Сирия: Нашата ПВО свали израелски самолет и ракети

Израелската армия обаче опроверга тази информация
30 ное 2018 08:06, Елка Василева
79
Сирия: Нашата ПВО свали израелски самолет и ракети
Снимка: архив, Reuters

Сирийските сили за противовъздушна отбрана са свалили вчера израелски самолет и четири ракети, каза източник от сирийските сили за сигурност, но израелската армия опроверга тази информация, предаде Ройтерс.

Източникът каза, че ракетите са били насочени срещу град Кисуа, южно от столицата Дамаск, и са били свалени, преди да достигнат мишените си.

Според разузнавателни източници в тази зона в Южна Сирия, край границата с Израел, подкрепяната от Иран ливанска групировка Хизбула има комуникационен и логистичен център.

"Съобщенията за нанесени щети на израелски самолет са лъжа", се казва в комюнике на израелската армия, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: ИзраелСирияПВО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
С какъвто се събереш, такъв ставаш. Диктатора Асад се поучи от учителя и вожда си Жужак-*** също диктатор (но от първа величина) и почна и той да си лъже както му дойде, за радост на ***
41
5
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Евреите никога не лъжат! Даже и Старият завет не са редактирали един път...
40
5
 
1
 
! Отговори
Austin Powers преди 5 години
Новината за свалянето на израелски самолет беше опровергана от самата сирийска армия. Както и при предните атаки и двете страни са щастливи - всички цели са поразени и всички ракети са свалени. Само Хамас са потърпевши.
39
3
 
5
 
! Отговори
до братушка преди 5 години
и като изцвъка два минуса какво промени, стелтовете поразени от КУБ ове или защитата на руска техника в Сирия
38
26
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Свалили са 3 гарги и 15 врабчета :)))))))))))))))))))))))))) фейк нюз!!! Смешници, не са решили евреите, не са ги разгащили за часове!!!
37
5
 
15
 
! Отговори
до братушка преди 5 години
нека пробват да навлезат в руско възд пространство или в зоната на Латакия и Хмейним която С400 осигурява, не ъи говоря цяла сирия..
36
6
 
14
 
! Отговори
до братушка преди 5 години
поне за един стелт свслен и за един повреден се сещам ,без много да мисля...
35
21
 
7
 
! Отговори
братушката преди 5 години
Някой сеща ли се кога за последно руска ракета е свалила чужд( не съветски) боен самолет??!Май само на пътнически случват ..
34
12
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
И какво търси Израел в Сирия?Нещо като Украйна в руски води може би?
33
4
 
20
 
! Отговори
Балканджии преди 5 години
В конфликта между евреи и араби е много трудно да се определи коя е правилната страна. Все пак са си първи братовчеди, на външен вид и по нрави разликата е трудно доловима. Е, първите малко са се шлифовали, омесвайки се с европейци и поизбелели от хазарската жилка. Но като гледам наплива на братовчедите им-бежанци, май са се втурнали в същата посока.
32
24
 
13
 
! Отговори
Руски феик преди 5 години
РИА новости пусна опровержение, стига *** съветска радост. То е било за преброяване на умниците повярвали на всяка Кремълска шега, у нас са доста и от най - глупавите. Комунизма си отиде безвъзвратно, сега Путин и олигарсите просто си доят народа, тук там някоя война да гледа на страни а черпят суровини пълнят си ЗАПАДНИ СМЕТКИ и ДЕЦАТА ИМ ДО ЕДНО НА ЗАПАД даже не се крият!
31
27
 
6
 
! Отговори
Вожда164см преди 5 години
Леле а ако наистина бяха свалили, по един боряшник на всички за Коледа. Аде пък догодина ще пуснем печки, перални и кафе машини с400 на твърдо гориво.
30
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стреляли в залп от самолета 4 ракети и срещу тях в залп с С-400 и ето на пропаднал самолет,безпилотник сякаш ще да е бил щом няма пилоти парашутисти или като делтапланиристи тип прилепи се изнизали преди фаталния момент от кабината гледайки определяйки точноста на стиковката,
29
18
 
9
 
! Отговори
ЧукУндур преди 5 години
Русофилистичната *** се разпеняви ,на фалшивите измишльотини на Асад.
28
1
 
19
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Последно което се знае по случая1. Основно са водили огън ЗАРК Панцир има видео с редове 30мм оръдия2. Свалени са ракети3. Изрелските самолети НЕ са свалени. Те НЕ са навлизали във въздушното пространство на Сирия ползвали са оръжията си от въздушното пространство на Ливан4. Полугласно се споменава че първичното целеуказване е дошло от Руски източнци
27
19
 
12
 
! Отговори
Водка преди 5 години
Опровергаха го, даже и руските новини. Не се радвайте съветски ***!
26
34
 
8
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 5 години
Рашаните пак ядаха мазната опашка..Кво стана с прехвалените С 300 400 500 и т н.??? Да не им е свършила нафтата???
25
8
 
31
 
! Отговори
да преди 5 години
който не е гледал американската техника и армия в действие той не знае какво е смях с глас:))))))на Русия не й трябва да воюва с Кравите..само трябва да ги насърчава да произвеждат бракуваните си оръжия и да се набутват със стотици милиарди всяка година-примери колкото искаш:))))))))))
24
4
 
21
 
! Отговори
Някои си. преди 5 години
Успокоявате ли се соросоидчета успокояваите се ако решат може би скоро ще да е много скоро това са любимите ви мантри.а Израел да вземе пример от врабчетата те в Сирия ходят по земята а не хвъркат по сигорно е
23
8
 
24
 
! Отговори
да преди 5 години
със старата си техника сирийците свалиха оная барака F22, която има повече катастрофи от успешни излитания