Кон, дайте ми един кон срещу цялата политическа власт в България!

Райчо Марков @rvmarkov.blog.bg 27 мар 2013 17:07
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
4
2338
 

Тогава ММТ ще дойде в България много лесно, без да е нужна някаква политическа кампания. Защото всеки друг, поради липса на живи идеи, ще бяга като от дявол от политическата отговорност. Защото наистина ще бъде страшно.

 

Която и партия или коалиция да победи на изборите през май, животът на следващото правителство ще бъде по-кратък от този на правителството на ГЕРБ. 
Страната ще изпадне в постоянна политическа криза.

 

Защо мисля така ли?

 

Защото икономическите причини, предизвикващи ужасната болка в българското общество, и които доведоха до протестите и падането на ГЕРБ, не са премахнати и няма да бъдат премахнати от следващото правителство. Знам го, защото политическите програми на всички партии в момента, поради нежелание или, по-вероятното, поради незнание, не предвиждат нужните мерки за отстраняването им.

 

Райчо Марков

Ню Йорк


4
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
дедо Йов преди 5 години
корабът потъва спасявайте знамето!!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Ha ha преди 5 години
МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО
1
0
 
2
 
! Отговори
Акъл море преди 5 години
Най-многото,което България може да направи е да крета.Разбира се ако и се позволи.Няма абсолютно никакво значение кой ще е на власт.Ако отново дойдат герберите,кретането ще става все по-мъчително докато напълно заглъхне.С други кретането може да продължи по-дълго.