Иран ще подсили противовъздушната отбрана на Сирия

Това е част от военно споразумение между двете страни
8 юли 2020 22:30, Павел Гълъбов
9
Иран ще подсили противовъздушната отбрана на Сирия
Снимка: БГНЕС

Властите в Техеран планират да подсилят противовъздушната отбрана на проправителствените сили на Сирия, като част от военно споразумение между двете страни, съобщи иранската държавна телевизия, предава AFP.

Още по темата


Споразумението е било подписано от ръководителя на иранските въоръжени сили Генерал Мохамед Багхери и министърът на отбраната на Сирия Али Айоуб, според държавната телевизия.

Русия, Иран и Турция се обявиха против незаконното завземане на нефтените находища и присвояването на петролните приходи, които трябва да принадлежат на Сирия. Държавите обещаха подкрепа за правителството в арабската страна.
 


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
do 3 ти сънуваш ли или си пиян?
3
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ха-ха-ха, Иран да подсили собствената си ПВО. Израелските Ф-35 ги попиляха 6 пъти за последните 10 дни. Останаха без грам UF6 и без нито една газова центрофуга за обогатяване на уран, взривиха им и 2 подземни реактора, те тръгнали да подсилват ПВО на Сирия заедно с руските нещастници. То руснаците направиха един опит да превземат петролните кладенци край Дейр-ез-зор от американците, но опита завърши съвсем трагично с 500:0 в полза на американците.
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
do 1 kaде ги видя тез въздушни крепости я кажи че да ги погледами и ние
1
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще подсили с прашки?
Боже, колко ограничени хора има по света. Та американците имат летящи крепости без аналог в света.