Сирийската отбрана е предотвратила израелски въздушен удар срещу Алепо

Израел обяви, че ще засили ударите си срещу ирански цели в Сирия
11 сеп 2020 08:40, Ния Христова
7
Сирийската отбрана е предотвратила израелски въздушен удар срещу Алепо
Снимка: БГНЕС
Сирийската противовъздушна отбрана е отблъснала израелски въздушен удар срещу град Алепо. Това съобщи сирийската държавна телевизия, цитирана от Ройтерс. По-късно от телевизията са уточнили, че сирийската армия е успяла да свали няколко израелски ракети, преди те още да са достигнали до целта си.
 
Израелски военни представители предупреждават, че през последните месеци Израел ще увеличи ударите си срещу ирански цели в Сирия, където с помощта на свързани с него милиции Техеран е разширил влиянието си си.
 
Регионален източник от разузнаването е обяснил, че Израел засилва ударите си в Сирия в момент, в който вниманието на света и на региона, включително и на Сирия, е отклонено от пандемията от коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Истина за мира преди 3 години
Държавата Израел няма нужда от признаване защото е единствената създадена от самия Творец на и Господ на вселената, още по малко от държави, управлявани от ислямски диктаторски агресорски терористични режими и групи като Палестинска автономия Иран Ислямска държрава Сирия,Турция и д.Ако подписването на мир с Израел от тези арабски държави е от здравословен страх от Божия гняв и проклятие над враговете на Израел тогава е добро,но ако са както измамния мир на Палестинските терористи от Газа е лъжа
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бългсрския Алепу кога?
4
2
 
13
 
! Отговори
Мда преди 3 години
По-голяма беля от Светите места едва ли има...Като че ли Злото извира оттам,чудна работа.
3
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става в тая Сирия вече нищо не мога да разбера.
1
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Сирийската отбрана е предотвратила израелски въздушен удар срещу Алепо"Можеше просто да напишете, че сирийската армия е предотвратила терористичен удар на дългоносите.