Хвърли фуражката, бегом юнашката

67 полицаи на тест за физическа подготовка във Варна, останалите 100 – болнични
11 мар 2009 17:43, Екип на Dnes.bg
46


 

67 полицаи се явиха в сряда на тест за физическа подготовка във Варна.

В неофициални разговори те споделят, че с теста е започнал ловът на вещици в МВР, с който се цели уволнението на част от състава.

Според експертите обаче тестът бил регулярен и се провеждал всяка година.

Близо 100 полицаи от варненската дирекция са представили медицински бележки, с които извиняват отсъствието си от тестовете.

Служителите на реда най-често се оплакват от хипертония, инсулти, диабет.

Често страдали и от стрес – психически и физически, разкриха от здравната служба на ОДП – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Служителите на реда най-често се оплакват от хипертония, инсулти, диабет."А какво правят в редиците на МВР тогава. Нали едно от изискванията за да постъпиш в системата е да си напълно здрава?!?!?!
24
0
 
0
 
! Отговори
potyrpevsh преди 15 години
Аз съм около 85-90 кг. 185 см. Тренирал съм какво ли не, и все ме късаха на тоя изпит. Готов съм да се срешна с всичките торби от полицията, на равни начала и Гарантирам че 95% от личният им състав ще ги смажа на каквото поискат. Ама нямам си вучо ..
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nqkoi nasila da sa go pratili da raaboti policai??!- NE, ami kato ne moje6 da si pokrie6 normativite - kef ti y4itel, minior, taksidjiq, jivotnovud,lekar....vse hybavi profesii, spokoini, dobre plateni, horata sa dovolni 4e mafiotite sa navun...4e na decata im se prodava droga i kvo li ne. 6to se mu4ite v imeto na naroda? elate pri nas
22
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Стига с това нямало кандидати за Милицията!Що то си е Милиция и там е проблема.Удобни по възможност малограмотни .тлъсти и с закърнели функции се назначават.Трябва да имаш ,чичко бивш служител или да си отроче от някакъв номенклатурски род.Полицай в бг звучи гротестно,пълна отврат са,че и нагли харесва им да смърдят,такава им е природата смръдлива.
21
0
 
0
 
! Отговори
бат Валери преди 15 години
Пълни селяни и после защо държавата била такава или онакава.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХХАХАТЕЯ БАСТУНИ КАК ВЪОБЩЕ СА ГИ ОРГАНИЗИРАЛИ ДА СЕ СЪБЕРАТ ДА БЯГАТ,СИГУРНО НАКРАЯ НА ОБИКОЛКАТА СА СЛОЖИЛИ 100 ЛЕВА ПОД ЕДИН КАМЪК !
19
0
 
0
 
! Отговори
ANONIMEN преди 15 години
Njamal sum sluchai, njakoi ot tezi curvuli da me spre na ulicata s kolata i da ne iska pari. Nagli bokluci, koito trjabva da ne sa v sistemata, no za galost i sistemata e takava. Pulno e s izgoneni voenni koito v policiata sa kato na kurort. Prosto galka Durgava.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От тия 100 които са предоставили извинителни бележки поне 95% са с над нормено тегло и немогат да покрият нормативите .И дори небиха си направили и труда от отслабнат и да се стегнат малко .А и за какво по цял ден си седят в колите и нагъват банички като невидели.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ставай смешен, всички знаят как в армията по време на тестове масово се пускат болнични и после се пише по едно УДОВ. или просто не се явяваш.. Какво ми я хвалиш тази армия от жени и селяни, дето не знаят от коя страна се държи пушката. Сбирщина *** , отидоха в Ирак за да си купят по 1 мотор , 1 кола и апартамент в ГРАДА и после се оплакват че били натоварени. Да - така е , но натоварването си го избрал сам и то срещу 40 000 $ за половин година , а не за 550 лева месечно както полицаите. А и дори да ги уволнят някои , не виждам кой ще назначат на негово място,понеже това не ти е прославената ти АРМИЯ ами в МВР първо се кара школа 9 месеца и т.н. Поради тотална липса на кадри отсега ще ти кажа че няма да има 1 уволнен , понеже преди летния сезон, почивки, катастрофи по пътя за морето, туристи , екскурзий и т.н. е абсурд да махнат който и да е - просто няма кандидати за МВР по никое направление. Днес партията-майка обещала на полицаите по 5% увеличение на заплатите, но пак има уловка - 5 на основната , която ти е 290 лева , а другото е за стаж, прослужено, чин , звание и т.н. Т.е. иска да подкупи хората с 15-20 лева преди големия митинг ;)) МИШКОВ - ДА ГО ДУХАШ , както и ти 14 !
16
0
 
