Гореше всичко, беше ужасно. Не се виждаше слънцето!

Разказите на двама огнеборци, гасили пламъците в Русия
23 авг 2010 19:00,
207

 

 

Много аналгин и храна – главно консерви. Това е било необходимо на българските огнеборци по време на големите пожари в Русия.

Още по темата

Всичките ни 95 пожарникари са работили между 12 и 15 часа всеки ден в гористи торфени местности.

Твърдят, че заради предизвикателството пак биха предприели подобна мисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
1
 
! Отговори
US АRMY преди 13 години
Яд ли те е,че се обичаме?Тук,а Америка,всички се обичаме!*** обичат повече,но те затова са ***...
63
2
 
4
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Абе,сульовци,баба ви Пена копае царевица от тъмно до тъмно и на никой не се хвали,а е на 80 г. А вие сте млади и ще се песионирате в понеделник и се оплаквате. Ама нали взводния е премиер,добро ви чака.
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да хомосексуалист, разбирам терзанията ти, но не можеш да избягаш, от това което *** всяка вечер!
61
8
 
1
 
! Отговори
US АRMY преди 13 години
Америка няма нужда от руските буклуци!Ние изхвърлихме руските вехтории в океана!
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ау, какво бе хомосекуалист?Няма да го оставим!Ако искаш отиди и го погали по челото и го цункай!Така и така по-късно, ще се шибате!
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво на хората! дано се намират все повече смели мъже като тези!
58
2
 
7
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Браво,растат достойни кандидат-премиери.
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
През 2005г. след урагана Катрина, Русия изпрати няколко самолета с помощи и екипировка.Сега са квит, а?Отивай да се лекуваш!Болен си!
56
4
 
2
 
! Отговори
DOLU KOSOVO преди 13 години
PISNA MI OT TIQ SEGA I FILM SHTE IM PRAVQT I KNIGA SHTE NAPISHAT I PAMETNIK DA IM NAPRAVQT TAPI SA I VOJDA IM E KATO TQX
55
3
 
5
 
! Отговори
Панева преди 13 години
Плащай им ти на тези бе *** ! И си навеждай главата. Поже и за палците да се хванеш робе. Егати страхотните мъже - от сутрин до вечер пляскат карти и се наливат с бира, и така до 45 години когато се пенсионират. А лекаря и учителя ще опъват жили още 20 години, та да им изкарват пенсиите. Ай сиктир бе !
54
3
 
5
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 13 години
Само да попитам, кога пожарникарите ще започнат да си плащат здравни и пенсионни осигуровки ? Нещо, господ за шлифера ли държат, та да са богопомазани ???
53
3
 
3
 
! Отговори
BIVSH GERBER преди 13 години
abe tiq gi napravixa nacionalni geroi dobre 4e te zagasixa russiq 4e neznam mnogo sa dobri na kasite razkazi smeshni sa kato vojda im
52
4
 
5
 
! Отговори
panev преди 13 години
ei tuka ima mnogo oligofrene neka svedem glava pred tezi mom4eta strahotni maje bravo tova sa balgari
51
3
 
6
 
! Отговори
до 55 преди 13 години
Нещо не се сещам пожарникар да е станал строител през последните 100-на години. Виж, обаче за пожарникарско място кандидатстват по 300 човека. Защо ли, а ? Хайде тези романтични лъжи ги разказвай на 3-годишните.
50
6
 
4
 
! Отговори
tsetso преди 13 години
A KYDE E ONAZI MISHKA SERGEJ DA KAJE NESHTO ZA POJARNIKARITE
49
5
 
8
 
! Отговори
До 52 преди 13 години
Драги, строители много и наистина работят.... но нали знаеш защо ? До миналата година общаците правиха над 1000 лв пари, майсторите по 2- 3 000...Пожарникарската заплата знаеш ли колко е на тези момчета ? Не, нали ? Сам знаеш да говориш врели - некипели ?! Строителя ще дойде ли да те спаси някога ?! Няма, ... нали ? От такива като теб - братко сме я докарали дотук - само на приказки ни бива и най - вече да плюем. Бъди жив и здрав и ти пожелавам никога да не разбереш какво работят пожарникарите
48
3
 
7
 
! Отговори
Читател преди 13 години
Всъщност, култа към определени професии, е остатък от комунистическото образование. Това пожарникар, военен, милиционер и т.н. И нито дума за геройството на хирурга, който те е разфасовал на филийки при 40 градуса в операционната /щото климатика не работи/, но не може да седне да пие студена водичка. Нито дума за геройството на шофьора, каращ по 12 часа нон-стоп из разбитите пътища. Пожарникаря, работил 2 пъти годишно - и ей го бе, герой ...
47
10
 
4
 
! Отговори
Пепо преди 13 години
Браво на Странджата!Красив, умен и хомосексуален.
46
5
 
9
 
! Отговори
Спокоен преди 13 години
България е малка, но пък гъсто населена с изумително тъпо население. Мунчовци, всеки ден строители работят по 15 часа на ден при 55 градуса на слънце. Всеки ден! Не, ей така, един път на три години. И си плащат и пенсионни и здравни осигуровки и всичко. Хайде сега, намерете един пожарникар, който е платил и стотинка за пенсия или здраве. Няма драги. Нито един. А вие, давайте им по 10 000 лева даже. После *** от глад. Просто българско племе.
45
2
 
3
 
! Отговори
Баба ти преди 13 години
Ей,49!Ама ти наистина си мазохист...сподели къде ти става топличко като хората те попържат!!!!ЩЕ ТИ ПЛАМНЕ *** И ЩЕ ТИ ПРАТИМ СТРАНДЖАТА ДА ТИ ГО ГАСИ!!!!!