Асад: Не пречим на бежанците да се връщат в Сирия!

Властта полагала усилия да способства за това
12 май 2017 18:58, Елка Василева
41
Асад: Не пречим на бежанците да се връщат в Сирия!
Башар Асад. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Сирия Башар Асад заяви, че правителството на страната не създава пречки пред връщането на бежанците у дома. Той каза това в интервю за беларуския тв канал ОНТ, пише РИА Новости.

Още по темата

"Връщането на бежанците има много важно значение за нас, ние винаги сме призовавали за това. Кога ще се случи това? За връщането им е приемлив всеки ден, няма никакви пречки. Властта полага и ще полага максимум усилия да способства за връщането на бежанците както вътре в Сирия, така и извън нея", каза Асад.

Запитан за претенциите по повод нарушаването на правата на човека в Сирия и опитите на властите за разселване на хората в страната на етнически принцип, Асад каза, че тези изявления са "опит за информационна диверсия срещу неукрепнали умове - в Сирия се случвали демографски промени, но сирийците знаят, че това не е е така".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: СирияБашар Асад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
До анонимен 24 преди 6 години
Пътник е сина на *** към катуна с голяма кофа вазелин, че на *** и *** *** им са доста големи, но ти така или иначе си стар кадър и не ти прави впечатление това...жалко подобие на човешко същество си ти!!
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асад е пътник.
12
0
 
1
 
! Отговори
До трола преди 6 години
Веднага ти казвам.18 юли 2012г. Летището на Бургас-Сарафово.7жертви и 35 ранени.
11
0
 
0
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
До Анонимен 22Все още не назова поне един атентат на Хизбуллах. Факти?
10
2
 
1
 
! Отговори
Трол преди 6 години
До Анонимен 22Можеш ли да назовеш един терористичен акт на Хизбула??
9
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ти 19Животното Асад е още на власт, защото руските *** не могат да живеят без да правят мръсотии по целия свят. Виж само каква компания се е събрала в Сирия -касапина Асад, аятолясите от Иран, терористите от Хамас и Хизбула и православния психопат Путин. Извършват геноцид над сирийския народ и предизвикват бежанския поток към Европа.
8
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Дончо вече каза, че Асад е животно и избива собствения си народ. А психопата Путин му помага в геноцида над сирийците.
7
20
 
3
 
! Отговори
к9 преди 6 години
Всички русофили се кланят и възхваляват ислямските диктатори,щото това са единствените съюзници на руските убийци.Всичкия ислям и атентати идват от Русия.Русия подклажда войната в Близкия Изток,за да не може петрола да стигне до Европа,за да може да екплоатира държави като България,щото ако петрола стигне до Европа,Русия е фалирала още утре,щото пияния необразован руснак не знае да прави нищо освен да убива.Мафиоти и убийци,това са руснаците.
6
19
 
3
 
! Отговори
к9 преди 6 години
Русия е една изостанала селска държава с деградирало население.Русия напада християнски държави,разцепва ги,избива християни и защитава мюсулмански диктатори.Русия прозивежда само оръжия,нищо друго,които продава на мюсулманските държави,за да избиват хора.Русия се издържа само от продажба на петрол,като мюсулманските държави щото населението и е примитивно ин е може и кафе мащина да сътвори.Русофилите са триполови жрици на руснаците,готови да продадат родината си за две копейки.
5
1
 
18
 
! Отговори
К.М.Т. преди 6 години
7 Въобще не ми давай прословутия пример с нашите лекари в Либия? ЕС и защо не направиха нещо, за да ни помогнат да ги освободим. Нали са големи защитници на справедливостта? Колкото до това, че там мъжете умирали за "аллах". Да те светна за тоя аллах умират само терористите, от същата тази Ислямска държава, спонсорирана от американците. Колкото до това, че избивали жените си. Доста преувеличаваш този факт, като се има предвид, че в САЩ всеки ден се избиват чернокожи. Или на тях им е позволено?
4
22
 
1
 
! Отговори
Баба Ванга преди 6 години
Асад ще свърши като Кадафи а Путин ще свърши като Саддам!
3
12
 
1
 
! Отговори
хълк преди 6 години
Тука е пълно с триполови защитници на мюсулмански диктатори.Обожатели на Садам,Кадафи и Асад,като един от тях се гаври с български лекари осем години.Диктатори в които държави жените са забулени и бесени на площади,а мъжете възпитавани да умират в името на исляма.Долна ***,да си хващате чаршафите и да изчезвате от България.
2
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рашистката тирания е по-смъртоносна и опасна от всички болести и природни бедствия взети заедно!
1
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този руски пудел се е научил да лъже повече и от руските си господари.