Примирието в Нагорни Карабах едва няколко минути

Двете страни се обвиняват взаимно
18 окт 2020 09:52, Ния Христова
124
Примирието в Нагорни Карабах едва няколко минути
Снимка: БГНЕС
Прессекретарят на арменското министерство на отбраната Шушан Степанян обяви, че Азербайджан е нарушил договореното прекратяване на огъня, съобщава РИА Новости.
 
"Врагът е изстрелял артилерийски огън в северна посока от 0:04 до 2:45 ч., както и ракетен огън в южна посока от 2:20 до 2:45 ч.", е написал Степанян в своя Телеграм канал.
Още по темата
 
Министерството на отбраната на Азербайджан от своя страна заяви, че арменските въоръжени сили грубо са нарушили новото прекратяване на огъня. Те са открили артилерийски огън по азербайджански позиции на контактната линия в Карабах.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байрактарите заличиха цялата военна руска техника на арменците и сега от скука направо сатръгнали на лов на арменци в окопите.В ютуба е пълно с най нови кадри
58
7
 
4
 
! Отговори
....... преди 3 години
Във всяка нация има хубави и лоши черти.Грешно е, когато познавате 5 човека, които не ви допадат да слагате всички под общ знаменател.Също е грешно да се разделят хората по вяра. Трябва да се гледат на нещата по справедлив начин. Нека да признаят Нагорни Карабах като държава и въпросът е приключен. А относно тука да говорите всички, че Нагорни Карабах е на азерите е смешно. Те са държава едва от 100 г. Малко по надолу някой беше казал, че имало две църкви ( само това били доказателствата ).
57
3
 
10
 
! Отговори
nilesev преди 3 години
Симпатиите ми като християнин би трябвало да са за арменците, но в момента арменциизмите в пространството, като Бабикян, Берберян, Хекимян, Кеворкян и подобни ме карат да гледам със симпатия на азерите.
56
5
 
3
 
! Отговори
Психопат преди 3 години
Айде нинджи грабвайте калашниците и да помогнете на армения. Помогнете и защото ако се върви с такива темпове арменците ще изкарат не повече от 3 месеца. Най ме дразни че сте с женски полови органи и се криете се зад някои я русия я франция. Трябват ви топки а женски полови органи с топки няма. Скоро ще се вее азерски флаг над нагорно карабах. Правите се нарочно на *** и невидели че азерите изнасилват арменците
55
0
 
1
 
! Отговори
komitataей преди 3 години
гледам на по-вечето коментарите , снощи пак са забравили вратата на психото отворена
54
2
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Путин искаше примирие и Лавров,Уважи ли са ги 2 минути,и хайде кой от къде еХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа доказа цивилизацията си като въпреки тоталното размесване на нациите, в самата нея след ВСВ вече 75 години няма нито една националистическа война, прекрояваща граници. Крайно време е народите да разберат, че границите са излишни и само сеят омраза и от двете страни на граничната бразда. Границата не решава икономическите проблеми, границата само ги задълбочава.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен,
51
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До Анонименповечето откровено бият на таксиджии, перманентно безработни и джамбази
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чета,тука се е събрал елита от капацитети по военни и политически въпроси?
49
0
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До Ха, ха,ха,хааааааааав магазина не си толко отворен ха-ха-хааааа ;)
48
12
 
6
 
! Отговори
KOSTAS LINKE преди 3 години
ЦЯЛА ИЗТОЧНА ТУРЦИЯ Е --- ИЗКОННА АРМЕНСКА И КЮРДСКА ЗЕМЯ..А НА ЗАПАД ОТ РЕКА ЕФРАТИС --Е ИЗКОННА ГРЪЦКА МАЙЧИНА И БАЩИНА ЗЕМЯ ОТ 10 000 ХРОНОС .РУСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ИМАТ ОГРОМНА ВИНА ЗА ТОВА КОЕТО СТАВА.ЛЕНИН ПОГУБИ АРМЕНИЯ И ГЪРЦИЯ 1921 ГОДИНА .РУСКОТО ПЛЕМЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗКУПИ ОГРОМНАТА ВИНА , И ДА ПОМОГНЕ НА АРМЕНИЯ И ГЪРЦИЯ.ТОВА Е ЗНАКОВО НАПАДЕНИЯ НА ИСЛЯМА И ПАН-ТУРКИТЕ .АКО ПАДНЕ АРМЕНИЯ---ЗАГИВА ЦЯЛОТО ХРИСТОЯНСТВО .А РОССИЯ ЩЕ ЗАГУБИ ВСИЧКО--ДОРИ И ЧАСТИ ОТ НЕЯ = И ТО ОГРОМНИ .
47
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка държава трабва да уважава Територията та цялост на една Държава в случай Карабах е на Азербажан .това е решението ..световната Общност .и на ОННно въпреки това Армения .продължава .да държи чужда територия .30. год от.Минската Група не беше решен този проблем и дойде време .Азербажан сам да си реши проблема .а Пашинян ако върви с тази политика .няма да е за дълго .85.%.не Одобряват политиката на Пашинян .Азербажан са много на пред .от арменците ..и Пашинян норада не го иска
46
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато не можеш вътре в държавата си да оправиш нещата, когато лирата ти пада главоломно и не решаваш проблемите,тогава правиш войни и си намираш хиляди външни врагове. Итова го правиш с всички - със Сирия, с Ирак, с Гърция сега вече и с Армения.
45
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там, където се намеси Ердоган примирие не може да има.
44
2
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Лавров искаше примирие,Ясно, че Лавров не го броят за човекАзерите са убили някакъв генерал и сина му - Газпърдиян
43
13
 
7
 
! Отговори
Гр преди 3 години
За всички цивилни жертви са виновни турците ,защото те разпалиха конфликта с болните си неоосмански амбиций.
42
1
 
3
 
! Отговори
К19 преди 3 години
Някой ще реве от конфликта в карабах и е ясно кой....
41
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целят .свят знаят че .Нагорни Карабах е на Азербажан .но 1994.год.Армения Превзима чужда Територия с Помощта на Русия тогава Русия ако не беше се Намесил нямаше да успеят .но с помощта на Русия .и Превзеха .20.".Процента от земите .на Азербажан и целият свят .плус ОНН.ясно .е Казано че нагорни Карабах е на Азербажан.и 30..год миналата група .не решиха този Проблем и дойде време вече даси вземат .земите който са на Азербажан
40
2
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Пашинян каза :* Турците скоро ще Стигнат чак до Виена*,Много е УменБравоХА-ХА-ХА-ХАААААААААА