0
 
! Отговори
боби преди 15 години
Професията на полицая е една от най-стресовите наред с лекарите от Бърза помощ.Има световни изследвания че средно полицаите живеят с по 15 години по-малко от другите хора.Аз откакто съм постъпил на работа преди 5 години в нашето управление умряха 8 човека.И то говорим за млади хора -всичките бяха под 45 години.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
оядените трътки много бързо хванаха хипертонит, а диабетът е от преяждане,, като са бони нямат място в полицията.
14
0
 
0
 
! Отговори
13 ДУХАЧ преди 15 години
Служителите на реда най-често се оплакват от хипертония, инсулти, диабет.МАРШ ОТ РЕДИЦИТЕ НА ТАКИВА НЕКЪДЪРНИЦИ,В АРМИЯТА ТАКИВА ГИ УВОЛНЯВАХА.КАК ХИПЕРТОНИК ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗЪДЪЛЖЕНИЯ И 120 КИЛОГРАМОВА *** ЩЕ ПРЕСЛЕДВА ПРИСТЪПНИК.САМО ВИЖТЕ КАКВИ ЛОЕНИ ТОПКИ СА ЧЕНГЕТАТА,А ИНАЧЕ МОГАТ ДА БИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- БОЛНИ А?
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти какво бе- ще изгониш един служител за това че има диабед примерно и за това че не прави по 40 лицеви упори ли ?? Това физкултурно дружество ли е и всички полицаи ли трябва да са маникени и да търчат по улиците .От това министерство каквото е в момента имат полза единствено престъпниците -които се заливат от смях като гледат с какво ръководството мотивира своите служители.В армията има тестове ,но там не биха позволили да припарят журналисти и да се гаврят с техните служители .
12
0
 
0
 
! Отговори
petar преди 15 години
u6ev ole,oleeeeee
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"9. - 19:29 - до8От: Анонименнали после ще осъдят министерството и държавата за дискриминация -ти ли ще им плащаш обещитенията ? А и голяма част от тях са болни именно в резултат на работата си в тази загубена система"За какво дискриминация става въпрос, г-н полицай?Ако един стругар има проблеми със зрението и дава постоянно брак,ако един говорител по телевизията или радиото има говорни дефекти и заеква,ако един шофьор на камион изгуби правото си на книжка,това дискриминация ли е?Не е прав и #10, защото в армията се провеждат редовно такива тестове от много години.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей това полицаите вече никой и за нищо ги няма след като се гаврят така открито с тях -после само не се чудете защо вече всеки ден има убийства ,трупове ,катастрофи ,наркомани ,които влачат полицай с колата на улицата и пр и пр. След като ръководството бори престъпнастта с физзарядки и лицеви упори -работата е ясна .Те да си минават тестове ,но не и да се подиграват медиите по този начин и без това нямат никакъв престиж та и техните началници допълнително ги демотивират по този начин .Това в армията никога и по никакъв начин не може да стане .Само ,че техния министър не е като Мишката Миков.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нали после ще осъдят министерството и държавата за дискриминация -ти ли ще им плащаш обещитенията ? А и голяма част от тях са болни именно в резултат на работата си в тази загубена система
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма какво да коментираме - тези, които са болни и не могат да си изпълняват задълженията трябва да бъдат уволнени. Никакви излючения-от шефовете до катаджийчето.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като имат инсулти, диабети и са подложени на такъв стрес да си сменят работата...Но истината е, че неявилите се са най-мазните и гадни тюфлеци......
6
0
 
0
 
! Отговори
idiot преди 15 години
На формените н-ка не беше дето носеше плакатите на СДС 1997г.?Тоест ги пазеше от колегите си.