След сриването

Премахването на незаконни постройки в Бургас ще продължи до 10 октомври
24 сеп 2009 21:18, Екип на Dnes.bg
67

В четвъртък тежкотоварна техника събаряше незаконни ромски къщи в бургаския комплекс Меден Рудник.

Акцията премина сравнително спокойно.

Още преди тежкотоварната техника да започне събарянето, част от покъщнината в предвидените за премахване постройки бе изнесена от обитателите им навън.

Още по темата

Премахването на незаконни постройки ще продължи до 10 октомври. 

Първата акция по събаряне на незаконни ромски къщи бе в началото на септември в бургаския квартал Горно Езерово.

Тогава жителите на квартала се разбунтуваха.

Стигна се до намеса на полицията след хвърляне на камъни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Когато на село бутнахме сайванта, всичките плъхове и мишки, живеещи под керемидите плъзнаха и навлязоха в къщата и къде ли не ядаха и правиха поразии!
64
1
 
0
 
! Отговори
ADOLF HITLER преди 14 години
mami4kata im *** kradliva . si4kite da gi butnat i da gi iztrepat
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За една нация може да се съди, преди всичко по това, доколко нейните граждани използват и уважават своя език.
62
1
 
0
 
! Отговори
e преди 14 години
Браво 61! Аплодисменти за Джон Хауард - хубаво да си помислят онези, които не стига че се настаняват наготово някъде, а и претенции имат.
61
1
 
0
 
! Отговори
До всички цигани, ту преди 14 години
Това си го изплагиатствах от някъде:Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!
60
1
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 14 години
Точно така-аман от това гадно племе,обладано от неистовото желание да живее на чужд гръб,търсещо си правата,но игнорирайки задълженията!
59
1
 
0
 
! Отговори
Вече Никой преди 14 години
Пропусна да споменеш за набезите им, и че Полицията трябва да започне да ги третира като нормални хора. Т.е. ако трябва - да стреля по тях. Никакви компромиси! Щом искат да ги третираме като хора - ще трябва да станат хора!!! Незаслужени блага - НЕ! Това понятие "интегриране" е пълна дивотия. Само им дава място да кръшкат. Затова не искат да ходят на училище, а после се оплакват, че няма работа за тях. То има работа и за такива ниско квалифицирани, но не щат да я работят. Под достойнството им е.
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
при един простичък анализ:мрънкаха ***,щяха да се самозапалват,да се оплакват до комитети...ама като им дойдоха багерите,и си помъкнаха мокетчетата бързо-бързо. значи,МОЖЕЛО!!!!!! от тук нататък: сгафят ли ***-бой,багери,затвор,ДА СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ-иначе...пак ще може !!!! полицейската палка-и как ще ми се интегрират набързо!!!!!... с нещо да не сте съгласни??
57
1
 
0
 
! Отговори
Жител преди 14 години
кеф
56
1
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 14 години
Аз съм много разочарован от кмета Николов.Нищо не се случва в града, останаха само гръмките приказки и обещания.Това обаче е едно от редките неща за които наистина заслужава похвала.
55
1
 
0
 
! Отговори
серджо андолини преди 14 години
Стига сте се тръшкали за тези хотели! Не е далеч времето когато собственниците им сами ще започнат да ги събарят! Да даде Господ живот и здраве,ще видите какво шоу ще падне.
54
1
 
0
 
! Отговори
nivals преди 14 години
Ко искат ***?Нали носят Адидас:))) Да ги махат и във Варна ги има такива и тях да съборят майка им нагла
53
1
 
0
 
! Отговори
ЕВА преди 14 години
АМИ БРАВО НА КМЕТА НИ ! А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ОБЩИНСКИТЕ ЖИЛИЩА - ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ В МЕДЕН РУДНИК РАЗДАДОХА НА МНОГО *** - ДЕМЕК ГИ ИНТЕГРИРАХА. АПАРТАМЕНИТЕ ПЪРВО СЕ ПРЕВЪРНАХА В КОПТОРИ, СЛЕД ТОВА ГИ ПРОДАДОХА, ИЗПИХА ПАРИТЕ И СЕГА ПАК ИСКАТ ДА ИМ ДАВАТ. ЕЕЕЕ, СТИГА ДЕ ! НАЛИ СМЕ РАВНОПРАВНИ - НА НАС БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО НЕ НИ ДАВАТ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА ?!
52
1
 
0
 
! Отговори
Багер преди 14 години
Гледайте поне като ги разрушавате тия къщи, собствениците им да са в тях в този момент.
51
1
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
SEGA SASHTOTO I V OSTANALITE GRADOVE V BG KADETO IMA NEZAKONNO STROITELSTVO, STOTO SAS SIGURNOST NE E SAMO BURGAS
50
1
 
0
 
! Отговори
надай се ку.. преди 14 години
Те по цял свят са вдигнали ръце от тях,ти чакай да се ИНТЕГРИРАТ...:))
49
1
 
0
 
! Отговори
Bstaffec преди 14 години
Ми щото винаги се започва от *** !+ това нщкох по долу спомена ,че тези незаконни постройки бълват всякакви инфекции и болести,с което съм много съгласен!
48
1
 
0
 
! Отговори
TyHu преди 14 години
Абе много ми е чудно 'що не саборят незаконните хотели , следкато са запо4нали да събарят......? Щот изкарват пари що!....
47
1
 
0
 
! Отговори
BaRSTaff преди 14 години
Да ходят да се оплакват на ДПС -то си !Нали са мисюлмани ,да *** и гъзолизците черни.Отричат да са българи ,ама правата ще са равни. Sorry лепилари гнусни ,фикалката за права и свободи си отива малко по малко,а след вас ще се занимаем и с помаците дето се надигат из смесените райони за да им затворим и на тях плювалниците ***!
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нормално е да си бил свидетел на расизъм по улиците и във фирмите. *** просто не ни оставят друг шанс. Съвсем отговорно го споделям - ако *** имаха ЖЕЛАНИЕТО да се интегрират, щяха да са го направили отдавна! Уви, не са много желаещите. Повечето предпочитат да са верни на собствения си бит и не ги виня за това, но за това и ще срещат опозиция в наше лице.