—лучващото се в »зраел и √аза - само началото, конфликтът ще е по-широкомащабен

„уков: Ќ€кой има задача да направи така, че да н€ма мирен процес.
ќбновена: 10 окт 2023 09:15 | 10 окт 2023 09:15,  амели€ ÷ветанова
151
—лучващото се в »зраел и √аза - само началото,  конфликтът ще е по-широкомащабен
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ћеждународни€т анализатор Ѕо€н „уков см€та, че във военните действи€ между »зраел и групировката "’амас" има много елементи, които не са достатъчно из€снени и върви страшно много дезинформаци€.

"≈дна част от картинките са от —ири€. “р€бва да погледнем какво е вътрешнополитическото състо€ние на »зраел. »скат да свал€т Ќетан€ху с цената на всичко. Ќетан€ху е много опитен политик и се над€вам, че ще про€ви достатъчно разум да не позволи »зраел да бъде въвлечен в мащабен конфликт с геополитическа основа", коментира той в "Ѕългари€ сутрин".

ќще по темата

—поред „уков израелското разузнаване въобще не се е провалило, а от "ћосад" са имали информаци€. ≈гипетското разузнаване е предупредило »зраел, че се очаква нещо гол€мо от страна на "’амас", отбел€за анализаторът.

"Ќетан€ху е изключително неудобен на екипа на Ѕайдън. Ќе в€рвам, че "’амас" ще нанесе н€какво поражение на арми€та на »зраел. «а ден-два беше извършена мобилизаци€та в »зраел, –уската федераци€ не усп€ да направи това сума време", каза още „уков пред Bulgaria ON AIR.

“ой добави, че атаката е организирана и извършена от изключителни професионалисти. Ќа територи€та на »зраел вече е имало проникнали диверсионни групи, които са ходили по точни адреси и са убивали военни ръководители и техните семейства.

ѕо думите му "’амас" извършва чист тероризъм на територи€та на »зраел, но не е в стила на групировката да пуска видеа със зверства, които всеки нормален човек ще осъди.

"ѕрав€т го, за да се нанесе още един удар и да се разшири пропастта между арабите и евреите. Ќ€кой има задача да направи така, че да н€ма мирен процес. ѕалестинските ръководители получават помощи, корупци€та е чудовищна. ÷ели€т военно-промишлен комлекс в »вицата √аза е направен с парите на ≈—", об€сни „уков и добави, че една от версиите е, че »ран стои зад всичко това. ƒжак —ъливан обаче твърди, че —јў н€мат доказателства за това.

—поред „уков случващото се сега е само началото и може да очакваме негативно развитие на конфликта. ћоже да се включи в битката и "’избула".

"Ќ€кой иска да направи конфликта далеч по-широкомащабен. Ќ€ма шанс това да приключи много бързо и по мирен път. «аложени са много големи геополитически интереси, заложени са транспортни коридори", подчерта международни€т анализатор.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


151
ќще по темата: „уков√азаизраел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
139
0
 
3
 
! ќтговори
ћ'глата преди 9 месеца
я умниците да попрочетат,как е създаден »зраел и кога!
138
2
 
3
 
! ќтговори
ќоооо, да преди 9 месеца
«ј »ƒ»ќ“»“≈коитоѕќƒѕќћј√ј“ ’амас и другитеќЋ»√ќ‘–≈Ќ», намесени в атаките срещу »зраел “≈ ј“ ѕќ—Ћ≈ƒЌ»“≈ ћ»Ќ”“» ќ“ ∆јЋ ќ“ќ »ћ Ѕ»“»≈
137
1
 
4
 
! ќтговори
Ѕай ƒрън преди 9 месеца
≈ че той Ѕо€н „уков никога не е крил това. Ќапротив, гордее се. “е затова го и търс€т по медиите, да даде експертно мнение относно разузнаването. “ова, че предадоха нашите разузнавачи преди годи и днес искат да продадат и военните ни разузнавачи, главно в Ѕлизки€ изток, е предателство на ти€, които приеха ти€ закони! ƒано не предсдат и военното разузнаване, защото точно сега, покрай конфликта в »зраел, то ще играе огромна рол€!
136
13
 
