Протест в Шумен заради убийството на 20-годишен

Мариян Чолаков бе застрелян преди седмица
7 дек 2009 20:25, Екип на Dnes.bg
76

Над сто души се събраха на протест в ромската махала "Витоша" в Шумен и поискаха доживотна присъда за убиеца на 20-годишния Мариян Чолаков. Мариян бил нападнат от четирима души и прострелян с преправен газов пистолет.

Нападателите са турци, трима от тях са братя. Единият се е признал за виновен и останалите са освободени.

Още по темата

Протестиращите настояват двамата братя, които са освободени от ареста, да бъдат върнати отново там, тъй като са съучастници в убийството.

Ако исканията на ромите не бъдат удовлетворени, ще продължат да протестират пред Съдебната палата в Шумен, а исканията им ще бъдат представени пред Международния съд в Страсбург.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
shumen преди 14 години
e brat mi normalno e ot 10 god nasam grabyat horata v avtogarata tova nikoy ne go kazva sis politsayite zaedno as sim vujdal sis ocite si da gi zapalyat vsickite
24
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
"българке" - пречка са, защото държавата дава всяка година над милиард от НАШИТЕ пари, за да храни ей-тия мръсни маймуни, които отказват да вършат каквото и да било, освен престъпления !!! Искам да попитам освен това дали са получили разрешение от някого за дивашкото си сборище и ако не, защо полицията не ги е пръснала?
23
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 14 години
А кога ще има справедливост за убииствата, изнасилванията, грабежите и другите престъпления извършени от *** , ПИТАМ АЗ ?????????
22
0
 
0
 
! Отговори
Курчо преди 14 години
Аман от тази напъст!Няма оттърване от нея.Едно българско семейство има едно - две деца.А едно ромско - турско семейство имат средно по 6-7 деца.Рано или късно трябва да бъдат избивани или да излезе закон да нямат повече от едно дете иначе ще стана повече от българите и след няколко години няма да сме България, а Ромелия или Турцмелия!
21
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Гнусни ***, а вие като извършвате престъпления, включително много по-дивашки убийства, пак ревете, ако не дай Боже ви се търси възмездие !!! Въобразявате си, че на вас ви е позволено да крадете, убивате, изнасилвате, но самите вие да сте неприкосновени !!! Аз пък искам убийството на гнусотници да бъде декриминализирано, а тоя храбър турчин да получи орден !!И да питам, има ли поне един от тия *** на снимката, който да е платил и стотинка данък? С какво право тогава искат каквото и да е?
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе от толкоз много *** в него квартал все са направили нещо тоз убития и тоз наплашения зада отидат тез там и да искат да ги убият.Няма да са случайни, ама и на полицията не им се занимава да разследват повода за убийството.А иначе тез *** искали справедливост ами и ни е искаме справедливост половината дето бяха в кадар там съм сигурне че поне на седмица извършват по няколко грабежа и измами.А сигурно и сводници има сред тях.
19
0
 
0
 
! Отговори
българка преди 14 години
навсякъде в коментарите голямото обиждане на циганитеи как едва ли не те са пречка държавата ни да е просперираща?!!мене досега само българи са ме крали и лъгали, зад граница като бях за малко българи ме прецакаха!!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
tozi svidetel e samo za BBC. Tozi e vidql ubiicite i dyrjavata gi e pusnala na svoboda !
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защо са го гръмнали ***.За първи път чета за този случай .Сигурно си е заслужил.Мисля че не е ей така без да е направил нищо.
16
0
 
0
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 14 години
ех колкото исканията ви толко и данъци да бяхте платили България велика сила да е - ама за вас само СВИНСКИ ГРИП ДА ВИ МОРИ ЩОТО ПАТРОНИТЕ СА СКЪПИ
15
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
*** или *** - все тая, едните са дошли с другите по българските земи по време на турското робство, а и днес има много *** които се турчеят и носят турски имена.
14
0
 
0
 
! Отговори
ЧИСТ БЪЛГАРИН преди 14 години
ЕВАЛЛА ,АРКАДАШЛЪ!..АМАН ОТ *** БИЗИРГИАНИ....АМАН ОТ ХАЙДУЦИ!
13
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
тебе сигурно са те палили,че знаеш
12
0
 
0
 
! Отговори
Vesso преди 14 години
Е не знам сега на кой ще угодят, след като никой от участниците не е от групата на "потенциалените расисти" българи, евреи, арменци или власи.
11
0
 
0
 
! Отговори
isus преди 14 години
SAMO 1 UBIT,ZALKO DA BJHA PONE 100 ZIGANI.
10
0
 
0
 
! Отговори
............// преди 14 години
do 2,3 strahlivi atakistki layna dane komentirat
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
oba4e zabelqzvate li *** kolko sa krotki protestirat ama gi e strah 6toto turcite sa obedineni i 6e gi zapalqt .ako be6e balgarin da sa go zapalilli.
8
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
колко пъти съм минавал по тая улица а сега я гледам в интернетбрех а колкото до убийството направил е нещо,за да го убият и честно казано убитият се отървал оня дет го убил ще тегли
7
0
 
0
 
! Отговори
Ахмед преди 14 години
Дано повечето турци бяха като тия хора и да убиват наглите ***, които ги крадат и тормозят!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
bravo na bratqta turci.te i vas i nas krdat tiq ***.