Ако Близнашки не е съгласен с позицията на президента за сигурността - оставка ! Огнян Минчев

Петър Петров @andreshko.blog.bg 29 авг 2014 12:14
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
3
2684
     За какво е виновен военният министър Велизар Шаламанов ? За това, че формулира гласно и от името на овластена институция една истина, която е известна на всички.

    Москва изнудва България с грижливо охранявания руски енергиен монопол, получава свръхпечалби от десетки милиарди през последните 20 години и заделя част от тях за масирано корумпиране на българските политици, олигарси и медии в отпор на европейския и атлантическия избор на страната ни.

    Български правителства са сваляни с режисирани преврати, организирани през арогантни медийни публични кампании, организирани протести и провокационни оперативни мероприятия като утрояване на сметките за електричество в началото на 2013 г.

    Официозни руски медии разпространяват филми и публикации за "краха" на българското европейско членство - прехвърляйки върху Европа резултатите от действията на руската пета колона в управлението на България.

    За какво е виновен Шаламанов - че предложи умерена и коректна формулировка на всичко това като заплаха за сигурността на България ? Ами заплаха е - нещо повече, българската държава е на санитарния минимум на своето съществуване вследствие на организираната враждебност на Москва срещу суверенното съществуване на България.

     И още нещо - ако служебният премиер Близнашки не е съгласен с позицията на президента Плевнелиев по въпроса, достойната позиция би била оттегляне - оставка.

      Служебното правителство е правителство на президента !

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
АБЕ МИНЧЕВ, КАКВО РАЗБИРАШ ОТ ВОЕННО ДЕЛО, БИЛ ЛИ СИ ВОЙНИК ПОНЕ! ПЛЕВНЕЛИЕВ И ШАЛАМАНОВ-СЪЩИТЕ "СПЕЦИАЛИСТИ"КАТО ТЕБЕ! НЕ РОВЕТЕ И НЕ ДРАЗНЕТЕ РУСКАТА МЕЧКА, ЧЕ ЛОШО СЕ ПИШЕ НЕ САМО НА ВАС , НО И НА НАС ЗАРАДИ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ!
2
3
 
6
 
! Отговори
Василев преди 9 години
Политологът О-М. вероятно е още под влиянието на силното слънце! Нека покаже как сеполучават свръх печалби от милиарди! Вярно е само това, че той е пълен с въглероден двуокис!
1
3
 
6
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
Ако българската политика не се еманципира от американското блюдолизане. то България я чака бъдещето на нещо средно между Колумбия и Нигерия.