Хвърли фуражката, бегом юнашката

67 полицаи на тест за физическа подготовка във Варна, останалите 100 – болнични
11 мар 2009 17:43, Екип на Dnes.bg
46


 

67 полицаи се явиха в сряда на тест за физическа подготовка във Варна.

В неофициални разговори те споделят, че с теста е започнал ловът на вещици в МВР, с който се цели уволнението на част от състава.

Според експертите обаче тестът бил регулярен и се провеждал всяка година.

Близо 100 полицаи от варненската дирекция са представили медицински бележки, с които извиняват отсъствието си от тестовете.

Служителите на реда най-често се оплакват от хипертония, инсулти, диабет.

Често страдали и от стрес – психически и физически, разкриха от здравната служба на ОДП – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Vsi4ki sa bebeli svine!!!Nay golemite kompleksari i kradci stavat pollicai!!Day im samo avanta!!
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
имаш късмет че те пазят пагоните на ръкавите ти иначе сигурно да се криеш у вас и да те е страх да излезеш да не те приплесне някое спортистче! Шкембеланковци!
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе човече, кой осигурява бе! Като не ти харесва, че ти дават пари и за дрехи и ти е малка заплатата, НАМЕРИ СИ ДРУГА РАБОТА! Писна ни от полицай, които са пожизнено или докато ги хванат с рекет! Е какво ми пука, че ви били малки заплатите! Това е държавна работа! ЗА СПРАВКА НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР СА НА ПОЛИЦИЯТА И ТО НА НАЙ-НИСКИЯ ЧИН! А ПО-НАГОРЕ ВЗИМАТЕ ПО 800лв без БОНУСИТЕ! Питай си приятелите, които надали имаш освен твой колеги, ама проучи какви заплати взимат и дали някои купува работно облекло като КОСТЮМ! 38 ти си полицай, но май не ти е ясно каква ти е работата и че ти като си станал полицай си се отказал от лъскавото и особняшкото! Ти трябва да служиш на народа бе младежо!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
20на общи приказки и нищо казано. Като не разбирате защо се впускате да коментирате теми, които не са ви в компетенцията ?! Aман от специалисти по всичко..
41
0
 
0
 
! Отговори
police преди 15 години
Веорятно като са на работа и немогат да си изпълнят задължението ще редставят бележка до началниците си, че в момента на служебното задължение са неразположени ! Заплатите, които искат по-голямата част от полицаите са необосновано високи за стоенето и почесването, които са основната им дейност през повечето време ! Лошото се вижда при дознателите. Нямат листи и химикалки, а от тях се иска да пишат постоянно. Да не говориме за компютри и принтери и единна система за работа в цялата страна ! НЯМА ВРЪЗКА МЕЖДУ ЗВЕНАТА!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 34 Питай близките си дали моя е мек,***!!! Много си страшен и наистина не ми стиска!Кажи кьде да дойда може да размисля!
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
4engeteta li sa vi nai golemiq problem?! Tezi svine po 120kg v ministerstvata i parlamenta deto kradat i s gaza si i se podigravat na celiq narod....? Kakvo 6te kajete za tqh?!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какви бонуси бе *** селски, по кодекса на труда всеки работодател е длъжен да ти осигури работно облекло, което може да е бачкаторски гащеризон, костюм, рокличка - зависи какво работиш. Това бонус ли е бе индианец ?! А парите за храна са 1.30 на смяна , лекарства да си купиш с тях дано *** опикан..
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако тези които заплашват са полицаи! Ще ги помоля да си поговорят с някои роднина - майка баба после с някои съсед и т.н. ВИЖТЕ ГИ ТЕ ЗАПЛАШВАТ, А ИМАТ ПРАВОМОЩИЯ И БОНУСИ ЗА ДРЕХИ И ХРАНА КОИТО НЕ СИ ГИ БРОЯТ ЗА ДАДЕНИ ПАРИ ВСЕ ЕДНО СА БЕЗПЛАТНИ!
36
0
 
0
 
! Отговори
старото МВР преди 15 години
Ти гледай да не дойда, че ще ти е последното което си спомняш за днес ! И по-големите бабаити от форумните герои сме виждали, спокойно..
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами като нямаме избор бе 33, а фитнес залички има в полицейските управления-лично съм ги виждал.
34
0
 
0
 
! Отговори
24 преди 15 години
Сигрно и ти си от дебелите Хипертонични ченгета дето ги измъчват с бягане. А ако ти стиска *** ела да видиш дали ми е мек.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
za 31 kato nameri6 be3platniq ni fitnes ni kaji kade e 3a6toto za tolkova godini slygba za parvi pat 4yvam takova ne6to. A za vsi4ki ostanali mnogo ni narejdate no nakraq kato stane ne6to pak do nas dopirate.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поне да се бяха явили 100 а 67 - не. То верно че надали сичките са дебели, ама повечето ги мързи та 2 невиждат! Въртят далавери с алкохол и дрога и дърва за огрев нали ги видяхме. Искам да виждам как полицай превеждат баби през улицата и помагат на граждани в ежедневието им ! А не да ми се правят на бандити с черни очила и цигари в ръката! Па после да ми казват колко били честни и съпричастни. Като са ви 500лв заплатите как купувате цигари бе КРАДЛЬОВЦИ ?!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако този в цирка дето ходи по въже е *** и скъса въжето ще го съжаляваш ли или ще се СМЕЕШ. Какво да направиме че не се поддържат. Да ходят на фитнес - ТОЙ ИМ Е БЕЗПЛАТЕН НА ТЕЗИ ГОВЕДЦА
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей многознайковци ***,какво изобщо знаете вие за тези хора,че коментирате??? Били дебели или пък друго-я се погледнете вие на какво приличате,дане би да сте идеални,а?Много е лесно да наредиш някои и да го оплюеш!Относно рушветите не знам досега да са бръкнали в джоба на някой и да са взели рушвет!Като има кой да дава,ще има и кой да взима-схемата е проста!Защо не пуснат този униформения с мустаците,дето коментира да го видим тои какво ще направи на изпита или някои друг като него?Тях няма кой да ги накара!Замислете се малко преди да пишете *** коментари,не давайте рушвети и няма да има кой да взима. Вижте се вие на какво приличате преди да коментирате някои друг.Тези момчета не са виновни за слабата система и за вашите проблеми!Проблемите идват от доста по високо ниво,но кои се замисля за това.....?!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като имат такива заболявания как така ще работят там . Еми ако тръгнат да преследват престъпници как ще ги стигнат с медицинско ли . То не е само да се криеш след некой знак и да пребираш подкупи и да си затваряш очите за мутрите а да гониш обикновенния човечец . Той не може да ходи ама 50 % увеличение иска . - ха- ха
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Леле колко ме дразнят тези хора! ! ! Отврат! ! ! ! ! Да ходят да копаят те за това стават поне, нали са си от село !
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е тайна че повечето полицай са дебели като болни от обмен на веществата американци закърмени с бургери. Бих искал 1:1 бой с няколко за да им спукам черепа!
26
0
 
0
 
! Отговори
Старото МВР преди 15 години
Такива като теб сме ги виждали, голям го вадят - ама винаги мек ! ***..