12
 
! ќтговори
ѕламен »ванов преди 9 месеца
ѕринадлежността на Ѕо€н „уков към бившата ƒържавна сигурност е установена от  омиси€та по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати. Ѕивши€т офицер от ѕърво главно управление на ƒ— (ѕ√”) е кандидат за член на ≈вропейски€ парламент от листата на Ѕ—ѕ.ƒосиеѕрез 1981 г. Ѕо€н „уков става член на Ѕ ѕ. ѕрез 1982 г. завършва разузнавателна школа в ѕ√”-ƒ—, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на  √Ѕ в ћосква.ќт октомври 1984 г. е изведен в задгранична резидентƒокато пускат такива хора по телевизи€та ще сме така!
135
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
Ѕате, нападат ти държавата, ти € управл€ваш, какво ще направиш. Ќа война, като на война. ј и, кога са жалили младите, ако не си чел, поне филми си гледал.
134
7
 
10
 
! ќтговори
ƒо ƒържавника преди 9 месеца
јко под държавник разбираш да праща насилствено потъпквайки в€с€какви закони, чрез еврейските си милиции, млади невинни момчета на фронта за пушечно месо, то да, начи «елени€ е гол€м държавник
133
8
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
ѕо добре украинец, отколкото българин. Ќай жалки€ народ сме ние
132
17
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
“о€, дето му викате "наркомана" е по мъж и по държавник от всеки днешен българин. ялово племе, ей
131
8
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
«аривайте ѕалестина и никаква жал
130
12
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
—мело ще предположа, че тази атака е замислена и организирани от самите ≈вреи, за да разчист€т брутално ивицата √аза. ј проникналите палестинци в »зраел са наемници. ∆ертвите? ўе питате вие. ј нищо, само евтин разходен материал.  акто винаги, целта оправдава средствата.
129
12
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
Ќа арабите им е €сно че като фалира —јў ще се разпадне и парите за »зраел ще спрат . јрабите зна€т че тогава ще дойде т€хното време и затова не признават »зраел . јко имаше изравнени военно технически възможности √аза и западни€ бр€г щ€ха да се сле€т и евреите щ€ха да седнат на масата за преговори . —јў не позвол€ва това да се случи и след време арабите ще си го върнат . «атова арабите не признават »зраел .  ато фалира и се разпадне —јў ще дойде т€хното време.
128
4
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
ƒо проект ”руина «акрива се проект –уси€.
127
5
 
9
 
! ќтговори
проект ”руина преди 9 месеца
се закрива €вно!
126
10
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
¬ “оронто, в Ѕерлин, в Ќю…орк има демонстрации в подкрепа на палестинската кауза.
125
11
 
15
 
! ќтговори
gogo преди 9 месеца
българи€ на вс€ка манджа меруди€! какво ни интересува израел?!? нито сме съседи, нито сме на 1н континент! да се би€т/взрив€ват, абе каквото искат да прав€т...
124
10
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
јко —јў преустанов€т подкрепата за ”крайна, наркомана ще извади на б€л св€т компроматите за Ѕайдън и сина му, дори да го оби€т, компроматите пак ще изл€зат на б€л св€т и тогава ще стане интересно. ј засега, всичко си продължава както си беше - до последни€ укронацист.
123
10
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
Ќаркомана започна да мобилизира и инвалиди.
122
20
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
ƒокато има и само една ръка, и само един крак, и на инвалидна количка, украинецът винаги ще хване пушка и ще се бие срещу руските агресори. —лава на ”крайна, слава на героите!
121
2
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
ќпитвам се да изкарат палестинците филистимци, а те са истинските наследници на юдеите, за разлика от самонастанилите се в ѕалестина хазарските орди , които не са никакви семити.
120
6
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
"ƒокато украинеца има и една пушка в ръка, ћогуча€ не може да продължи. ≈динствената надежда за "велика победа" е украинците да останат без оръжие. ¬ъобще". - | - —поко, н€ма да остане без оръжи€, западът все ще намери да им дава н€какви оръжи€. —пециалната военна операци€ ще продължи до последни€ укронацист.