Хиляди със свирки и резачки пред МС: Ще ви ометем!

Учители, миньори, металурзи... блокираха София
16 юни 2009 15:36, Екип на Dnes.bg
88

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПРЕПОРЪКА ЗА СТАЧКУВАЩИТЕ! Най-напред влезте в централите на профсъюзите и ИЗМЕТЕТЕ,изгонете и ако трябва с бой ИЗХВЪРЛЕТЕ тези харантутници!Само ви вземат членски внос и имат достъп до държавната софра /техните роднини да правят печеливш бизнес с държ. поръчки/НИКОГА НЕ ПРОВЕДОХА една стачка и като ведят ,че се протакат работите да свикат и друге браншове.На 16.06 стачкуват на 05.07. има избори.САМА СЛЪНЧАСВАТЕ,МРЪЗНЕТЕ и нищо! Кучета е заровено в централите .Тренчев за раздаде пури ха ха х
26
0
 
0
 
! Отговори
konq преди 14 години
biagai narode ot tazi prodajna pasmina... Glasuvai za naciata, ne za cini i cherveni ***. Koito moje biaga ot BG, a sled izboriteeee, ooh.
25
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
На 14 януари тази година КНСБ отказа да подкрепи протестите! Желязко Христов лично отказа.
24
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
Има интересни констатации на протестиращите. Например: държавата не се грижи за нас, заплатите са ниски. Аз искам да попитам в тори ред на мисли:Първо, държавата не е ли червена в момента? К"во дири министър-председател от БСП и бивш неин лидер начело страната. Президентът Георги Първанов-Гоце не е ли издигнат за президент като бивш лидер на и от БСП?Второ, дълги години КНСБ не беше ли т.нар. червен синдикат? Синият беше подкрепа?Щом свои започнаха да се освиркват... надобре отиват нещата!
23
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56 преди 14 години
А къде бяхте мижитурки на 14 януари?Децата ви измиха очите за пред света - а вие сте обречени - младите не са с вас.След изборите ще са в чужбина - щото пак ще гласувате за комунистите.
22
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
Производителността на българина е на това дередже, защото умствения багаж на управляващите не струва! Всеки път, когато червените са под някаква форма във властта започва една неотменима рецесия. Едновременно с това текат разширявания на щата на чиновничеството, което нищо не прави. Дето се вика - за челяддата им да се намери местенце. Кадърните бягат... Въобще компартията е царица на създаването на неефективни работни места.
21
0
 
0
 
! Отговори
ан преди 14 години
я ходи се скрий бе мишок, мъризи ги *** и тийновете - дето има кой да им дава ...иначе българския гражданин може да е всичко друго но не и мързелив !тва дето си го написал е комунистически изтъркан лаф - що не питаш някой чужденец какво мисли за българите ?
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
za syjalenie niama kak da se wzimat evropeiski zaplati pri polojenie, che proizwoditelnostta na bulgarina e w pyti po-niska ot tazi na evropeeca. bulgarite gi myrzi da rabotiat, kafenetata, restorantite i discotekite sa pylni postoianno... kakwo iskate
19
0
 
0
 
! Отговори
фънки преди 14 години
трябва да дойдат и булдозерите
18
0
 
0
 
! Отговори
petko преди 14 години
glasuvaite pak za BSP i dogan :) i si stoite vkushti ... pa4i
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КНСБ има за роля да пали фитила, когато на поредно правителство му доде ред да пада. Преди да му дадат знак, че падането е на една педя, КНСБ си праи политики на лапкане и локумджийство. Нещо в заключение? Сиктир марш за "профсъюзите", тва е. В *** те са най-гадните лапачи, *** и слуги на управляващите.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма смисъл човек да се връзва на такива глупости - тия реално никакви синдикати не са, а и се активизират само около избори. Смешници. А Желязко Христов и хората около него и без друго се вълнуват само каква ще е следващата оргия, синдикалните работи не ги вълнуват грам.
15
0
 
0
 
! Отговори
-- преди 14 години
През тия години правитеството се подигра с много хора, работещи в различни сектори, време е да си понесе последствията на изборите.
14
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 14 години
Я! Българина можел да протестира! Как така бе?!?! Айде не се излагайте, бегом вкъщи!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да затворят цяла София с митинги дано...
12
0
 
0
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 14 години
Вижте го синдикат номер 1! Какъв е толуп, какъв корем, каква гуша... Дали му дреме, че някой взима 300 лева?
11
0
 
0
 
! Отговори
бацко преди 14 години
***, идете да гласувате сега, а не да задръствате и без това скапаните пътища..
10
0
 
0
 
! Отговори
хах преди 14 години
Ама тоя добре ги окуражи ...
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички коментари до тук са от хора без каквата и да е идея за положението...Беше вкаран за гласуване закон в парламента за отнемане правата на хората за стачки... това е една от причините за протеста....
8
0
 
0
 
! Отговори
хах преди 14 години
ах кви сте ми розовки :)