Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз работя САМО и ЕДИНСТВЕНО за себе си пич,не и на заплата,никога в живота си не съм взимал пари на заем,даже и от приятели.Въпрос на приоритети.....Ти си знаеш. Аз не ти се бъркам нито те укорявам.
383
6
 
9
 
! Отговори
До 442 преди 6 години
Абе ти в казарма ходил ли си....нещо за пехота да си чувал....само че Сирия не е Ирак...затова не смеят да влязат с пехота гринготата...всяка война се печели от пехотата....освен това чети сирийците са обучени как да позват ПВО от руснаците
382
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 449Аз работя САМО и ЕДИНСТВЕНО за себе си пич,не и на заплата,никога в живота си не съм взимал пари на заем,даже и от приятели.Въпрос на приоритети.
381
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоест имате само един автомобил този 1-а или 8-а ръка другите могат да ви ги вземат когато ги изплатите тогава ще кажеш че са ваши....Може и така да се каже. Още повече, че преди тези трите, бях взел и други два, но след свършването на лизинга на 5тата година ги върнах и взех нови. Скоро ще направя същото и с третия.
380
12
 
9
 
! Отговори
До 447 преди 6 години
Северна Корея не е в съоз с никого...оцеляват благодарение на Китай....господин американска подлого.
379
19
 
9
 
! Отговори
7 преди 6 години
ЛЪЖИ И РУСКА ПРОПАГАНДА И МАНИПУЛАЦИЯ! НЯМА СВАЛЕНА ДОРИ ЕДНА АМЕРИКАНСКА РАКЕТА. РУСНАЦИТЕ СЕ ИЗПОКРИХА КАТО МИШКИ ПРЕДИ АТАКИТЕ!
378
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кредити къде ще ходиш,след като си бил толкова т ъ п да вземеш на заем....Абе не знам колко съм т ъ п, ама няма как да поддържаш бизнес без кредити. Ти като си толкова умен започни някакъв бизнес със собствен капитал. На мен не ми се живее само на заплата. Не, че не мога.
377
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 443Тоест имате само един автомобил този 1-а или 8-а ръка другите могат да ви ги вземат когато ги изплатите тогава ще кажеш че са ваши.
376
12
 
5
 
! Отговори
Русия е сама преди 6 години
И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...
375
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 432Не,не ти се явявам кредите инспектор,просто такива като теб са ми много смешни,взели пари на заем и се пъчат колко били добре щото си връщали заема,ами ще ги обслужваш тия кредити къде ще ходиш,след като си бил толкова т ъ п да вземеш на заем.
374
11
 
7
 
! Отговори
ай заваалъ преди 6 години
Ще хвали. Нали затова са го сложили там.Асад е извършил толкова предетелство пред народа си че а е гъкнал, а са го пуснали на народа. Нализнаем как свърши Кадафито.
373
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУСИЯ ИЗБИ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ДУШИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ!!! ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ СА САТАНИСТИ!
372
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно има и "западен автомобил" 8-*** ръка на който от тарикатлък му е махнал катализатора и бълва пушек на поразия.....Не, имаме 4 автомобила, 3 лизингови и 1 втора или 8 на ръка, и аз не знам коя, но си е читав.
371
8
 
10
 
! Отговори
8===о преди 6 години
Еей.Съсвсем изчаткаха руските пропагандатори. Как тия всемогъщи съветски ракети не свършиха никаква работа при "Пустинна буря" (когато русия снабдяваше с оръжия Садам) а сега изведнъж имат такава успеваемост.
370
4
 
2
 
! Отговори
Глей сега 419... преди 6 години
Доматите , "райската градината" , цветята и каручките с биволите ---оставям на тебе!!!/...за да не ти е мъка за соц-а../ХАЛАЛ ДА СА ТИ.,БЕ....Сега си имам и ЖСМ и ПЛАЗМА и КЪЩА с 2-ДКА.двор ..че и две коли с които ходя у чужбина да бачкам и почивам!АМА , ЗАЩО КАТО ГЛЕДАМ ...ПАК НЕ СИ ДОВОЛЕН...ХА,ХА,ХАААААААААА.....И НЕ ИСКАШ ВЕЧЕ НА СЕЛО...??!!!!ЩО ТАКА ,БЕ...??!!НЕМА ЛИ ОТ КЪДЕ ДА КРАДЕШ ВЕЧЕ... БЕЗ ДА РАБОТИШ!!???????
369
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми беше. Навсякъде дворчета със зелечуци, кочини с прасета, пуйки, патки, овце, кравички, даже и волове и биволи имаше, магарета, ...Ами аз и сега си имам зелено дворче. Вярно нямам цялата селска фауна която си изброил, но и нямам време да я обгрижвам.
368
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопВерно ли бе ,,земеделските производители'' у нас постоянно реват че в Гърция например получавали субсидии и заради това произвеждали толкова много и евтина стока сега пък изведнъж толкова много субсидии се отпускат че чак пасищата разорали нашите и произвеждат ли произвеждат.Скоро да чакаме и булевардите да разорат че току виж и пасищата не им стигнали за това свръх производство и то субсидирано.Ама внасяме щото произвеждаме много,ти да видиш.
367
16
 
5
 
! Отговори
Ванга преди 6 години
Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...
366
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия има толкова много територия годна за сеене и произвеждане на плодове и зеленчуци .......Да, обаче каквото и да засееш се раждат само картошки, капуста и репи.
365
6
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 412Какви пустеещи земи сънуваш бе пич.Кметовете се чудят как да опазят пасищата да не ги разорат и тях.