ГРОБ си замина!

Ангел Грънчаров @eltimir.blog.bg 20 фев 2013 09:58
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
132
16805
 
 "Бойко хвърли оставка!
Премиерът обяви падането на кабинета в парламента"

Дотук добре, ама да видим мотивите му. С лъжи дойдоха и с лъжи си тръгват. Но и със страх, защото усетът им ги подсеща какво ги очаква. Продължаваме с новината:
"Премиерът Бойко Борисов хвърли оставка, ще я депозира по обяд след заседанието на Министерския съвет. Това той обяви от парламентарната трибуна."В никакъв случай не искам да носиме пасивите на ДПС. Нито искам да виждам кръв по улиците. Нито искам да виждам полицаите на България да бият някого. Не мога да гледам окървавен "Орлов мост". Всяка капка за нас е петно. Не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Не ни е това целта", заяви Борисов.

"Няьма да правиме структурни промени. Програмно правителство с ДПС няма да правя, нито с вас г-н Костов, вие сте едно и също", каза още премиерът от трубуната. "
Значи според Боклука излиза, че не той и Цветанов са наредили на полицията и жандармерията да пребиват невинни хора. Аз съм им наредил. Сигурно аз съм наредил да използват психотроника. Аз крадох като обезумял през всичките тези години. Аз подлагах на репресии и необуздан терор последните ветерани на антикомунистическата Съпротива. Боклука е невинен.
В едно обаче е прав. Че Костов и Доган са едно и също. Да, това е истина, но не е цялата истина. Те всичките са едно! Цялата им омразна "политическа класа", поставила се в служба на световния ционизъм. Те, които насърчаваха по еврейска заповед циганите да обезбългаряват България, те наистина са едно.
Партия ГРОБ слезе от властта. Да видим кой ще дойде след нея. Лично аз не искам това да е никоя от досегашните партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Не е ясно защо всички се занимават само с Б.Б., а не вземат да разгледат 'цялостното творчество' на комунистите от посл. 68 г. напр.Б.Б. може и да се е занимавал с психотроника, но кой го е обучил и открехнал на далаверата. Истината е, че и накои други ***, които се изживяват като пазители на нац. сигурност, всъщност опазват само проруската ориентация на региона, не падат по-долу.'Прозападната' им ориентация се свежда до това да манипулират Запада с личните си партийни врагове и конкуренти
113
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Не е много ясно защо някои хора се занимават само с Б.Б. и си затварят очите за 'цялостното творчество' на комунистите от последните 68 год. напр.Б.Б. може и да се е занимавал с психотроника, обаче и 'АНС не падат по-долу. Тези хора там още се изживяват като пазители на националната сигурност на комунистите и *** на руската мафия, колкото и да се представят за прозападно ориентирани.Всъщност 'прозападната' им ориентация се свежда до това да манипулират Запада с личните си партийни врагове.
112
3
 
0
 
! Отговори
0 преди 11 години
До Ангел ГрънчаровКогато целият свят ти е крив, трябва да погледнеш дали ти самия не си кривия.
111
2
 
1
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До VokilПич, с теб бих продължила да говоря, само ако ти присадят мозък! Успяваш да ме разсмиваш..."За простотията почивен ден, няма".
110
0
 
2
 
! Отговори
системата преди 11 години
Системата,блогъри,системата!Не се ли пипне тя,както казваше един мой приятел на времето-хава-гъзъ,турски вестник.Кого лично ще сменяте,коя партия ще качвате,или сваляте,няма никакво значение.Системата ще постави други и готово.Ще ги постави чрез...вашия вот.И да не гласувате,пак системата ще ги постави.Така,че,ако искате и можете,помислете за системата.Иначе всичко ще си остане само един лай след керван.За съжаление,по коментарите на болшинството май се вижда,че системата си върши работата.За д
109
0
 
