За Доган новоизлюпените политици били лабораторни продукти

Поредно включване от лидера на ДПС
28 юни 2009 18:27, Екип на Dnes.bg
217

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
1
 
! Отговори
Доги -турската мутра преди 14 години
Доги -турската мутра и резидент на две държави трябва да се маха. Той носи злини за българи и турци едновременно.
175
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ДОГАН ......РАЗБЕРЕТО ГО НАЙ ПОСЛЕ САМО НАЙ ЗАБЛУДЕНИТЕ МУ ВЯРВАТ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ НИКЪДЕ ТОЙ НЕ СПОМЕНАВА БЪЛГАРИЯ А САМО ЖИВОТА НА ХОРАТА ...КОИ ХОРА В ГЪРМЕН И В КЪРДЖАЛИ НАЛИ.....
174
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
nesim vijal polza ot nikoy politik do sega taka 4e vsi4kite sa dolni vsi4ko zavisi pak ot naroda spored mene te im razresavat vsi4ko
173
0
 
1
 
! Отговори
Доги Разпределителят преди 14 години
Много е удобна Българската лаборатория за ДПС и БСП. Нали затова са си я създали и функционира вече 50 г. "БГ-ЛАБ"Тези са направо супер нагли!Съсипаха и окрадаха държавата, а сега се подиграват и на хората, които имат поне някакво желание за положителна промяна.
172
0
 
1
 
! Отговори
BF преди 14 години
Ахмед Доган е отдавна за въжето,както и повечето от староизлюпените политици!Новоизлюпените ще станат като тях!
171
0
 
1
 
! Отговори
Доги Разпределителят преди 14 години
Да разбираме ли, че България е една голяма лаборатория, след като "новоизлюпените политици били лабораторни продукти"? Доги, покрай такива като теб държавата я преименуваха на Абсурдистан.Защо седи тогава в лабораторията, а не си ходи в Турция? За % парички от сделките, които ми плащат съпартийците с подкрепата и покровителството години на ред от страна на БСП.
170
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
То и там не ги искат...
169
0
 
1
 
! Отговори
до орак преди 14 години
Турците никой не ги предизвиква, а те предизвикват народа защото не са си в турция.... а, на такива като теб с удоволствие искам да им вкарам една глава ... каква и къде ти сам ще си избереш... нали си от анадола!
168
0
 
1
 
! Отговори
анатом преди 14 години
За менм пък Доган е ***-*** отпадъчен продукт.
167
0
 
1
 
! Отговори
R преди 14 години
догане , ти НЕ СИ ПОЛИТИК!!!ТИ СИ КРАДЕЦ!!!Нахален,безочлив,подиграващ се на бедните "твои" хора,които едва я карат!!!Ама като те гледам и ти остаря и вече на нищо не мязаш---утре и теб "тази с косата" ще те призове...:)))))
166
0
 
1
 
! Отговори
До днес.бг преди 14 години
Явно много сте изпаднали за да публикувате обявите на ченгетата от Обединението на българските патриоти.Колко пари ви трябват? Да събереме тука нещо стинките?
165
0
 
1
 
! Отговори
el doradoуБАШЕВ преди 14 години
Бацила ДОГАН за България е ПОЗОР и СРАМ.
164
0
 
1
 
! Отговори
Р@до Бургас преди 14 години
ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ДОГАН СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА ХОДИ С ФЕС.
163
0
 
1
 
! Отговори
Един Луд преди 14 години
Значи Костов и ГЕРБ са виновниците за властта на ДПС :) А нещо да кажеш за КОАЛИЦИЯТА ДПС+БСП+НДСВ? Очевидно срещу своите хора не можеш да плюеш. Я кажи колко ти плащат да говориш глупости? Защото именно "царят" сключи сделка с Доган и продаде Родината си, за да вземе няколко гори и дворци. Властта бе подарена на ДПС именно от БСП и НДСВ. Свикнахте с плоски лъжи да мотаете пенсионерите, но по-младите не се връзват!
162
0
 
1
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
къде му е личния психиатър на Великия Везир от Дръндаркъде му е усмирителната ризамоля ви увеличете му дозата на лекарствататоз човек със всеки изминал ден става все по-зле :)
161
0
 
1
 
! Отговори
gigant преди 14 години
тоя ще да знае дали ГЕРБ са лабораторен продукт, щото може и да не държи ключа от палатката-лаборатория, ама и той си е такъв продукт!
160
0
 
1
 
! Отговори
4esten преди 14 години
един луд, знаеш ли как се казва фирмата, която строи метрото в София? dogas! Кой ли е подписал договор с нея? Май ББ! Това да ти напомня нещо за Балчик?
159
0
 
1
 
! Отговори
lovers преди 14 години
tova 4e si lud ne te opravdava da pi6e6 prostotii-DPS si kretat mejdu 6 i 8 %, no Kostov mu pokaza banicata, barabar sas sofrata= Sega GERB sa gotovi da mu dadat i momata! Bassi naivnicite ste!
158
0
 
1
 
! Отговори
Един Луд преди 14 години
*** си, приятелю. През 97' ДПС спечели 6% на изборите. През 2001 започнаха игрите с Доган и Симеон. Комунистите докараха "царя", за да махнат Костов. През 2005 Доган вече беше мандатоносител. И си поделиха баницата с КБ и НДСВ. Смятай за какво управление на НДСВ става дума, че хората да се откажат да гласуват повсеместно!!!И още нещо - когато фактите говорят и боговете мълчат.
157
0
 
1
 
! Отговори
Гларус преди 14 години
Тоя е лабораторен продукт