За Бареков, Петното, медиите и Видов ден

Alex Alex @idealist.blog.bg 10 апр 2014 08:49
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
1411

      По повод обвиненията на Бисер Миланов-Петното, че му е давал пари, Бареков днес изригна срещу медиите. Колко били мерзки, продажни, манипулиращи, слугински и какво ли не още. Както се казва - просветнало му е на човека що за медии са нашите :) Разгеле!

                  

    Няма как да не ти просветне, след като ти самият станеш жертва на това, което години наред си правил от екрана. Оплюване, дискредитация, черен ПР - понякога директни, а понякога завуалирани.
    БТВ и НоваТВ този път наистина надминаха себе си в манипулацията. Не съм фен на Бареков по никой начин, но то чак да ти дожалее. Човекът толкова енергия и чужди пари хвърля за тези избори, а две телевизии да го унищожат само с една манипулация! :)
   По този повод Явор Дачков изнесе интересни факти и зададе още по-интересни въпроси. Например:

                         

   Как така двете най-големи частни телевизии получават едновременно разрешително за интервю в затвора с Бисер Миланов? От един и същ съдия.
   Как така двете телевизии заснимат интервютата си в два последователни дни, но ги излъчват в един и същ ден? Къде остана жестоката конкуренция между тях? Борбата за рейтинги, за първа новина - те са най-нормалното нещо за една такава медия, нали?
   Как така интервютата бяха подредени във времето по начин, че да бъдат излъчени едно след друго. За да може всеки българин сутринта да ги види и да чуе твърденията на Петното. Ако случайно сте се къпели или бръснали докато върви по БТВ, ще го видите веднага след това по Нова ТВ :)
   Както се казва - от това по-голяма организация и по-успешен слугинаж - здраве му кажи! :) Тя има две цели - да удари по Бареков и - да замаже скандала от факта, че Петното е гостувал на Борисов в Банкя.

    

   Винаги през последните вече 25 г. съм твърдял, че българските медии имат не по-малка вина за дереджето на държавата ни от политиците, мошениците, магистратите и ченгетата :)  Явно все повече хора го осъзнават, щом и Бареков, и Дачков се погнусиха от собствената си професия...
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари