Знаците, че сте готов да скъсате с партньора си

Време е да се пригответе за неприятния разговор
19 авг 2018 23:00, Теодора Драгоева
6
Знаците, че сте готов да скъсате с партньора си
Снимка: pexels.com

Прекратяването на сериозна връзка не е лесна задача. Може да ви отнеме известно време преди да се решите на подобна стъпка. Това е нормално. Някои раздели са по-лесни от други.

Всичко зависи от самата връзка и причината за въпросната раздяла. Понякога нещата не са толкова прости, за да кажеш: "Ами вече не те обичам". Възможно е да обичате партньора си, но да трябва да се разделите с него за доброто и на двама ви (обикновено когато нещо важно липсва във връзката).

Ето и 5 знака, че вече сте готови да сложите край на отношенията си с половинката:

1.   Всичките ви разговори завършват със скандал

Най-ясният знак, че е време да се разделите, е, когато вече не сте щастливи с партньора си (или направо сте нещастни). Ако всичките ви разговори предизвикват караници, това е силен индикатор, че връзката ви е в задънена улица. Все пак отношенията трябва да се градят на добра комуникация.

2.   Спрели сте да правите секс

Ако сексът във връзката ви се е превърнал в мираж, то нещата помежду ви са към своя край. Сексуалното привличане, разбира се, не е най-важната част от една връзка. Важно е да бъдете привлечени от партньора си и интелектуално, и емоционално. Все пак, ако и двамата сте загубили сексуалното си желание един към друг, вие постепенно ще охладнеете и ще се отдалечите и на другите две нива.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: знацивръзкикъсане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и Пепи ми изневерява с един субект от Намибия но пак си *** убичъм
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спрете да ни облъчвате с отвратително медийно съдържание! Изневери, лъжи, секс с непознати, агресия между партньори!!! не разбрате ли, че имате отговорност като медия??????
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре ще бъде, екипът на редакцията да наеме и зрели опитни хора, които да дават и една по-задълбочена картина, щом се пише на такива теми. Защо? Защото описаните в статията реквизити на раздялата, така поднесени, касаят хора на възраст макс до 40г. Но смея да твърдя, че истинският живот започва след това! И именно след това се разкрива дълбочината и многопластовостта на събитието съвместен живот.