Двама руснаци загинали при US бомбардировки в Сирия?

Американското военно министерство отрича ударите
Обновена: 13 фев 2018 13:02 | 13 фев 2018 12:52,
150
Двама руснаци загинали при US бомбардировки в Сирия?
Снимка: архив, Reuters

Руски военни са загинали при водените от САЩ бомбардировки над проправителствени сили в Сирия този месец, потвърдиха близки до загиналите пред Reuters.

Представители на САЩ твърдят, че над 100 бойци, близки до сирийския президент Башар Асад са загинали когато коалицията и местни сили предотвратили атака в нощта на 7 февруари.

Военното министерство на Русия, което подкрепя силите на Асад, заяви, че проправителствените сили, замесени в инцидента, са провеждали рекогносцировка и руски военни не са били в района.

Въпреки това най-малко двама руски военнослужещи, биещи се неформално на страната на проправителствените сили, са били убити при бомбардировката в провинция Дейр ал Заир.

Един от двамата се е казвал Владимир Логинов, казак от Калининград. Лидерът на местната казашка общност Максим Буга е заявил, че Логинов е убит заедно с "дузина" други руски военни.

Другият загинал е Кирил Ананиев, описван като радикален руски националист.

Александър Аверин, говорител на националистическата партия, с която Ананиев е имал връзки, заяви пред Reuters, че военният е загинал на 7 февруари.

Други източници обаче не потвърждават смъртта на двамата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
3
 
4
 
! Отговори
rze преди 6 години
До БобиАко били решили да правят отмъщение...какви глупости пишеш ти бе русофилче ? Руснаците са абсолютни пътници ,ако се опитат да се изправят срещу САЩ..
122
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че руснаците биха настигнали САЩ във военно отношение след 30-40г., ако американците спрат на място, разбира се. Бива ги най-вече пропагандата на ниско ниво, предназначена за по-обикновени хора, немислещи и податливи на манипулации. Това им върши работа в Русия и донякъде държавици като нашата, намиращи се под руски натиск. Но само със заклинания не стават нещата. И няма как да стане в една военизирана, ресурсна държава, която не създава технологии и такава продукция, а само внася.
121
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2-*** ама друг път. Над 200 убити руснаци и то най-елитните им военни. И как става така "великите" руснаци биват помляти от краварите и то без дори 1 американска жертва. Американците са ги избили, като животни.
120
3
 
5
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
До Анонимен 114 *** като мухи , ама умират горди че са се били за Асад.По заповед на Путин, де.
119
0
 
3
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
До Боби 101 Боби , отмащението ще върне ли загиналите?
118
1
 
5
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Как двама бе , нали бяха 200 ?
117
2
 
7
 
! Отговори
няколко са клиповете преди 6 години
Според руски медии:Руснаци и компания тръгват да превземат рафинерия,дислоцират войски няколко дни,гръмват един мост;ден преди атаката им се обажда вожда на кюрдите:имате ли войски там-не,нямаме;на следващия ден им се обаждат американците:имате ли войски-не,нямаме;руснаците знаят,че обекта е завзет вече от американците,но атакуват;насреща се вдига американско знаме и бягат от предни позиции;когато са на около 300м. почват да ги изтребват;след час-два руснаците молят да спре огъня,заради ранените
116
2
 
8
 
! Отговори
Има един клип преди 6 години
В тубата - как едни всгнеровци стават на пепелЯвно после са възкръснали , освен тез двамата
115
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те ще са били туристи и то невинни
114
7
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 113 Ано САМОНАДЕЯНИКажи ми умнико ако имаш една СТРАТЕГИЧЕСКА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА поставена в бронирана шахта или на подводницаКАКВО ЩЕ ПОСТАВИШ - Криогенно гориво/окислител или Хидразин, диметил, азотна киселина и прочие компоненти които се съхраняват при стайна температура?Само ще гледам Сеир как ще превърнеш шахтата в огромен леден блокЗа това само "комерсиалните" ракети за космически полети са с криогенно гориво/окислител които са и по-екологични
113
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как не ви е неудобно да пишете свободни съчинения, когато руски войници *** като мухи в Сирия?
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уааааа, Бобчо съвсем е изтрещял?! 100 от 113 коментара :))))))))))))Викай санитарите!!!
111
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и Течен КислородПо-простото гориво (като химическа формула) позволява по-добър контрол и по-голямо КПДБоби, тикво, ако беше така, никой нямаше да се занимава с отровни синтетични съединения като хидразин.
110
9
 
4
 
! Отговори
ХиХиХи преди 6 години
Някой ако иска да се порадва на повече жертви-да чете украински сайтове. Там са вече 2000, а утре сигурно ще са повече.
109
10
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 110Колко са компаниите в САЩ които разработват космически проекти?от тях само Мъск е успял за сега и то ограничено да си подкара технологиятаСъюз 5 ще е опростена версия на Съюз 2 ползваща наработки от Ангара и ще ползва МЕТАН и ТЕЧЕН Кислород за разлика от Съюз 2 който ползва Керосин и Течен КислородПо-простото гориво (като химическа формула) позволява по-добър контрол и по-голямо КПД
108
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
109 Когато когато когато ........................... само че тогава Мъск ще е на Марс
107
14
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 107Кисело ще стане гроздето когато се появи Съюз 5(първия може да се каже комерсиален ракетен проект в Русия) - пожелавам го от все сърце на Мъск
106
9
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Димитър 100Разработките не ги прави завода който произвежда изделиятаКаква беше интифадата с Украйна - Разработките бяха руски а се произвеждаха в Украйна за по-евтино. Украинците по заповед на новите си господари САЩ отрязаха Рашките.Рашките за 3 години 100% импорто заместиха Украйна а старите украински предприятия фалираха
105
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
106 Браво Боби кисело ли е гроздето , кисело ,а
104
8
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 101И защото ракетата на Мъск нямаха технология да я извадят от морето където пак се разби при кацане Ракетата стана най-скъпата мишена за Военноморските сили на САЩ два самолета я избомбиха успешно за да я пратят на дъното