Руски звезди ще съдят наш черноморски комплекс

Излъгаха ни и ни окрадоха, гневят се Филип Киркоров и певицата Лолита
Обновена: 30 юни 2011 19:51 | 30 юни 2011 19:51, Елка Василева
142
Руски звезди ще съдят наш черноморски комплекс
Снимка: Булфото

Небивал скандал се разгаря около елитния жилищен комплекс „Емералд“, построен на брега на Черно море край Бургас, пише „Комсомолская правда“.

Комплексът е интересен с това, че много звезди на руския шоубизнес са си купили апартаменти в него, пише изданието и изброява Филип Киркоров, Лолита Милявская, Борис Моисеев, Надежда Бабкина, Аркадий Укупник. Сега те са тръгнали на война срещу строителната и управляващата компания на комплекса, пише вестникът под заглавие „Излъгаха ни и ни окрадоха! Отиваме на съд!“.

„Отказвам се да плащам тези космически сметки за обслужване на апартамента! Къде се е видяло 7 000 евро? За какво? За това, че на територията на комплекса мирише на канализация, а децата се разболяват от чревни инфекции?“, негодува Лолита.

„Купих апартаменти на първата линия с изглед към морето! А сега под носа ми са започнали строеж! А наблизо са построили свинеферма! Какво е това изобщо! А какво е обслужването там?! 79-годишният ми баща тръгнал да си вземе душ и се оказало, че кранчето не работи!“, подкрепи колегата си Филип Киркоров.

„Когато апартаментите ни бяха празни, те са пускали, без да ни питат, квартиранти!“, разказва синът на Надежда Бабкина Даниил Заседателев. „Дори не са почистили хладилника. Отиваме ние в българския си апартамент, гледаме в хладилника, развалени продукти, навсякъде мръсотия! Знам, че по подобен начин тихомълком са давали под наем и апартаментите на Киркоров, Лолита и на други знаменити собственици“, каза той.

Разярените звезди ще съдят компанията собственик на „Емералд“.

В отговор българските собственици на комплекса само вдигат рамене и говорят нещо за „четирите етапа на строителството“.

През 2007 г. Филип Киркоров „повлече крак“, купувайки собственост в комплекса. Звездите бяха привлечени от евтините апартаменти и превъзходните характеристики на жилищния комплекс, пише руският вестник.

Басейни на няколко нива, красив плаж, спа салони, огромна територия, за която се полагат грижи. Като цяло – райско място! В началото всички били доволни и щастливи. Но по-късно наоколо започнало строителство. Певицата Лолита разказва, че откъм морето се носела ужасна смрад – оказало се, че на метри от сградите били построени пречиствателни съоръжения.

„Ако знаех, че пред апартамента ми с изглед към морето след няколко години ще започне строеж и ще трябва да се събуждам от грухтенето на свинете, десет пъти щях да размисля дали да купувам такъв апартамент. Приличам ли ви на психопат?“, казва Киркоров.

Лолита Милявская и Филип Киркоров говориха за проблемите си в предаване на телевизия „Россия“, където бяха поканени и представители на строителната компания, построила „Емералд“. Според тях при покупката на апартаментите никой не бил обърнал внимание на архитектурния план, пише вестникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната черноморска "приказка" или нищо ново под слънцето...Черноморието вече е превърнато в бетонна площадка а самото море в септична яма. И всичко това благодарение на разни тарикатчета и абдикацията на самата държава.До десетина години целия ни черноморски туризъм ще е фалирал тотално! То българите вече ходят по Турция и Гърция а за чужденците какво остава? Май който се излъже да ни посети повече не повтаря...Абе от тарикатлък сами ще си изядем хляба!
131
1
 
1
 
! Отговори
boro преди 12 години
Дано всички бизнесменчета влязат с джетове в морето и след това да излязат само джетовете.
130
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
139,никой не обижда руската ти майка и руснацитено руското гражданство не ти дава право да се мислиш за нещо повече от един БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН
129
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както ще престанат да ходят в Турция, така ще престанат да идват и тук. Когато туризмът в България западне, ще ви питам аз колко сте доволни. Защото никой нормален човек не би ходил там, където омразата е винаги на почит. Жалки сте с изказванията си, но интересували ли сте се на колко от вас майките са именно рускини? Моята е и аз се гордея с нея и с руското си гражданство, повече отколкото с глупавата си лична карта, с черно-бяла снимка и преливаща от излишни елементи по нея. Лек ден.
128
0
 
0
 
! Отговори
аххаах преди 12 години
абе тия какво си помислиха... много ясно че идва новата влас и се стоят хотели пред тези който са били на първа линия :) пречиствателна станция трябва да има иначе л*йната им в морето ще намирисват още повече :) + това райското място иска подръжка нормално е да е 7000 евро..охрана,румсервиз,спа,басейни :) щели да съдят...осъдете Боковата мафия ако можете хахаах смех
127
0
 
