Посрещнаха Свидетели на Йехова в Русе с "убийци!"

ВМРО и "Атака" обградиха сбирката на сектата. Вместо 100 едва 10 души се осмелиха да влязат в залата
10 апр 2009 15:35, Екип на Dnes.bg
177

Сбирка на „Свидетелите на Йехова” предизвика протест в Русе.

С възгласи „убийци“ и „сатанисти“ младежи от  ВМРО и „Атака“ очакваха привържениците на сектата, които трябваше да се съберат в хотел „Рига”.

Вместо очакваните 100 последователи в залата обаче влязоха едва 10 души.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
0
 
! Отговори
preskila преди 15 години
в Турция атдавна има клон и почти 2000 Свидетели на Йехова...
156
0
 
0
 
! Отговори
preskila преди 15 години
Тъй като повечето от вас са анонимни се налага да използвам номера. Защо не влезеш в оригиналния сайт на Св. на Йехова за да разбереш, че брат Ръсел не е бил брадат дъртак, когато е започнал да изследва Библията, а е бил на около 20 год. и макар, че е посетил няколко служби на адвентистите, търсейки истината, той никога не е бил адвентист. А ако говорим за историята на "Свидетелите на Йехова" тя започва почти от началото на човешката история, а не в края на 19 век. Ако разполагате с Библия, моля, прочетете Посланието на апостол Павел към Евреите гл.11:4 до гл.12:2. Там накратко е описана историята на Свидетелите на Йехова, като в това число е включен и Исус Христос. Разбира се тази история не свършва до тук, свидетелството за Бога е продължено от първите християни и всички, които се стремят да им подражават изследвайки Библията.
155
0
 
0
 
! Отговори
preskila преди 15 години
Една поговорка казва, че "ако се обръщаш да хвърляш камъни по всяко куче, което те лае далече няма да стигнеш". Но въпреки това, реших този път да напиша няколко реда. Първо искам да ви кажа, че 133 не е Свидетел на Йехова, по вероятно е подстрекател на "атака" или отстъпник. Всеки може да каже, че е християнин или Свидетел, но Библията ясно казва "по делата им ще ги познаете". Ако някой иска да разбере истината за Свидетелите на Йехова вратите на техните Зали са отворени и всички са добре дошли на техните събрания и там можете да разберете в какво вярват и що за хора са.
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
fsb imaha pesen ..sled deset godini tia ti we lubima..
153
0
 
0
 
! Отговори
rabotnik преди 15 години
kovvatski'kato si tolkova chesten koga ste platish osigurovkite na tvoite bivsi rab. za moge da se uvagavame vzaimno ili parite sa drugi po vagni nestaaaaaa...
152
0
 
0
 
! Отговори
padar преди 15 години
палячовци!
151
0
 
0
 
! Отговори
ВМРО преди 15 години
Не ни ститга ходжата дето цял ден вика от минарето ами сега и сектанти се пръкнаха из нашия град .Да изгоним изметта братя българи вън сектантите от България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
150
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Срам ме е от цялата американска сектантска *** и българските им ***!
149
0
 
0
 
! Отговори
Sa6a преди 15 години
Срам ме е от този *** българси народ.
148
0
 
0
 
! Отговори
Манева преди 15 години
Тук явно е за болни богохулници и не знам ние с теб защо се задържахме!Не им се връзвай на простотиите.Аз си чета Библията и съм доволна,никой не ме кара или проповядва нещо.Това е моя свободен избор и виждам истината там.
147
0
 
0
 
! Отговори
Galin преди 15 години
chuvstvam se prekrasno s promit mozuk, iskate li i vie da opitate?Pravim promivki vsekakvi, zapochvame s promivka na dupenceto i stigame do nekoi drugi mesta. napulno bezplatno za purvite sedem
146
0
 
0
 
! Отговори
ot Galin преди 15 години
ama ti si gilemo tarikatche, kvo she mi proveriavash, onova deto mi se klati li :)
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Атака" ще измете всичкия този *** от американски секти и техни представители с промити мозъци като Галин и Манева!
144
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 15 години
Написах коментара 36 -ти отговори 38.Въпросът е да се замислим върху Библията.За бебетата покръстването е по скоро, като знак и желание от родителите, и не означава нищо за бебето,но е предпоставка да се развива в християнска среда.Бибилията е една и има хиляди разбирания.Надали някой я разбира най правилно.Всички обаче я използват за користни цели.Истината е там ,но как се използва е друго.Свободата на духа да избира е може би най важното.Когато друг ти го каже или те задължи не се получава.Затова никоя вяра или разбиране да не се определя като най-правилно.Смирение.
143
0
 
0
 
! Отговори
православен преди 15 години
Харесвам атака и вмро защото правят хубави *** и могат да викат до насиране.
142
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Галинчо - напиши си EGN-то да те проверим (пак няма гаранция че няма да напишеш ЕГН-то на някой друг, но все пак..:-) ), че знае ли човек откъде си избягал....
141
0
 
0
 
! Отговори
Galin Yordanov преди 15 години
shto si anonimen, da ne se sramish da si izrechesh imeto? Az sum Galin Yordanov, ako iskash moga da ti dam i egeneto si. Bylgarskata Pravoslavna Curkva e edna ot nai starite sekti, da se znae! Da jivee Bulgaria! Az smiatam da se prisuedenia pri niakoia sekta, che mai neshto e mnogo moderno sega, ama niama da e Pravoslavnata Curkva, v druga nekoia sekta shte vliaza. Che praoslavnata voni.
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Християнската религия е нещо което е просъществувало цели хилядолетия и ще съществува поне още толкова, така че тези които я отричат нека да млъкнат! Аз не се смятам за много религиозен, но знам достатъчно за да се противопоставя на американските секти (като Свидетели на Йехова) и техните *** в България!
139
0
 
0
 
! Отговори
p. преди 15 години
До номер 111.Разбрах, че в библията имало отговори на всички въпроси. Да поясня само, че библията е чисто художествена творба от ерата на ранното fantasy-творчество. Но това не се разбира от всеки, трябва да се чете внимателно, иначе разни хора възприемат нещата прекалено буквално.
138
0
 
0
 
! Отговори
Zafata преди 15 години
Edin bolen mozyk izmislil religiqta .. sled vreme nameril oshte svoi "bratq" i trygnali po sveta da q propovqdvat, vseki si propovqdval svoeto i takaa.. eto ti gi mnogoto religii. Aide sys zdrave i da ne zabravite da otidete na cyrkva v nedelq ... ne ste dobre .. chakaite gospod da Vi opravi .. otzad !