3
 
! Отговори
анти-петков преди 11 години
ПЕТКОВ,ПЕТКОВ....много си заблуден....
108
4
 
2
 
! Отговори
Петков преди 11 години
О, гробарче, тази снимка в стил нео комсомолски пост модернизъм много ти стои на интелектуалния ти багаж
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този снимката е от казармата! 1962 година!
106
0
 
0
 
! Отговори
до 116 преди 11 години
Когато тръгнеш на работа моето момче,ще разбереш,че заплатата ти я плаща не правителството,а работодателя и с подписването на трудовият ти договор ти се съгласяваш да работиш за съответната заплата.Когато има хора които са съгласни да работят за 300-400лв.ще има и работодатели,който да им ги дават.Гърците ни се смеят защото за пореден път показваме,че не знаем какво да искаме,т.е. сме ***.Те стачкуват за по-високи заплати,а ние за по-евтин ток.Нека сека друг да дойде и да ти намали тока.
105
3
 
9
 
! Отговори
Драган преди 11 години
Ти Ангел Грънчаров си абсолютен г*З, лошото е че не си сам !!!!! Така изглеждаш ,така и мислиш ! Който и да изберем без контрол ще се олива ! Кой, кой според мъдрец ,като теб е подходящ за премиер ????? Само с гласуване не става , трябва мисъл и действие от страна на народа . Нов някой, ами нали на третия ден ще почнете да плюете и мрънкате !!!! Ти си проста червена твар , но него осъзнаваш ....тъжно !
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре , не сам за никой Има ли някой от ГЕРБ да ми обясни как стигнахме до тук ? Гърците се подиграват с нас , ше отдавана сме на опашката Не знаехте ли че стези заплати и пенсии няма значение какво е мислел Дянков Иако ми отговорите , че не става всичко -пътища и тн заедно , първо е развитието и народа КОЙ трябваше да контролира сметките за тока ?
103
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ти ще си заминеш, ненормалнико.
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ще дойде д-р Рогошев,дето кабинета му е на Рогошко шосе у Пловдив
101
5
 
11
 
! Отговори
Bbb преди 11 години
Тоз драскач е за ГРОБ -2 метра под земята.
100
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
къф е тоя *** грънчаров? некой кутев драскач ли?
99
1
 
0
 
! Отговори
мария преди 11 години
Може ли лице на vbox7 за 2 години да е с една и съща прическа ?!!За мен това е абс недопустимо за лице на каквото и да е билло !Тя трябва да е различна свежа красива и да не ръси тъпизми по страниците и то лигавщини !Началството и явно дреме но ние не !Модната икона знае явно само да реже с ножичката потниците и да се гримира За последното не съм убедена че може да го прави добре !
98
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
къде са синдикатите ?
97
0
 
2
 
! Отговори
мария преди 11 години
Така си е ние сме страна пълна с тунеядци *** хора на изскуството и изобщо хора на живота но не и хора на тежката работа В България важи девиза -Защо да се прекарам аз с гадна работа когато някой друг може да го свърши Писна ми от *** които буквално блеят от бокса в клипчета нищят теми които изобщо не разбират на практика а само на теория А какво е теорията без практиката-нищо !
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей изпролете се стига сте умували над политиката а ловете по една мотика и на местото Докато умните се намадруват лудите се налудуват Нема се оправи тая страна само с масови истерии и сеир нужна е пот на челото Операция Наглите приключи иде операция Мотика и казма Вижте китайците по колко часа работят без да са излезли масово да трошат и псуват като хуни До голяма степен на бълг им е нужен отдушник за агресията която са натрупали поради разл причини Работа е нужна и работници не само офиси и вне
95
7
 
4
 
! Отговори
mglishev преди 11 години
Още не си е заминал. Има още агония до избори. Дали ще е цели шест месеца или по-малко - ето това вече е интересно. Но засега проклетите крадци още мърдат. По-лошото е, че отсреща им също има проклети крадци.