Аз само ще се усмихвам

Така кандидат-министърът на здравеопазването отговаря на въпроси
15 апр 2010 15:31, Екип на Dnes.bg
415

 


”Аз само ще се усмихвам” – този беше единственият отговор на номинираната за министър на здравеопазването Анна-Мария Борисова на всички репортерски въпроси за бъдещето на здравната реформа.

Борисова беше в Пловдив, за да открие деветия конгрес на ендокринолозите в България.

Тя се усмихна и на въпроса дали ще се откаже от поста заради настроенията в ГЕРБ срещу нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
0
 
6
 
! Отговори
"докторче" преди 14 години
Това, че новата министърка е олицетворение на пълното безхаберие и некомпетентност, които царят в цялата ни държава е факт. Бих искал да помоля лаици да не цитират Хипократовата Клетва, защото все едно антихрист да цитира Библията. Некомпетентни хора, които нямат ни най-малка представа колко усилия и нерви са необходими да се завърши медицина и да се специализира в дадена област не е редно да дават примери с Хипократовата Клетва.
321
1
 
4
 
! Отговори
Nikolay преди 14 години
Tazi kakvo se pravi na interesna " samo se usmihvala" , az li gresha ili kato e ministyr trqbva da dava otchet da naroda kakvi planove ima za podobrqvane ili i neinite planove sa da vzeme kakvoto moje i da izchezne , a jurnalistite ne mogat li da q " naredqt" kakto trqbva i da i kajat da ne se pravi na tolkova velika vmesto da q gonqt ?
320
0
 
8
 
! Отговори
усмихващ се преди 14 години
браво,дано и хората се усмихнат
319
0
 
5
 
! Отговори
психолог преди 14 години
добре си е жената ,само че ,вместо глава на раменете си има една кратуна, паци31626ентите ще си умират пред нея а тя ще се усмихва
318
0
 
3
 
! Отговори
pe6o преди 14 години
ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА*Клетвата, с която се кълнат българските лекари В името на Аполон - лечителя, в името на Хигия, в името на Панацея и в името на всички богове и богини, които вземам за свидетели, поемам върху себе си тази клетва.На учителя, който ме е учил да лекувам ще гледам като на баща: ще му помагам да живее и ще му давам каквото му е нужно, и ще гледам децата му като свои братя. Ако те поискат да изучат нашето изкуство, аз ще ги обуча без пари и без никакви задължения в бъдеще.Ще ги уча на принципите на медицината, ще им давам обширни обяснения, ще им развивам доктрината, като на свои деца, както на тях, така и на учениците си, които са записани при мен и са положили клетва.Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща.Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо.Когато влизам в някоя къща, това ще бъде само, за да лекувам някой болен, като се предпазвам от всякаква волна неправда и най-вече от всякакви сластолюбия към жените и мъжете, били те свободни или роби.Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещено.Ще запазя живота си чист и свещен, както и моето изкуство.Ако изпълня тази клетва, без да я нарушавам, дано живея дълго време, за да преуспея в изкуството и да стана прочут во веки веков, като пазя тази клетва и не престъпя нищо от нея. Ако пък сторя обратното, нека ме сполети ранна смърт и вечна забрава.Заклевам се, че по силите на знанията си ще върша всичко, в което се кълна.ЗАКЛЕХ СЕ!
317
0
 
6
 
! Отговори
pe6o преди 14 години
Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон
316
0
 
8
 
! Отговори
медик преди 14 години
От зле по- зле с новата министерка. Мими Виткова ще е бял кахър.Да се закрие здравеопазването у нас и да се вкарат министри и работна ръка от запада.Тогава ще сме наред.
315
0
 
10
 
! Отговори
Психо преди 14 години
Не и се сърдете ! Явно е, че има сериозни психични проблеми. По-скоро си задайте въпроса: "Това ли е най-доброто, което може да се избере от "кадрите" на ГЕРБ и защо се избират такива явно нестабилни хора?"
314
0
 
9
 
! Отговори
диагноза преди 14 години
Тази жена я е праснала остеопорозата не в краката, а в главата...
313
0
 
8
 
! Отговори
ppp преди 14 години
И това е бъдещ министър, ужас...
312
2
 
8
 
! Отговори
некои преди 14 години
На тази на й ли плащаме ние заплатата. Здравен министър или г-жа клоун ще работи?!. В кабинета Борисов тази жена оглавява класацията по *** министри. Досега на първо място беше финансовият министър Симеон Дянков. Господ да ни е на помощ с тези некадърници.
311
0
 
5
 
! Отговори
7 преди 14 години
ТАЯ СЕ Е ВЗЕЛА МНОООООООООООГО НА СЕРИОЗНО ОЩЕ ПРЕДИ ДА И Е КАЗАНО-ДА.
310
3
 
5
 
! Отговори
пациент преди 14 години
КАКВИТО НИ СА ДОКТОРИТЕ ТЪКЪВ НИ Е И МИНИСТЪРА
309
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тази жена, лично съм я виждал как взима 50 лева за преглед, в частния си кабинет, и си ги слага в джоба на престилката без никакъв документ в замяна.Такива хора ли ще ни учат на почтеност и ще се борят с укриването на доходи ?
308
0
 
4
 
! Отговори
greg68 преди 14 години
Да, ама само с усмихване няма да се получи никаква реформа г-жо Кандидатка за министър - пък и усмивката Ви не е чак толкова хубава!
307
0
 
5
 
! Отговори
9966 преди 14 години
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕ МУМИЯ МОЖЕ ДА ВЪСКРЪСНЕ -....НО ЕТО ФАКТ Е.СРАМ МЕ Е И МЕ Е СТРАХ ЧЕ ТАКОВА ЧУДОВИЩЕ ЩЕ ИЗВЪРШВА РЕФОРМИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.НЕКА ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА ДА КАЖЕМ -НЕ НЕ И НЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО И ВНАСЯНЕТО НА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО В НС ЗА МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА ТАЗИ ПРЕВЪЗНАСЯЩА СЕ САМОХОДЕЩА КОЖА.
306
0
 
1
 
! Отговори
^^ преди 14 години
Само при мен ли вече не тръгва???
305
0
 
3
 
! Отговори
zar преди 14 години
Боико,не се излагай бе бате,как може такова нещо??!!
304
0
 
5
 
! Отговори
Изумен преди 14 години
Това са ни министрите ли ве ???? Тези хора ли ни управляват ???? Бойко луд ли е ??? Май вече никой не иска да работи с това правителство !!! Човек като няма какво да каже и е некомпетентен почва с такива глупости !!!! Къщичката си била изчистила и двора си била измела .... Тежко на България !!!
303
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Противна нагла вещица е тая! Дано Бойко все пак да я махне!