Ужас за жените, 90% от мъжете загърбват секса

Влад минев @minevv.blog.bg 12 юни 2014 10:33
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
12
3506
Треперете Жени.... вече Вие ще ни  търсите...
Махалото вече се обърна
Световното по футбол представлява заплаха за секса в едно семейство, особено ако двойката е от страна, участник на Мондиал 2014. 90 процента от женените хървати ще предпочетат Световното по телевизията пред креватните изпълнения. Това показа проучване в Хърватия, цитирано от ДПА. Участвали са 200 мъже на възраст между 30 и 50 години. Половината от запитаните заявили, че предпочитат да гледат мачовете вкъщи с приятели. Една трета от участниците в анкетата доверили, че вече са се сдобили с два телевизора, така че да нямат конфликти с половинките си. Разбира се, при хърватите има допълнителна тръпка, тъй като отборът им не само участва на шампионата, но и ще играе в мача на откриването срещу домакина Бразилия.
Утешителен факт за българските жени е, че "лъвовете" на Любо Пенев не се класираха за Мондиала. И без тази отдавна забравена тръпка, нашенецът обича футбола. Дали съпругите ще се направят на запалени от някой мач, или ще седнат в другата стая за сериала, няма значение, коментират експерти. Ако все пак жената е решила да угоди, трябва да има предвид, че българинът обича да гледа мач с бира (от алкохола), пържени картофи и шопска салата (откъм ястията).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, забравих да дам моите ТТ - характеристики;)Спортен тип - за последните 4 дена имам 75 километра на бегача и 80 минути на тежести в залата. Не взимам стероиди и не съм мнго мускулест. 187 см. 93 кг. Два пъти локален шампион по бойни изкуства в ранна юношеска възраст, Специалност - компютърна сигурност, втора - криминална психология и социален инженеринг, 2 западни езика + говорим руски, малко гръцки и сръбски - 4 - 7 000 думи. Не си падам по свещите, но обичам ресторанти, екскурзии и филми ;)
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Како, тази позиция дето си я обявила с тази длъжностна характеристика... Не знам кой ще се кандидатира. За какво заплащане говорим, между другото? Някакви социални придобивки? Ваканция с екстри 2х4 седмици годишно? 100% здравно осигуряване, представителни разходи и президентски апартамент с топлес обслужване при командировките? Привлечи ме с нещо, направи офертата по - примамлива, че така нещо не ми е по стандартите;)
7
0
 
4
 
! Отговори
РРТ преди 9 години
То па един секс.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Како, намери ме. Само за бирата няма да се разберем.
5
1
 
11
 
! Отговори
Кака преди 9 години
До СОЦИАЛНИ ГРИЖИАма ти дали отговаряш на моите изисквания, а? Висок, тъмнокос, с мускули, ама не прекалено, не пие бира, ама си пада по романтичните вечери на свещи... а за размера на инструмента ще говорим ако отговаряш на другите условия.
4
2
 
2
 
! Отговори
бг преди 9 години
АБЕ, ТО ДА ИМАМЕ ЖЕНИ..............НА МОЯ НЕ МУ СЕ САКА
3
6
 
2
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
ЩЕ ОБСЛУЖВАМ ВСИЧКИ КОИТО ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА :175 /4990/60/90ТИЯ КОИТО НЕ ПОКРИВАТ СТАНДАРТА ДА СИ КУПЯТ ЗАМЕСТИТЕЛ ОТ СЕКС ШОПА!
2
0
 
9
 
! Отговори
бай хай преди 9 години
добре ще е всяка година да има повече първенства - аз мачове не гледам!
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баааа, да си гледа! Съседът не е фен на футбола! :))