"Всичко е наред,това е любов" ("It's Okay, That's Love")

Надежда Димитрова @east.blog.bg 11 авг 2014 17:41
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
1
4784


   

    Има такива хора, които не обръщат особено внимание на своите физически проблеми, понякога даже и сериозни. Други хора при първите симптоми на незначително заболяване се самонавиват и започват да се борят със "страшното" заболяване или живеят в очакване на появяването му.Такива хора в медицината се наричат хипохондрици.
   В драмата се показва истинският им живот.Този психологически сериал разказва за особеностите на човешките отношения, а също и за психичните заболявания, които ограничават човешкия живот. Един от героите в сериала е Чанг Дже Йол .Мъчи го чувството, че е неизлечимо болен  от  заболяване, поразяващо неговите вътрешни  органи.Той е автор на много мистични разкази, които са основани на детективски разследвания.Той е и радиоводещ.Тази роля изпълнява актьорът Чо Ин Сонг.Героинята от драмата се казва Чи Хе Су.Тя е служител от отделението по психиатрия ,което е открито в университетска болница.

   Да работиш в сферата на психиатрията никак не е лесно,но на нея това и харесва.Тя е избрала точно това направление в медицината,защото не и харесва перспективата да прави операции на хората и да стои дълго време на работа.Заради това тя не е искала да стане хирург или терапевт.Момичето работи в психиатрията от скоро,защото е студентка  в първи курс.Тя все още не знае,колко силно може да се промени мисленето на човек и неговия живот след срещата с този,който има различна гледна точка.В сериала може да се види срещата на два главни героя-Чи Хе Су,студентка,изучаваща психиатрия и  Чанг Дже Йол-човек страдащ от постоянното чувство,че е болен.Предстои ви да видите,как се променя живота на тези двама млади хора след срещата им.
 "Всичко е наред,това е любов"-това е първия корейски сериал на тема психиатрия.Зрителите на тази интересна драма могат да разберат,колко трудно живеят хората,които страдат от психична болест. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ДИМ40 преди 9 години
Не се стягайте, всички ще живеем до 50 години .Стига с това пестене, строене на къщи, ремонти, жени, деца, учене. НЕ ОСТАНА БРАТЛЕТА, отпуснете се и се оставете на вълните. Няма за кога .