2
 
! Отговори
ШЕНГЕН преди 12 години
До: номер 133Ми ще ги сринем. Ако дотогава не са ги отнесли свлачищата. Както става по северното ни Черноморие.
126
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 125Сметка за поддръжка:14000лв на година : на 12бр.апартаменти /едната от триетажните къщи/=1166,66лв : 12мес=97,22лв.на месец.В тях влизат-денонощна рецепция, денонощен кетъринг, поддръжка чистота вътре, всякаква поддръжка и осветление идеални части, поддръжка външен басейн, външно вечерно осветление, обща охрана, видеонаблюдение.Това според тебе много ли е???И КАТО КУПУВАШ НЕЩО ,СЪБИРАШ ИНФОРМАЦИЯ, ГЛЕДАШ, РАЗПИТВАШ, УМУВАШ, ПРЕТЕГЛЯШ МИНУСИТЕ И ПЛЮСОВЕТЕ И ТОГАВА ПРАВИШ ИЗГОДНА СДЕЛКА.
125
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яд ме хваща, защото можехме да имаме страхотни курорти. Ако не бяха раздали всичко на мутри и бивши комунистически дейци, ако мислеха за природата и за бъдещето, ако имаха забрана за високо строителство, ако имахме добро обслужванеи въобще, ако някой влагаше мисъл в това, което прави...майната му сега на този случай, ама това е практиката, няма какво да се лъжем. Черноморието ни е жалка картинка, нищо че е пълно с 5 звездни хотели. Ходете в Родопите и в Гърция, и Турция, по-добре е.
124
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българският народ е велик и не може шепа известни артисти да обиждат милиони честни български граждани. Ако те са наивници и са се хванали на въдицата на мутренските строежи по черноморието това си е проблем между тях и мутрите.
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да стане с Шенгенски визи. Ако не са разни руснаци кой ще напълни бетонните джунгли на т.нар. курортни комплекси.А пък и руснаците участваха дейно в застрояването, така че това е положението.
122
6
 
2
 
! Отговори
ШЕНГЕН преди 12 години
Само шенгенски визи за руснаците!!! Дано по-скоро влезе в сила присъединяването ни към Шенген!
121
5
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 120Значи - украинци казваш?Възможно е. Но подозренията ми, че фирмата със сигурност не е българска се оказаха верни. Явно не съм единствения който се съмнява в това. А като цяло от тази история у нас остава огорчението, че един руснак, макар и с българска жилка, се изказва така презрително и обидно спрямо нашата страна!!!Черноморието ни е прекрасно. Или поне беше. Докато не дойдоха руските мутри. Или украински, белоруски, за нас няма значение какви.
120
9
 
5
 
! Отговори
Вън Руснаците преди 12 години
Завинаги
119
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: ХХХ (номер 110)Да прав си, много е вероятно зад фирмата построила тези комплекси да стоят бандитски групировки. Но не е зле да си направиш труда да проучиш нещо преди да коментираш. Аз потърсих и намерих разни имена от управителния съвет: Олег Ашурков, Александр Якунин, Андрей Прохоренко - как ти звучат?На мене малко на руски ми звучат. Има и още - повечето руски имена.Не знам дали са бандити или не, но ако са бандити са от руската мафия.
118
2
 
10
 
! Отговори
българин преди 12 години
До: Reni (номер 109)Какво общо имаме ние с руската ***?Задаваш ли си въпроса кой е строил тия джунгли от бетон и с каква цел?Нали най-крупните инвеститори са именно руски фирми със съмнителен произход?Комплексът е дело на руснаци - нека си се съдят за руската *** помежду си, нямам нищо против! Но да не намесват България и нашето Черноморие!Не бих се учудил ако и свинефермата е руска. Само шенгенски визи за руснаците, само това ще ги озапти!
117
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да си обясня, да имаш толкова пари и да си купиш апартамент баш на нашето Черноморие- мръсно, бетонно, пълно със сергии, от които се развяват *** и сутиени, улици, вонящи на мазни дюнери и палачинки, претъпкани плажове, *** с джетове и т.н.
116
1
 
4
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Да подадат жалба по установения ред до архимандрит Ховагимян архиерейски наместник на католикос Карекин или директно до самия католикос.
115
1
 
2
 
! Отговори
fsb преди 12 години
до 101 - добре тогава ще обясниш ли какви са тези 7К евро на година за поддръжка? Ето, аз не съм запознат с темата и питам от любопитство. Само не ми казвай, че толкова струва да се почистят басеините и прилежащите му части, защото няма да ти повярвам. Също така и с какво право пускат външни лица в апартаментите или руснаците си измислят?
114
7
 
4
 
! Отговори
Руските дрисльовци преди 12 години
Да си затварят устата, като не ви харесва върмете в Камчатка.Претенции ще ми имат!Като искаш давай на съд, но престани да плачеш.А мислите ли, че ни е приятно да гледамеротивните ви физиономии в България - но си мълчим
113
3
 
27
 
! Отговори
The Dark Side преди 12 години
За съжаление това е печалната истина за "райското" кътче България. Красива страна населена с безмозъчни и алчни простаци. През последните 30 години, лицето на България пред света са ***, мръсотията и беззаконието. За всички дебелаци, "държавници" и/или горди собственици на хотели мога да кажа само, че Филип Киркоров е икона в Русия и не само там и от момента на тази пулбикация Българският имидж като туристическа дестинация е напълно сринат, ако изобщо е имала такъв някога...