Девет цивилни са убити при нападението на САЩ в Сирия

Четири от жертвите на US ракетите са деца
7 апр 2017 14:45, Елка Василева
102
Девет цивилни са убити при нападението на САЩ в Сирия
Снимка: БТА

Девет цивилни, включително четири деца, са убити днес при американския ракетен удар срещу военновъздушна база в Сирия, предаде Ройтерс, като се позова на Сирийската арабска информационна агенция (САНА).

Още по темата

Цивилните са загинали в села близо до базата, разположена край град Хомс.

При въздушното нападение са били ранени седем души, има разрушени къщи в района.

По-рано губернаторът на провинция Хомс Талал Барази каза, че при удара са били убити седем души.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: САЩСирияракетен удар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Троя преди 6 години
Къде са сега лицемерните "je suis parisien","I am londoner " и т.н., и т.н. Но когато "чичо Сам" убива деца, няма проблем. На него всичко му е позволено!
80
0
 
2
 
! Отговори
Пожалейте Дончо! преди 6 години
До Анонимен 89Всеки ще психяса, колкото и курназ да се пише, когато онези от ВПК и нефтената мафия го стиснат за топките! Много боли, да знаете! И забравяш какви си ги каканижил преди това, на какъв голям мъж си се правил, почваш да им играеш по свирката. Защото разни тайни не са толкова тайни, ще ти ги извадят, ще те импийчват, ще ти лъсне гъззъ, може да изкараш 167 години затвор, а в краен случай участта на JFK. Нали помните Далас!
79
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не знам ама вижте това. 23 ракети само са паднали в базата.Унищожени са 6 самолета МИГ23 (1969-1985) - вече не се използват поне в Русия, столова и някакъв склад. Пистата е непокътната. Интересно. Малко ми прилича на постановка.https://youtube/watch?v=LkHB_viLZf4
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците са невероятна ***
77
1
 
20
 
! Отговори
ИЗВЪНРЕДНО преди 7 години
Една от изчезналите ракети ТОМАХОУК вече се откри. Преди малко е паднала в Стокхолм. Има 3-*** убити. В началото пишеха, че камион се врязал в пешеходци, но после се разбра, че е една от изгубените ракети. Тръмп се е извинил официално на Густафсон.
76
11
 
8
 
! Отговори
1453 преди 7 години
9 цивилни - оператори на танкове и 4 военни деца пилоти на самолети + 1 новородено - биргаден генерал на военната база
75
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Асад, да не го е таковал лудия, че да използва химическо оръжие, като си има предостатъчно конвенционални...поредната американска лъжа, хим.оръжия на Садам бомбардировката в Сребреница, доказано извършена от мюсюлмани, арабски пролети, подгтвени от ЦРУ...изобщо ясно е кой е терорист номер едно.
74
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи предполагаемата (още няма разследване да не говорим за резултати от него) атака с химическо оръжие докарва на децата ужас в очите и заради това един президент командва войските му да ударят вярно с "нормални" ракети и вероятно да докарат щастие в очите на други деца..... Войната е гадно нещо..... особено когато се води от ***! Някакви хора убиват други хора като с това могат да докарат щастие единствено на тези които им продават оръжията за това,
73
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Тръмп като се кандидатира нормално говореше. Всички ли като влязат в Белия дом психясват?
72
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Девет цивилни, включително четири деца, са убити днес при американския ракетен удар срещу военновъздушна база в Сирия, предаде Ройтерс, като се позова на Сирийската арабска информационна агенция"САЩ ги уби.
71
2
 
38
 
! Отговори
упс... преди 7 години
Първо:- разследването по случая не е започнало, но "западните либерали" в истерика обвиняват Асад.Второ- Сирия унищожи химическото си оръжие (по данни на ООН и представителите на НАТО които проследиха за тяхното унищожение на място)Трето-Абе, поне веднъж мислете с главите си и си задойте въпроса "Кому е нужно", т. е. кой има полза от подобно действие!Асад????Наистина???Стига, бе!?!?!?Да дадеш повод и причина на противниците си, да отрежеш клона на който стоиш?Наивници!
70
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е виновен за смъртта на невинните загинали в Сирия от атаките на САЩ, Путин е виновен, че нашият Боко е тиква, също е виновен и за това, че старците хвърлят пари от прозорците!
69
33
 
7
 
! Отговори
Вова преди 7 години
Путин спри се с манипулациите! Какво ли правят тези деца, до военна база, където има строг надзор и охрана???? Вразуми се и свали доверие от Асад, иначе ще повлечеш и Русия в блатото на разрухата, Лавров да те ощипе и ела на себе си. Ще ядеш бой, целия свят е срещу тебе, жалко за невинния руски народ.
68
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето, има си ракети за тази работа, защо трябва да се ползва химическо оръжие? Асад трябва да се научи да ползва нормално оръжие.
67
2
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
Аз като виден военен специалист, завършил Национална и световна сигурност в Бургаския свободен университет смятам че САЩ ще победят
66
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подаръци от Дядо Тръмп за сирийските малчугани.
65
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много високо крещиш бе 78 шорош. Я по-тихо и без пяна на устата.
64
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАНО СА РУСНАЦИ ПУТИНИСТИ ПОЛУЧИЛИ СА СИ ТОЧНО КАКВОТО ТЪРСЯТ !!!!!!!!!!!ДОКАТО ПЪТЕН Е ЖИВ ЗА РУСНАЦИТЕ МИРА И СПОКОЙСТВИЕ НИКОГА НЯМА ДА ИМА!
63
2
 
21
 
! Отговори
тролчета преди 7 години
Dear troЛ, любимите ти американски ракети не са точни, а ти чак сега ли получи опорните си точки от Козяк. Не се ли сещаш че ако американците нападнат Русия ти ще си от първите изгорели загубеняци, аможе и да оцелееш заедно с рплъховете и ***.
62
4
 
29
 
! Отговори
БГ преди 7 години
И КАКВА СТАНА СЕГА ТАЗИ РАБОТА? УБИТИТЕ ОТ "ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ" ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ СА 20,А ОТ "ПРИЯТЕЛСКИТЕ"РАКЕТИ-9...,ЗНАЧИ ИДИЛ ВОДИ С ПОЧТИ 2:1СПРЯМО АМЕРИКАНЦИТЕ...НАЛИ ООН ДОКЛАДА ПОСОЧИ,ЧЕ АСАД НЯМА ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ,СЕГА ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА,СПОРЕД САЩ,В ЧАСТНОСТ БЕЗМОЗЪЧНИКА ТРЪМП?