Путин призова за план за възстановяването на Сирия

Време е да се помисли за следвоенното развитие на страната
14 окт 2017 21:50,
133
Путин призова за план за възстановяването на Сирия
Снимка: архив Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че световната общност вече трябва да се замисли за следвоенното възстановяване на Сирия, предаде ТАСС.

"Световната общност вече трябва да се замисли за следвоенното възстановяване на държавата, за това как, в какви форми и обеми да се оказва помощ на Сирия, как ефективно да се съдейства за нейното социално-икономическо развитие и укрепване на държавните институции, в т.ч. и законодателното разклонение на властта“, заяви Путин, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той отбеляза, че тези задачи "са достойни за обсъждане на парламентарно и на междупарламентарно равнище".

Руският президент напомни, че в Астана са постигнати договорености за създаването на четири зони за деескалация в Сирия.

Според него "те създават условия за изпълняването на резолюциите на Съвета за сигурност на ООН №2254 въз основата на пряк диалог между правителството и опозицията, а също така за обединението на усилията в интерес на скорошното ликвидиране на терористите, установяването на мир и запазването на единството на Сирия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Крим не е руски преди 6 години
А кой ще помогне за възстановяването на руската ***..ха.ха
116
0
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Никаква "световна общност"!Русия, Китай и Индия ще възстановят Сирия!
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е огромна, Америка е велика с друго и им място за всеки под слънцето.
114
6
 
4
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Асад е законен президент на Сирия, само сирийският народ може да го смени след избори.Край на цветните революции, планирани в централите на западните служби и финансирани с мръсните пари на масоните и Сорос.
113
6
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери от САЩ, Англия, Франция и васалните им политици от други третостепеннни страни?
112
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Русия е лъжаИнтересно как едни алкохолици успяват така силно да вълнуват света?
111
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтоилРуснаците възстановиха след Втората световна война всички страни, които "окупираха", че и много други. Нашите фабрики, заводи енергетика и др. след 1944 година откъде, според теб, се взеха?
110
8
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Уважаеми Стоиле ,поставяйте кавички на фантазиите си !
109
8
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 104 преди 6 години
На теб бих ти, както елегантно се изразяват в моя роден град, кръстосал цифките с два бързи по муцуната! Руснаците и да не са най-богатите, живеят сносно, произвеждат почти всичко, което произвежда съвокупно целият развит свят. Висока култура, начетени, наука над световното ниво - създадоха няколко трансуранови елемента от таблицата на МЕНДЕЛЕЕВ, прозрачен алуминий, свръхмодерни материали, технологии, произвеждат огромни количества храни, продават ги, освен газа, нефта и оръжието!Слава России!
108
10
 
8
 
! Отговори
Стоил преди 6 години
Руснаците са отговорни за всичко в Сирия,след като подкрепят сатрапа Асад.Сирия е последната военна база в сридиземно море на разпадаща се Русия.Руснаците само са рушили и нищо не са възстановявали
107
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е бита карта
106
10
 
8
 
! Отговори
баба НИНА преди 6 години
НАШИТЕ *** НИЩО РЕАЛНО НЕ ПИШАТ ЗА СИРИЯ,ГЛЕДАТ ПРОПАГАНДАТА НА ЗАПАДА,КАКТО НАВРЕМЕТО СОЦА,НИЩО НЕ СМЕ НАУЧИЛИ,КОЛКО ОРЪЖИЕ ИЗНЕСОХМЕ НА ИД,ТРЯБВА ДА НИ СЪДЯТ ЗА ТОВА.
105
6
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
как сирийците посреща руснаците в освободените градове - Хама, Хомс, Алепо.------Хама, Хомс и Алепо не са били на ИД, а на сирийската опозиция. И нали не мислиш, че вярваме на видеопостановките на руските пропагандни канали?
104
8
 
1
 
! Отговори
К преди 6 години
До 105 бедна русия и затова молове празни няма руснаци
103
10
 
3
 
! Отговори
д преди 6 години
Что не пишете какво има в сочи покажете или страх само найлошото трябва да пишете
102
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еми след разрухата от сащ ...трябва , добре че е Русия
101
17
 
5
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Първо трябва да изгонят турския ц.иг.а.н ин и краварите от Сирия, пък тогава да започнат с възстановяването. Като ги изгонят, остатъците от ИД сами ще се махнат.
100
12
 
16
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Русия на Путин построи ВОЕННИ БАЗИ В СИРИЯ! Сирия е под Руски военен контрол. Русия трябва да възтанови ВСИЧКО това, което НАТВОРИ в Сирия!
99
13
 
5
 
! Отговори
Сс преди 6 години
Ами ние и лосион за вана не можем да произведем дето все го споменавате
98
15
 
16
 
! Отговори
А преди 6 години
Може Русия да е на 10 място по БВП, може руснаците на 50 км да пият квас и да ловят риба в дупки по леда, може да не са цъфнали и вързали и да са далеч от идеалната държава. Но, ако не беше намесата на Русия в Сирия на страната на Асад, ИД щеше да стигне бреговете на Средиземно море. Този, дето гледа тубата, да изгледа и подвизите на ид, и да си даде сметка срещо кого пише. И да погледа малко как сирийците посреща руснаците в освободените градове - Хама, Хомс, Алепо.