Протест в Тел Авив срещу новите ограничения заради пандемията

Над 2400 са заразените вчера, което е най-високият брой от март
Обновена: 1 авг 2021 08:26 | 1 авг 2021 08:15, Анисия Иванова
68
Протест в Тел Авив срещу новите ограничения заради пандемията
Снимка: БГНЕС

Няколкостотин израелци протестираха в Тел Авив срещу новите ограничения във връзка с пандемията, предаде Франс прес. Недоволните носеха плакати с надпис "Няма пандемия" и други, насочени против имунизациите, съобщава БНР.

В събота здравното министерство на страната съобщи за над 2400 нови случая, което е най-високият брой от месец март насам. Броят на приетите в болница надхвърля 320, което пък е нов пик, сравним с месец април.

Властите одобриха прилагането на трета, бустерна доза за хората над 60-годишна възраст, носенето на маски на закрито стана задължително отново, пак беше въведен т.нар. зелен пропуск за посещение на обществени места като фитнес зали или ресторанти.

От вчера част от децата на възраст между 5 и 11 години, които са в риск  да развият усложнения  заради здравословни проблеми, също ще могат да бъдат имунизирани.

Нарастването на случаите е стъпка назад за Израел, която беше една от водещите страни в света по брой ваксинирани, отбелязва Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
35
 
! Отговори
Апокалипто преди 2 години
Да нашляпат по още 3 дози на всички офсе,те това заслужават,стригане и бодене...
27
0
 
39
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 2 години
Тия нали се ваксинираха, защо пак се затварят.....не само децата и бебета до 1г също ....идио*и
26
0
 
26
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Ко стана?? Нал да ваксани?? Ни мой да бъй :)))
25
0
 
40
 
! Отговори
Цирк Буш преди 2 години
Цъ-цъ-цъ! Нали всички там бяха ваксинирани бе??? И продължават да ни хипнотизират, че ваксините "действали"..
24
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно, във най ваксинираните страни има бум на заразени.
23
1
 
42
 
! Отговори
LP преди 2 години
По едно и също време започват да се "увеличават" в различни страни , дори различни континенти.
22
4
 
42
 
! Отговори
За Бг, преди 2 години
Тука все ооще ваксинираните нямат един милион-- откъде на къде този 1млн. (малцинство ) ще се толерира ? Другите 5-6 млн неваксинирани и мислещи хора защо трябва да бъдат ограничавани и принуждавани да станат част от ЧУЖД експеримент със недокрай обследван във бъдещето продукт . И да знаете Септември ще затворят всичко белким им тръгне ваксинацията да изглежда по-страшно положението !
21
1
 
27
 
! Отговори
Ахил преди 2 години
И питам аз! Какъв е извода ???
20
2
 
24
 
! Отговори
КОй лъже какво става преди 2 години
Идва ми и нещо друго наум -- като богоизбрани може да са ги ваксинирали със ,,светена вода ,, а гемеото е за останалата част от света .
19
1
 
56
 
! Отговори
ПЛАНдемия преди 2 години
Където има най много ваксинирани най много болни, случаеност?
18
1
 
35
 
! Отговори
Мейвар преди 2 години
Някаква информация колко от новозаразените и постъпилите в болница имат ваксина?
17
2
 
43
 
! Отговори
КОй лъже какво става преди 2 години
Първо се тръбеше .че почти цялото им население се е ваксинирало ,полсле се дочу ,че около 30% не се ваксинирали по религиозни причини и най--накрая от най-защитени във най- болни това е техния РЕЗУЛТАТ ! Той доказва ,че не трябва да се прави това което те прявят ! Във Малта същата история....Пък и за какво се притесняват ,че в болницата влезнали 300 човека ,нали като си ваксиниран не го караш ТЕЖКО ! От ПАНИКАТА съдя ,че и да си ваксиниран като те хване въобще не се знае какво и как ще го кар
16
2
 
45
 
! Отговори
Израел уж преди 2 години
бяха отличници във ваксините?!?Както са писали, защо е почти НУЛЕВО отразяването на протестите срещу задължителната ваксинация?Ако такава новина се отрази, тя е в пет реда печатно, или под минута екранно???Обаче времето на "новинарите" свърши - има социални мрежи, всеки е с роднини и познати, живеещи в "горещите точки". Научаваме новини час преди медиите "първи" да ни кажат.Излязохме от контрол! - за това искат да ни смачкат със ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ мерки, в случая ваксинация.
15
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ваксинираните не могат да имат никакви претенции, подписали са се доброволно и по тяхна воля са се ваксинирали, за тва да не търсят под вола неваксиниран който им бил на тях крив и виновен, че щял да ги зарази, щом са подписали доброволно, сега ще мълчат по документ, подписа им присъства.
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няколкостотин - колко? Ако са сто, двеста що пишете за тях, а не за Франция? Или нещо пак замазахте бройките ( любимата ви дума).
13
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новото лице на фашизма. Вече е ясно - затвор на хората, ограничаване, ограбване на правата им, масово изтребване, геноцид.
12
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
екстра, скоро ще се вдигне целия народ на планетата да ометат сганта опитваща да се меша в живота на нациите
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти можеш да провериш колко за заболелите от грип в Англия за сезон 20-21г в сайта им на издравното им министерство.-----------------================--------------Че те бяха в постоянен локдаун за половин година. Някои компании работят в режим на хоум офис от пролетта на 2020. Естествено, че няма да има грипна епидемия.
10
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това което ваквърите не доказват е че между стойностите на починалите преди и след ваксинационната кампания няма статистически значима разлика------------------=================-----------------------Това е антиваксърска лъжа. Всеки може да провери колко по-леко минава поредната вълна в Англия и Израел.
9
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това което ваквърите не доказват е че между стойностите на починалите преди и след ваксинационната кампания няма статистически значима разлика.Ето това ги дразни с други думи дали с или без ваксинация е все тая.