкрайно прав. Цар Киро си на вицовете.
237
2
 
1
 
! Отговори
Само да попитам: преди 8 години
САЩ , нанася ли въздушни удари в Сирия...?!!Някой , пречи ли им да го правят..??!!ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЩЕ ВЛЯЗАТ ТУРСКИ И САУД.АРАБСКИ ВОЙСКИ В СИРИЯ И ...НИКОЙ НЯМА ДА ИМ КАЖЕ ..."КОПЧЕ" , дори....!!!!!АЙДЕ НА БАС...ХА,ХА,ХАААААААААААА....
236
0
 
4
 
! Отговори
56387 преди 8 години
До Гешевтака е , който се е опитал да върне печатането на долари под контрола на правителството , бива ликвидиран , унищожен
235
0
 
3
 
! Отговори
Одисей Шопов-Страндж преди 8 години
Всеки вижда че САЩ умират. Бавно и мъчително, но сигурно. Единственият им изход е война. Но ако може на чужда територия както преди. Тоя път обаче - йок! Ще ядат синтезиран хелий и елекромагнитни вълни с дължина няколко микрона наравно с всички. И ще се греят на изкуствени слънца до пълен загар. Турско да е, ако ви лъжа.
234
0
 
1
 
! Отговори
колега , преди 8 години
До Анонимен 386 Ами представи си , че ФЕД наистина започне да печата левове , ама както те си знаят . Така - за нула време - > мин .заплата - 3000 лв , минимална пенсия 2000 лв , ние се наместваме на мястото на долара , всичко се разплаща в левове . Прибираме българите от света ,, бесарабските такива и.н. - ставаме към 9/10 млн . Строим предприятия и т.н , привличаме капитали , започваме да разждаме / само жените естествено / и хоп след 20 години сме 15 млн . И всичко това заради ФЕД . Това е