Е т'ва е да разлаеш кучетата!

Бутат пълната с бездомни песове къща в Русе, за която Dnes.bg алармира през февруари
2 юли 2009 17:08, Екип на Dnes.bg
41

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
**** преди 14 години
Кучето е по вярно от жената,никога няма да изневери на стопанина си,докато жената е готова винаги да го направи,и кучетата не са виновни че са на улицата,а са виновни хората,защото по голямата час от тях са имали стопани,и те са ги пуснали,направо изгонили на улицата.
19
0
 
0
 
! Отговори
webadmin преди 14 години
А вие какво очаквате от кмета на Русе ? Той си е комунист човека.
18
0
 
0
 
! Отговори
na maika vi ... преди 14 години
#3 ancho l ikyv si mama ti prosta da *** ko sa ti napraili gorkite jivotni che da gi gazqt ve kaluf az ako ta nabaram shta zgasq jena typa smotana maika ot sperma da umre !
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
W centyra na Ruse ima edna podobna sgrada - do neya imashe kino. Syboriha kinoto i postroiha tyrgowski centyr. Tya, sgradata, obache prodyljawa da se rushi. I principyt shte da e syshtiyat - pametnik na kulturata, kojto sobstwenicite iskat da mahnat i da postroyat na negowo myasto neshto drugo, ya poredniya tyrgowski centyr, ya kooperacijka. Drug e ?-yt, che se stroyat 5 ili 6 t. nar. MOL-a w grada. Za kakyw X (hiks) sa ne znam - ochakwame polowin Balkanski poluostrow da idwa w Ruse da pazari li
16
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Общината най-много да даде пари за оправяне на фасадата, само че то в тази къща фасадата е последна грижа. :)Не е справедливо държавата да плаща за ремонта на паметници на културата, ако те не са нейна собственост. Иначе още утре на всички общински съветници къщите им ще станат "паметници на културата". :))На собствениците обаче им е абсолютно през ... за културата. Те хората си искат копперацийката, откъдето ще събират наеми.
15
0
 
0
 
! Отговори
просто питам??? преди 14 години
И като е паметник на културата,защо кмета не изгони кучетата или ги настани в някой кучехки приют??И като го боли толкова за културното ни наследство защо заедно със собствениците и организации,отговарящи за културата не вложиха пари за реставрирането и ????
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И СЕГА СЛЕД КАТО БЕЗПЛАТНО СЪБОРИХА КЪЩАТА СОБСТВЕНИЦИТЕ МОГАТ СПОКОЙНО ДА СИ ПОСТРОЯТ КООПЕРАЦИЯ!!!ОБЩИНАТА ЩЕ УДАРИ ЛИ И БЕЗПЛАТЕН ИЗКОП???А кои са собствениците, дали някой служител от общината не е един от тях - я си признай кмете.....
13
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
абе как може такажа готина стара къщада се разруши?ай сиктир и града :( и кмета
12
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
#2последно само да напивев като си против някойза кой си?:
11
0
 
0
 
! Отговори
Phil преди 14 години
Kak може да бутат такава къща?!? Позор, сами рушим културата и миналото си...
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-вероятно самите те ги пишат. Както се вижда не всеки може да напише толкова дълъг коментар! Отдавна съм забелязъл, че редакцията на dnes.bg има про комунистически характер.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз злина от куче не съм виждал. Злина, лошотия, предателство, мерзост- всичко това са качества на човека. Какво толкова ви пречиха тези животинки, че трябваше да разрушите техния дом-така ги обричате на гибел. Истината е-по жестоко същество от човека няма! Кучето винаги отвръща на добрината с добро, а човек на добрината отвърща с неблагодарност и злоба. Кучето е живо същество, част от природата и не човека ще определя дали кучето е достойно да живее или не. Живота трябва да се цени и уважава
8
0
 
0
 
! Отговори
ДО МОДЕРАТОРА преди 14 години
защо пускате тези дълги текстове на атакиста и то под всички статии.Волен ли ви плаща или доган.
7
0
 
0
 
! Отговори
monika преди 14 години
хахаха, сладури!
6
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
къщата на ужасите рухна
5
0
 
0
 
! Отговори
VIDENKA преди 14 години
DRUGARI OT DNESVSEKI DEN GI RAZLAIVATE KATO TRIETE UMNITE KOMENTARI I OSTAVATA SAMO KU4E6KIA LAI
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бе кой ти бърка в гъзъ та пъшкаш бе?!къф бойко борисов те е подгонил- в темата става за кучета ,сгради и некви такива,кво ти прищрака та се изпляска така некоординирано по а2?!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Забравих да кажа: смърт за всички *** и улични ***! С валяци и фадроми трябва да ги газят. :)
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДВУЛИКИЯТ БОЙКО БОРИСОВ. Защо двулик? Много ясно. Беше комунист, стана антикомунист. Не знаел до промяната, че дядо му бил репресиран след 9 септември 1944 г. (не знаел до своята 30-годишна възраст, *** ли е бил дотогава?), сега е превърнал съдбата на дядо си в свой политически билборд. Охраняваше телесата на Тодор Живков и Симеон, Сакскобурготски, сега хули техните привърженици . Ругаеше Иван Костов, сега е в любовен флирт с него. Приемаше острата опозиционност на Волен Сидеров, сега се дистанцира от нея, поради негативното отношение на ЕНП към Атака. Говори люто против олигарсите, но не обяснява как самият той от обикновен пожарникар е станал толкова богат. Хвърля стрели срещу червената номенклатура, а всяка вечер спи с едно от нейните най-изявени отрочета - банкерката Цветелина Бориславова, самата тя мултимилионерка. Обещава да разследва произхода на богатствата, но за нейното и за своето упорито мълчи. Прави се на християн-демократ (нали такава е доктрината на Европейската народна партия, към която се присламчи ГЕРБ), а открито се възторгва от Сталин, Хитлер и Мао. Като сподвижник на ЕНП би трябвало да споделя и се придържа към нейните традиционни ценности, на първо място сред които са осветеният от църквата брак и отглеждането на деца, а той нито има редовен брак, нито отглежда деца.Уж е за верска и национална толерантност, а приема целите на възродителния процес (само методите му били неподходящи). И се прави на голям мъжкар, а къде са му бебета? Каква е разликата между двуликият и двуличният, отсъдете сами. Е, да ви е честит като премиер.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Кмете, не се прави на улав.Именно наследниците имат най-голяма далавера да падне подобен род сграда. Обеща ли са хората да дадат парцела за някой МОЛ или кооперация, но понеже е паметник на културата не им разрешават. Нагледали сме се на подобни истории и в София. Паметници на културата биват умишлено занемарявани от собствениците им, за да паднат от самосебе си.