Дюнерът ни пази от терористи на талази

Да, да, ама не. И той вече е доста побългарен
Обновена: 30 яну 2011 14:05 | 30 яну 2011 08:37, Екип на Dnes.bg
145

 

 

"Дюнерът – основно средство за борба с тероризма в България". Това не е точен цитат, а посланието, загатнато от премиера Бойко Борисов.

Още по темата

Оказа се, че повечето дюнерджийници у нас не се държат от араби, а и масово продаваните дюнери отдавна са побългарени – месото е пилешко, слагат се пържени картофи, салата и др.

Арабският дюнер се прави с телешко или агнешно (овче) месо и има само сос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българите - чужденци на самите себе си "*** народ" и "Първо се грижим за българите в България" - тези и други подобни изявления допълнително отчуждават задграничните българи, които и без това не поддържат особено топла връзка с родината.В своето изследване "Чужденци на самите себе си" известната във Франция българска писателка, есеистка и семиотичка Юлия Кръстева анализира смущаващата другост в човешката природа на личността, от където при определени обстоятелства изскачат подсъзнателни страхове - демони, които отхвърлят чуждото и разрушават човешкото във всеки от нас. Преди четвърт век, когато Кръстева работи върху книгата, във Франция живеят малко българи. Още по-малко са те в интелектуалните среди на Париж.Многото мини БългарииПо онова време понятието чужденец се свързва по-скоро с политическото, околкото с икономическото разделение на света. Чужденци са емигрантите - тези непознати други, които оцветяват европейската карта с различни по големина землячески общности; създават своята вътрешна система за взаимопомощ и комуникация и чак след четвъртото поколение престават да бъдат сочени с пръст от околните и стават французи, германци, холандци или испанци.Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Отчуждение и разколВ повечето случаи успешната интеграция на емигрантите не означава, че те задължително преустановяват контактите с прародината, нито пък, че разкъсват връзките вътре в емигрантската общност. Това важи кажи речи за всички, без българите. Както през миналия век, така и днес българската емиграция се отличава със своята раздробеност, несговорчивост и разкол. Човек би казал: едни мини Българии, разпръснати по света.Изследването на нагласите на българската диаспора в Европа показва драматичното отчуждение на българите от самите себе си. Над 80 на сто от емигрантите не са участвали в събития, организирани от българските общности, а една четвърт от интервюираните заявяват, че изобщо не се интересуват от случващото се в България. Тази национална специфика освен с културните особености на населението може да се обясни и с последователното пренебрежение на държавата към българската диаспора, за което вина имат всички български правителства от 89-та година насам.
139
2
 
0
 
! Отговори
миц преди 12 години
Дюнерите и арабите са еднакво вредни!
138
0
 
3
 
! Отговори
Чревоугодник преди 12 години
Ееееех, истински дюнер с агнешко месце си е друго, ама причината да не го ядем не е в побългаряването.Нали ако се направи със всичките му салтанати ще трябва да е 5-6 лева. Всичките фокуси с картофки, пилешко и други такива, са да стане на достъпна цена. Хората нямат пари, нали за това ги купуват тези дюнери, да се нахрани по ефтинко.
137
0
 
0
 
! Отговори
osmzyuhay преди 12 години
EV5F9K , [url=fskhcqonxywb/]fskhcqonxywb[/url], [link=brtitzfpwecr/]brtitzfpwecr[/link], acoecwwfsmtb/
136
1
 
5
 
! Отговори
yo преди 12 години
аз дюнери не ям, да ни спасяват от тероризма тия, дето ги ядат.
135
1
 
6
 
! Отговори
Eli преди 12 години
Ще бъде побългарен дюнера, когато ми го направят със свинско месо! До ТОГАВА, да не ми говорят глупости!
134
0
 
7
 
! Отговори
Тереза преди 12 години
За пред камера много месо сложи тоя....ама реално пробутват ***....мен друго ме вълнува.....днес всички телевизии вкараха *** по студиата.Та Гергьов ден *** ли е или български празник.......може би вече арабски??
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
велика глупост...ако това ни е държавната сигурност.....Осама пасти да яде ха ха ха
132
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тази статия е абсолютен ДЪНЕР
131
0
 
2
 
! Отговори
222 преди 13 години
а така е само сосът не е променен вие трябва да пробвате дюнер в малта
130
0
 
2
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Дюнера ни пази от слабеене.Никои не ни атакува защото те терористите от тук минават.А в щатите сигурно има дюнери и пак им бутнаха кулите .
129
2
 
5
 
! Отговори
e преди 13 години
TOQ SE PAZEL OT TERORISTITE KATO PRAVEL DUNERI. EI BALGARIO KAKVI SA TIQ OLIGOFRENI KOITO SA OSTANALI PRI TEB? TOQ E 4UL VOJDA SI I MU POVTARQ DUMITE. TOVA SA DNE6NITE OBITATELI NA MUTRESTANIQ. OLIGOFRENI, 6IMPANZETA I MAIMUNI. VSI4KI UMNI I KADARNI, SE IZNESOHA O6TE PRES 90 te GODINI. BALGARIO, BALGARIO, V KAKVO TE PREVARNAHA BALGARIO? DOBRE 4E NE SA JIVI -BOTEV I LEVSKI- 4E 6TQHA OTNOVO DA UMRAT.
128
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мчи ша хапвати ли?Мние аз дюнири ни обичам:)))))
127
0
 
13
 
! Отговори
А? преди 13 години
Ко риечи? :))
126
1
 
8
 
! Отговори
men преди 13 години
Подкрепям 125 - пълна глупост е този варненски репортаж....ей, хора от този як сайт, кво правите? какви са тия *** варненски репортажчета??????УЖАС! Моля Ви, спрете да се излагате!
125
6
 
5
 
! Отговори
бай ТОШО преди 13 години
Комуненцата не разбират от послания! Те са свикнали на дъъъълги политически речи на които хем да си похъркват хем да си чоплят в носа и на края на речта да пляскат с ръце и да викат като обезумели:"КПСС - БКП!" , КПСС - БКП! Бат Бойко е друг... той с пет думи казва това което Пирински ще каже за 5 часа!Не разбрахте ли ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ, че след като има дюнери... има мюсулмани... има араби... съвместно съществуваме... и за това не се очакват терористични акции!!!!!! От *** мозък не става..жалко!
124
0
 
5
 
! Отговори
555 преди 13 години
ei toz ot 6a6kane sloji 1 kilo meso .s koeto 6te6e da napravi pone 5
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
goliama prostotia!sypruga mi e ot zapadna evropa i me pita kakvo gledam,4udia se kak da mu preveda vsi4kaa taia glupost!
122
0
 
3
 
! Отговори
Piponoobraznite tikv преди 13 години
Towa : Дюнерът ни пази от терористи на талазиpokazva edinstvenno 4e nashite Дюнеръти ca basi pomiite ili 4e teroristite na se alahci.Ina4e typata Tikva nema kak s malkata kratuna da izmisli nesto koeto da ne e ot file na Piponoobraznite tikvenici
121
7
 
11
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
"Дюнерът основно средство за борба с тероризма в България". НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО МАХНЕ ТОЯ ЧОВЕК ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ.