Oскарите 2010: печелившите, губещите и модните жертви...

Да будуваш през нощта на церемонията, е изморяващо, но неизпускаемо удоволствие
9 мар 2010 13:18, Петя Славова
6
 Oскарите 2010: печелившите, губещите и модните жертви...
Снимка: БГНЕС

от frina.blog.bg

Да будуваш през нощта на Оскарите, е изморяващо, но неизпускаемо удоволствие. С годините изненадите при връчването на статуетките стават все по-малко, защото Холивуд рядко изневерява на традицията да следва отъпканите пътеки на Златните глобуси и БАФТА.

Фаворитите се надушват още в началото на сезона и събират отличията с почти скучна повторяемост. За зрителите остава да видят дали Холивуд ще "кривне" от пътя и ще реши по изключение да следва масовия вкус за сметка на нискобюджетните сериозности...

По тази линия крахът на Аватар в борбата му за значимите, а не за техническите Оскари, бе предрешен. И суетнята около "първата жена режисьор с Оскар" беше сложила статуетката в ръцете на Катрин Бигълоу още преди месеци. Така беше и с Джеф Бриджис, и със Сандра Бълок, и с Мо'ник...

Но дори и когато всички изненади са свършили откъм режисура, кинематография и актьорско майсторство, модните изненади на червения килим никога не секват. И там с годините гафовете стават по-малко, но все пак е добре, че ги има, защото винаги ме сърбят пръстчетата да ги коментирам...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Angry преди 13 години
Хубаво е и някой да ги редактира тези статии. "Неизпускаемо" определено не е в речника. Моля ви може да има хора със слаби сърца. Ако ще пишете на български, пишете на български моля.
7
0
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
..... та , какво искахте да кажете с тази статия???????????
6
0
 
2
 
! Отговори
за "пръстчетата преди 13 години
Досега не знаех, че коментарът става с "пръстчетата". Вероятно, защото при автора мисленето става с дупенцето. Това, както и да е, но ми е много тъжно, че през последните години и Оскарите, единственото (освен Глобусите) останало мерило за читаво кино в света (май), изпростяха като Кан и пр. и пр.Клуни винаги ми е бил симпатичен, също и Бриджис, но жени-режисьори, макари малко, в Европа е имало - сещам се Марта Месарош.
5
0
 
4
 
! Отговори
Понго преди 13 години
И защо ми премахнахте коментара, в който посочвам линка към цялата статия, за да не изглеждате като пълни ***, с това което сте публикували?
4
0
 
5
 
! Отговори
мнение преди 13 години
ама верно много *** и никаква статия...
3
2
 
3
 
! Отговори
Възмутен!!! преди 14 години
*** профана!... Пич (който си писал статията), ти ли си абсолютен *** (явно си такъв, безусловно!) или нас се опитваш да направиш такива!... "Днес", докога кретеноиди ще ви списват новините! Създайте, най-после, нещо стойностно!
2
0
 
12
 
! Отговори
Joe преди 14 години
наистина се иска доста голямо въображение за да разбереш какво се има впредвид в статията !
1
0
 
13
 
! Отговори
аз преди 14 години
е какво всъщност искаш да кажеш с тази статия ....