Ромски организации: Вотът на места се етнизира!

НПО е наблюдавало вота в девет града и две села
Обновена: 24 окт 2011 14:09 | 24 окт 2011 14:09,
28
Ромски организации: Вотът на места се етнизира!
Снимка: БТА

Ромски организации отчитат все по-голямо етнизиране на вота. Това каза Орхан Тахир, който представи резултати от наблюдението на изборите.

Мисия "Ромски наблюдатели на президентските и местни избори 2011" е наблюдавала вота в девет града и две села.

Според Тахир е имало негласно споразумение между водещите партии в страната на избираеми позиции да не бъдат слагани роми.

Tази тенденция, по думите му, била обезпокоителна.

Мисия "Ромски наблюдатели на президентските и местни избори 2011" попаднала и на секции, в които като членове имало кандидати за общински съветници.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ромиетнически вот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
до 20, алекс преди 12 години
алооо...каква територия им раздаваш ти на ***, бе? не знам откъде си се пръкнал, обаче в моя род имам четири убити, единият е с посмъртен медал за храброст, докато са пазили държавата ни и са мрели по окопите. Направили са го, за да я има днес България, не за да могат лигльовци като тебе да *** в нови тоалетни и да раздават с лекота земята ни. А относно *** - за тях законите са същите, както за нас. Като не им изнася, да ходят по белия свят. Тази 'територия' е Родината ни, запомни!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ромски наблюдатели за честни ...?!?!?
25
2
 
1
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Сутринта гледах по телевизията един такъв.
24
2
 
6
 
! Отговори
Партиец преди 12 години
Ако се намери някой образован ***, ще го сложим на изборна позиция, ама като няма такива?
23
3
 
15
 
! Отговори
истина преди 12 години
Българи итурци работят за да издържат с данъците си *** Саго искат властта и да им слугуваме!!
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се заблуждавайте атакаджии,*** не са виновни за разграбената ни страна и озлобяването,нито са виновни,че години наред беше толерирано беззаконието и бандитизма.Някои от самите тях страдат,поради престъпленията на сънародниците си и гнева,който се излива върху всички.Така че,трябва да се осъждат всички престъпници,без значение от какъв произход са,иначе няма оправия.
21
2
 
16
 
! Отговори
hhjgdh преди 12 години
Пффф, да ги накарат собсвеноръчно да изпишат името на кандидата, за който гласуват и 90% от бюлетините ще са невалидни. За сметка на това пък ще има многобройни случаи на самонаранили се с химикал. :))))))))
20
2
 
19
 
! Отговори
истината преди 12 години
трябва да се забрани на *** да гласуват,те и без това имат повече права от нас,тези *** които не са завършили 11ти клас и не работят нямат право на глас,защото ние ги храним а те се развъждат!!!Защо до сега това не е предложено от никой,депутат,министър,президент,само Волен мисля че го спомена!
19
2
 
17
 
! Отговори
алекс преди 12 години
А вие ,като се опитахте да правите етнос из Европа,защо ви натириха обратно? Никой не желае да търпи такива смърдели като ***,но лошото е ,че сте много глупави и ви ползват за различни политически интереси.Това в никакъв случай не е от полза за българите,а парите ,които се взимат от Европа за вас ги прибират вашите ,*** организаций!Вие сте ***,вредящи на моя народ и аз искам да ви няма!Не ви желая нищо лошо,но ако може да ви отделят територия и се развивайте,както можете..
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами като са неграмотни и некадърни, защо да слагат *** само за бройка в списъците и после всички да страдаме? Тук въпроса не е до произхода на кандидатите, а до образованието, ценза и качеството им.Дори и при 8 млн *** и 1млн българи и 1 млн турци през 2010-та година каквато е прогнозата, пак съм убеден, че президент и министър председател ще са турчин и българин, защото ще имат нужните качества. Запомнете -количеството не пави качеството!
17
3
 
1
 
! Отговори
masona do 17 преди 12 години
ei ganio parvo vie vastanovete bg to varnete ikonomikata koiato ynishtozixte ysigorete rabota na xorata a tova che nie ziveeme na garbavi zabravi pointeresyvaise kolko polychava bg za nas ot evropeiskiat sayuz i kolko polychavame nie ot tezi pomoshti po skoro takiva kato teb ziveiat na garba na drygite i vsiavat rasizam i omraza my etnosite ela v evropa i se opitai da pravis ganiovchtina ako ti stiska
16
2
 
20
 
! Отговори
Веселин Ханчев преди 12 години
Ми научете се първо да говорите членоразделно и да можете да изписвате и различавате хиксчето на бюлетините, да си плащате данъците, тока, водата, спрете да се размножавате като плъхове, спрете да крадете, да педофилствате, да грабите, да убивате и да живеете като *** на наш гръб и тогава ние самите ще предлагаме ваши кандидатури. Докато стане това винаги ще бъдете трета цедка в нашите очи.
15
6
 
7
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Като гледам извадката от Столипиново 86% сте гласували за Герб, е сага на втория тур пак ще ви "етнизират" с 50-100лв
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей,вие бели и руси българи,яжте си кебапчетата и не предизвиквайте гневът ни!Да си .... 30 лева!
13
1
 
0
 
! Отговори
erhrhr преди 12 години
tapakkkkkkkk ***
12
3
 
5
 
! Отговори
не съм горд преди 12 години
Знаете ли ние сме нацията на пла4ковците!!!Вце ревем.няма пари,няма работа,вци4ко нагласено,ето нагласени избори.......но какво се оказва,накрая???Гласуваме за бсп и герб?Честито,на печелившите,заслужаваме си ги!!!!!За какво се гордеят герб????...че купиха ***?хахахаха,дано това не им изиграе лоша шега!Но,боко.е прав лош ни е матеряла
11
2
 
9
 
! Отговори
НЕЕЕЕ преди 12 години
ВОТЪТ НЕ НА МЕСТА,А НАВСЯКЪДЕ ТРЯБВА НЕ ДА СЕ ЕТНИЗИРА ,А ДА СЕ ЕВТАНАЗИРА !!!:-))
10
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ СЕ ЕТНИЗИРА А СЕ ГЕРБИЗИРА.
9
4
 
4
 
! Отговори
НЕОПЕЧАЛЕНИТЕ преди 12 години
Каква музика в нашите уши звъни!Нима това е плач?Ах, колко сладко плачат!Плачи, дупе, плачи!Така е по-сладко да те **а!
8
4
 
10
 
! Отговори
Bulgarin BG преди 12 години
Az oste ot 1999-ta godina sum se iznesul ot BG i ne sujalqwam. Suhranih sebe si. V BG e ujas. Sega jiveja i rabotja v Germaniq sus jena mi i trite ni deca. Daje sme ve4e s nemsko grajdanstvo. A mojeshe da sme si v sluncheva Bulgarija i da rabotim za Bulgarija... tejko i gorko na tezi, koito sa v BG, jalko za Bulgariq...