Военна операция на Турция в Сирия? Не е на дневен ред!

Русия пък била пречка пред прекратяването на огъня
22 фев 2016 16:22,
11
Военна операция на Турция в Сирия? Не е на дневен ред!
Снимка: архив Reuters

Военна сухопътна операция в Сирия на Турция и Саудитска Арабия не е на дневен ред, заяви днес турският външен министър Мевлют Чавушоглу и допълни, че в една такава операция трябва да се включат всички страни от оглавяваната от САЩ коалиция срещу "Ислямска държава", предаде Ройтерс.

Руските въздушни удари са най-голямото препятствие за постигането на прекратяване на огъня в Сирия, заяви на пресконференция в Анкара турският първи дипломат.

Той каза още, че сирийската опозиция, която вчера се съгласи с "възможността" за временно примирие, ще се срещне утре в Рияд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
докато ердоган е на власт няма да има мир в региона ето ви пример неграмотнихора какво избират
8
0
 
2
 
! Отговори
АTAKICT преди 8 години
До Анонимен СЬЩО И НА БЬЛГАРИЯ
7
1
 
16
 
! Отговори
ebj преди 8 години
Ха ха ха. Естествено, че няма да посмеят да влязат в Сирия. Там ги чакат руснаците и все *** и чаршафи ще се разхвърчат. Това, което са написали по долу са пълни глупости, откровена агитация и пълна дезинформация. С помоща на Русия сирийската армия е вече на 8 км. от границата с турция и изтикват ислямистите, а тези долу пишат как Русия била влязла в капана. Ха ха ха. В кой капан бе мили ми смехурковци е влязла? За това ли турците реват и обстрелват от своя територия Сирия с артилерия и се чудят как да отблъснат сирийската армия от границата си? СМЕШНИЦИИИ. Тези да вървите да ги бръщолевите
6
0
 
6
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
С други думи - котка път им мина. Нещо като притчата за многоте баби и хилавото бебе. Такова бебе е и Украйна. Сирия обаче е друг дом. С други обичаи.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия толкова страни е освободила от турско присъствие, след Сирия и Кюрдистан, може да помогне и на турция, да започне на чисто.
4
3
 
5
 
! Отговори
новината е.... преди 8 години
С други думи - всичко е ОК!:)
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никакви разговори с опозиционни терористи. Бомбене до последният терорист на територията на Суверенна Сирия.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция само натисна спусъка и свали Су-то.От там насетне нещата поеха по неизбежния си ход.Свалянето на самолета подейства като катализатор който ускори разслояването между съюзниците срещу ИД и като индикатор на реалните им интереси в кризата.Вече за всички е ясно кой иска примирие и кой иска изтребването на сирийския народ да продължи.Турция сега няма никакъв интерес да участва военно, затова са и тези изявления на премиера им.Когато се стигне до избори завърналите се бежанци ще свършат работа
1
1
 
18
 
! Отговори
rumen72 преди 8 години
"Той каза още, че сирийската опозиция, която вчера се съгласи с "възможността" за временно примирие, ще се срещне утре в Рияд." и не разбрахме и губенис в превода и преписването кои ще се срещат утре в Рияд.