Посланикът на Палестина: Да узакони расизма, цели Израел

Няма да има "сделка на века", изтъкна д-р Ахмед Ал Мадбух
Обновена: 28 юли 2018 09:51 | 27 юли 2018 21:52, Надежда Йосифова
41

3331 гледания   |  Още видео

Израелският парламент реши да обяви държавата си за Национална държава на еврейския народ. "Израел няма конкретни държавни граници, няма и конституция.

Става дума за приемане на основен закон, който кодифицира расизма и расовата дискриминация вътре в Израел. Идеята е да се премахне арабският народ от държавата.

В прав текст – анулиране на арабската националност като основен елемент в тази държава", подчерта посланикът на Палестина в България д-р Ахмед Ал Мадбух в предаването "Денят ON AIR" с водещ Николай Кръстев.

Според госта към момента никой в Израел не може да даде дефиниция що е то евреин и кой точно е евреин.

"Ако някой възприеме юдаизма, то той евреин ли е? Ами комунистите, които са атеисти? Те евреи ли са или не? Законът явно се отнася само до едни чисто еврейски общности и се ограничава до тях", риторично попита д-р Мадбух.

И припомни, че ивицата Газа се намира в тотална блокада от страна на Израел вече 11 години. "Два милиона човека са поместени в малко над 300 квадратни километра.

Те са отделени от целия свят. Поради това палестинският народ в Газа настана и заяви, че иска да се върне в своите родни селища. Не искаме никого да нападаме. Искаме да се завърнем в домовете си", обясни посланикът пред Bulgaria On Air.

"Всичко, което произхожда от американската администрация, го отхвърляме категорично. Те имат намерението да осъществят няколко проекта с хуманна обвивка, но иначе са чисто политически.

Те имат за цел на ликвидират палестинския проблем. Ако някой иска да помогне на Газа, то нека премахне блокадата по нея. Палестинците имаме средствата и уменията да изградим модерна и функционираща държава. Няма да има "сделка на века"!", каза за финал гостът в превод на Мая Ценова.

 


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
kroks преди 5 месеца
“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”
император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)
23
0
 
1
 
! Отговори
kroks преди 5 месеца
Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."
22
0
 
1
 
! Отговори
kroks преди 5 месеца
Гьоте:
"Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."
21
0
 
1
 
! Отговори
kroks преди 5 месеца
Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:
"Аз не познавам по-страшна *** за държавата от еврейското племе."
20
0
 
1
 
! Отговори
kroks преди 5 месеца
“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.
19
0
 
1
 
! Отговори
kroks преди 5 месеца
Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."
18
0
 
0
 
! Отговори
kroks преди 5 месеца
- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.
17
5
 
1
 
! Отговори
муспи преди 6 месеца
Расизма е дивашко огорчение, преливащо веднага в истерия при вида на бялата раса. - Отде накъде, че ние не сме ли хора, и ние можем да си клатим достойнството зад бюро, и ние знаем как да се перчим! Ако евреите си бяха стояли в гетото, нямаше да се сетим ца тях, но те са влезли в нашите къщи, серат в чиниите ни, е$ат децата ни! Легнали са върху Гигантски Пособия в свят на Пособия, който те са създали с ресурсите на бялата раса. Всички Пари, Правителства и Армии са техни, за да няма расизъм!
16
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Израел иска да концентрира всички палестинци в Ивицата Газа. Ивицата Газа е заобиколена с ограда и се пази. Палестинците са много глупави и трябва да искат по същия начин да се огради с ограда Западния Бряг и да се пази по същия начин. Каква е разликата между Ивицата Газа и Западния Бряг? Ивицата Газа нали също се намира в Израел? Ивицата Газа е предвиден за концентрационен лагер за палестинци, а Западния Бряг да бъде усвоен, да няма ограда.
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво е това палестина че си има и посланик/
14
5
 
15
 
! Отговори
Иван Трайков преди 6 месеца
Тоя не каза нищо.
Не можах да му схвана бръщолевенията.
Арабина се оплете в арабски лъжи и измами.
Нормално.
Това е арабски живот-лъжи,измами,бомби и многоженство.
13
14
 
17
 
! Отговори
Додо преди 6 месеца
Защо по българските медии се дава трибуна на един джихадист? Палестина е терористична, джихадистка организация, призната за такава от половин свят, а в България сме им дали посолство да имат и пускаме техни представители да разпространяват пропаганда по медиите ни.
12
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Палестинците де факто са най-образованият народ в света. С най-голям процент висшисти. В България съвсем малко се знае за палестинците и палестинския проблем, защото сме силно зависими и силно страхливи във външната си политика.
11
18
 
27
 
! Отговори
Devam 2023 преди 6 месеца
До Хо

че си много просД,

Израел създаде държава върху кръв и сълзи !
Ако не бяха те и тяхното отроче - евангелистите, днес вероятно нямаше да има нито ИД нито тероризъм нито войни на арабския полуостров!
10
12
 
31
 
! Отговори
До 16 - Хо преди 6 месеца
Те създадоха, ама на чий гръб? С пари и баба знае. А, че ония са си още бедуини, е истина, но също така е и вярно, че на някои народи просто изкуствено им спират развитието. Някой трябва да мие тоалетните, да бере арпаджика...
9
5
 
14
 
! Отговори
До 13 преди 6 месеца
Тези дето мразят са наказани да живеят като зомбита в разни кочини и да ги пъдят като чумави от нормалните държави дето ги пускат там от съжаление и те се взривяват за благодарност
8
23
 
31
 
! Отговори
Хо преди 6 месеца
За 70 години израелците създадоха държава със завидно силно развита икономика и социална политика , както и лидерска роля в света на високите технологии.
За същия период от време, на същите земи палестинците продължават да разчитат и живеят на помощи в бедност и мизерия!
Какъв е извода.......?
7
4
 
7
 
! Отговори
Стамат преди 6 месеца
Надежда е подмятала кавички като палачинки.
Чакаме да си построят храма. Да видим дали ще падне за трети път.
6
13
 
9
 
! Отговори
Горна Джумая преди 6 месеца
Едно от най - старите имена на реката Струма ( някога наричана и Стримон) е Палестина.И то името Палестина е обозначено в древността не само на реката , но и на двата и бряга от изворите до вливането и в Бело море.
5
9
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 месеца
В сравнение с палестинците , нашите команчи изглеждат образовани , работливи и с висока лична хигиена.