Световни телевизии рекламират България

Eurosport, Euronews, National Geographic и Discovery ще излъчват три клипа
6 сеп 2010 16:18,
92
Световни телевизии рекламират България
Снимка: Design.bg

Световни телевизии ще рекламират България от днес, съобщи пресцентърът на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Eurosport, Euronews, National Geographic Channel и Discovery Channel започват да излъчват три клипа, чрез които България рекламира зимните и летните си курорти, еко- и селския туризъм, културното наследство и забележителности.

Клиповете ще бъдат излъчени 3166 пъти – от днес до 26 декември и от 31 януари до 27 март 2011 година. Проектът на стойност 7 501 480 лв. се финансира по линия на оперативната програма "Регионално развитие".

Целта на рекламната кампания е пред повече от 608 млн. домакинства от Европа и света да се покажат възможностите за почивка в България, нейната древна култура, исторически и архитектурни паметници, минерални източници и красива природа.

Кампанията трябва да съдейства и за повишаване на информираността за страната ни като туристическа дестинация, която предлага сигурност и спокойствие за своите гости.

Рекламните клипове ще звучат на пет езика - български, английски, немски, френски и руски. Те са с продължителност от 30 секунди и ще бъдат излъчвани в най-гледаните часове от денонощието.

Условията за излъчване на рекламните клипове са преференциални и са договорени от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма пряко с централите на четирите телевизионни канала, съобщава "Дневник".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво .Рекламата продава - сетиха се най- после.
8
7
 
29
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Гадно племе сме . От 3 коментара преди мен само 1 се зарадва . Другите двама , типично мнителни , сега ще започнат въпросите от типа , Кой е на далавера ? Кой намаза от късното пускане ? , А после като видят съдържанието на рекламете , пак ще се почне . Кой е този некадърник ? Откъде накъде ще дават държавни пари за такъв *** ?
7
16
 
19
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 13 години
Само да попитам - а кой плаща за рекламата ? Собствениците на хотели, или пак аз ?
6
27
 
16
 
! Отговори
ъ преди 13 години
колкото и да я рекламиате тая фекална яма - *** - нищо няма да стане от нея...
5
16
 
6
 
! Отговори
6 преди 13 години
K - O - C - T - O - B .
4
2
 
28
 
! Отговори
. преди 13 години
рЕКламата все пак показва не само летните курорти, а и зимните! Също така и други забележителности, никой никъде не е закъснял ;-)
3
8
 
12
 
! Отговори
a преди 13 години
malko pozakusnqha a?
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хубаво, ама не трябваше ли преди лятото?!
1
6
 
37
 
! Отговори
Браво! преди 13 години
Браво за клиповете!!!