След решението на САЩ: Нетаняху на Западния бряг

Той "отпразнува" решението на администрацията на Тръмп
19 ное 2019 19:55,
19

Снимка: Reuters

Израелският премиер Бенямин Нетаняху направи посещение на окупирания Западен бряг, за да отпразнува решението на САЩ, че не смятат израелските селища, построени там, за нарушение на международното право, предаде Асошиейтед прес.

Той нарече направеното от администрацията на Доналд Тръмп съобщение "огромно постижение", което "поправя една историческа грешка".
Още по темата


"Мисля, че това е един голям ден за държавата Израел и постижение, което ще запази своето значение за десетилетия напред", каза Нетаняху.

Той говори пред екзалтирани поддръжници и еврейски заселници в Ефрат - голямо селище недалече от Ерусалим.

Палестинците, които смятат Западния бряг за част от бъдещата си държава, заявиха, че решението на Тръмп подкопава всякакви шансове за цялостно мирно споразумение.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
10
 
! Отговори
БГ Пословица: преди 4 години
Дай му пръст - и ще ти отхапе цялата ръка.
13
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Безспорно сащ и изсраел са две различни държави! Антисемитите казват, можете ли само да си представите - правителствата и на двете биле изцяло еврейски?! Остава да отрекат холокосга. Питат лукаво - я българското да не е българско, а румънското, английското, мексиканското ...
12
3
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 11ОТ ФИЛМА ЗА МОИСЕЙ ТОЙ ГИ ПРЕКАРА ПРЕЗ МОРЕТО И ПОЧНАХА ДА СЕ ТРЕПЯТ ЕДНИ ДРУГИ ЩОТО ПОЛОВИНАТА СЕ ОТРЕКОХА ОТ БОГА И СИ ИСКАХА СТАРИТЕ ТОТЕМИ!НИЩО ЧУДНО МОИСЕЙ ДА Е УМРЯЛ КАТО ВИЖДА КАК НАРОДА МУ СЕ ИЗБИВА!БОГ ГИ ПРЕКАРА БЕЗ МОРЕТО А ТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ПОЛОВИНАТА СЕ ОБЪРНАХА ПРОТИВ НЕГО! БЕДИТЕ МИ НЕ СА СЛУЧАЙНИ!
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6Еш па тоя .. комунизъм е га някой вземе от теб, са даде на себе си ...
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8Моисей умира, точно преди да достигне Обетованата земя, но успява да я види.
9
15
 
8
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 4 години
Май това е първото добро и умно решение на Тръмп! Западният бряг на Израел!Западните покрайнини на България!
8
5
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НА ИСРАЕЛ ДАРОМ СЕ ДАДЕ МНОГО ЗЕМЯ ОТ ПАЛЕСТИНА И ЗА БЛАГОДАРНОСТ НА ПАЛЕСТИНА ТЕ ГИ НАПАДАТ И ЗАВЗЕМАТ ПОЛОВИНАТА ЙЕРОСАЛИМ!!НА ТЕЗИ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА ТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ!СЛЕД КАТО ПРОРОКА ИМ МОИСЕЙ ГИ ПРЕКАРВА ПРЕЗ МОРЕТО ДО ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ ТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ПОЛОВИНАТА СЕ ОБРЪЩАТ СРЕЩУ НЕГО И НАСТАВА КЛАНЕ ЩОТО ИСКАЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ КЪМ СТАРИТЕ СИ ТОТЕМИ БОГОВЕ!ХРИСТОС СЪЩО Е ПРЕДАДЕН ОТ ЕВРЕЙН! ХРИСТОС НЕ Е ЕВРЕЙН, ЗАЩОТО АКО БЕШЕ НЯМАШЕ ДА ПРОПОВЯДВА НОВА РЕЛИГИЯ!
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано Иран да види сметката на Израел час по-скоро!
6
6
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
До 5Къде я тази комунистическа федерация? Голям страх от тоя комунизъм, дето го има само по разни теоритични книги. Никога на тоя свят не е имало комунисти, а първоначалната идея за съветския съюз е глобалистична, за това е СЪВЕТСКИ съюз и е направена от троцкисти същите като Сорос, а СССР на Сталин няма нищо общо с СССР на Ленин и Троцки.... Относно Тръмп, той не изпълни нито едно от предизборните си обешяния, но на Израел даде много, посолството, Голамските възвишения, санкции срещу Иран т.н.
5
7
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 3КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СПАЗВА НИКАКВИ ПОДПИСАНИ СПОРАЗУМЕНИЯ МЕЖДУНАРОДНИА ИСРАЕЛ СА СИ ОБИКНОВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ
4
4
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО СЕ ОБЯВИ ПУБЛИЧНО ПРОТИВ ИСРАЕЛ Е МЕРКЕЛ!!!МЕРКЕЛ НЕ ПРИЗНА НИТО СТОЛИЦАТА ИМ НИТО ЗАСЕЛНИЧЕСТВАТА ИМ !!И СЕ ПИШЕ ИСРАЕЛ ТАКА СЕ ПРЕВЕЖДА ОТ АНГЛИЙСКИ!
3
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еврейте подкрепяни от САЩ си разиграват коня из Близкия изток ,после ревът ,че палестинците ги обстрелвали!Добре ,че ЕС ги смъмри и предупреди ,че не признава никакви анексии,иначе евреите биха заличили освен Палестина и Ливан,Сирия, Йордания!Израел е единствената държава в света която не спазва никакви международни споразумения!
2
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е не може само мюсюлманите да налазват навсякъде. Браво на Израел и САЩ
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоест всички международни договорености не струват пет пари, ако сащ и юдеите решат да си разиграват коня! Не, че и палестинците са цвете, но целият свят се умори от техните постоянни игрички в Близкия Изток!