Стихия! Придошлата Камчия глътна кейове и пристани

Рибарите винят властите, че не са изчистили коритото на реката
Обновена: 9 яну 2012 13:35 | 9 яну 2012 13:33, Екип на Dnes.bg
79

 

Източник: Impact Press Grouр
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде е пожарникарчето да отговаря за неадекватните действия при снегопочистването, при бедствените положения в родопите, за наводненията? къде си бе, тиква? пак ли режеш некъде лентички? или джиткаш мачлета, може би тенисче?
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ustieto na reka Kamchiya e PRIRODEN REZERVAT ot 1951 godina.A dunite naokolo zastitena teritoriya.
39
6
 
11
 
! Отговори
попа преди 12 години
Че държавата 20г. не е изместила рибарите от незаконното им селище някъде на сигурно, където за разлика от сега да могат ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, водата не е виновна. А иначе че Бойко е недалновиден, няма кво да спориме - той държа 16ч. хората в снежния ад на магистралата и обвини за това 3 тира, та за рибарите ще се чудим. Аз се чудя как не ги е издавил завалиите, като е пуснал язовира...
38
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 45-я кухоглав комуноид! Много обичам вечер като се прибера да си пусна телевизора и да гледам как Бат Бойко с голямата ножица реже и последната надежда на БСП някога да се върне на власт на малки и много красиви лентички!
37
13
 
17
 
! Отговори
Хмм преди 12 години
Вода и мизерия има за всички, гарантирано от ГЕРБ !
36
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са незаконни кимизарници ,които десетина години тровят природата и развалят това невероятно красиво място. Покрай тях няколко мутри вдигнаха палати с частни пристани на територията на резервата. След като обществото не може да се пребори с тях и да ги разкара от там, природата е последната ни надежда ! Боже, изрини това насрано място и ни го остави във видът ,в който си го създал ! Амин !
35
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
S&P потвърди рейтинга на България като стабилен ! Аве Борисов! Аве Цезар! Ние, честните и почтени български граждани те поздравяват!А Плюнковците срещу Борисов и ГЕРБ да се гръмнат в задните си *** части!Кухоглавите *** комуноиди от жалката бесепарската *** орда на *** Кутев освен, че са недоклецани педерунгелелчета, са и долни предатели, само плюят като дръгливи камили по Борисов и ГЕРБ, а реално с изгонването на крадливата БСП от властта, ББ спаси България от кризата и от хиперинфлацията, която със сигурност щеше да бъде още по-страшна и от Жан Виденовото управление на БСП!
34
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко Гръмотвержеца е пратил това изпитание:)))) След лекари, миньори, земеделци,учители и т.н. е време и за новите виновни - рибарите:)
33
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Главният Говнояд на България - Слави Трифонов от БТВ-то, окрилен от финансовите стимули на Гоце Койота /тайния собственик на БТВ/, всяка делнична вечер от ефира на Гоцевата ТВ ни поднася личното си меню, а то винаги е едно и също: притоплени стари, многократно дъвкани от него и идиотската му трупа от ***, *** на Гоце и приятелския му кръг от червени милионери-олигарси, които още не могат да се примирят с факта, че Борисов трайно ги изрита от властта и сега не могат да крадат на воля както преди! Но тия нещастни *** ако си мислят, че с тая жалка трупа от лайногълтачи ще успеят да навредят на правителството на ББ много се лъжат ще продължават да си ядат смърдоляците още дълго време до като празните им кратуни най-после уврят и разберат, че вредят единствено на себе си! ПП: Защо Главния говнояд на България продължава да кара мерцедесите си със затъмнени стъкла, въпреки забраната от КАТ!
32
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов сега ще пререже лентата на поражения и ще им пожелае нови!:)
31
7
 
32
 
! Отговори
от 35 преди 12 години
Какво ми биете минуси??? Докато не осъзнаете, че никой в тази Държава не ви е длъжен за нищо и си мятате фасовете по улицата ще си на същото дередже!
30
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко сега ще уволни реката:))))
29
6
 
12
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
"бре"? ***, от кое червено селце изпълзя, за да си изсереш неадекватното мнение?
28
4
 
7
 
! Отговори
куку ---руку преди 12 години
По друг начин ,тая държава не може да се ----ИЗЧИСТИ---само потоп!
27
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе давете се бре! Нали искахте ГЕРБ! Осигурихте си го:))) Сега останалите ще се наслаждаваме:))
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯМАТ ПОЧИВКА ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ!ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ ГРАМ СНЯГ НА ПЪТЯ!НИТО НАВОДНЕНИЯ НИТО СПИРАНЕ НА ТОК ,А ЗА ГАЗОВАТА КРИЗА ГОЦЕ СЕ ИЗКАЗА "МНОГО ПОДГОТВЕН" КАК ОТ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ЩЕ РЕШИМ ПРОБЛЕМА ,само 2.3 специалисти му възразиха ,че няма техническа възможност!ДРУГИТЕ МЪЛЧАХА от демократичен социален СТРАХ
25
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Бягството от отговорност е запазена марка на Борисов. Той не е завършил нито един свой мандат." Това вярно ли е?
24
6
 
45
 
! Отговори
малоумно... преди 12 години
Винаги, когато реките излязат от коритата си се сещам за автомобилните гуми, изкорубените бойлери, купчините от стари дрехи, всякакви пластмаси и найлони засипващи реките. И тогава ми иде да попитам властите ли идват и засипват реките ви с ***?
23
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен това е дълбока конспирация на боговете срещу правителството на ГЕРБ! Бойко веднага да ги уволни....боговете, че виж какво става:)
22
5
 
12
 
! Отговори
Емел Етем преди 12 години
По мое време България на два пъти беше цялата наводнена, но това беше защото коритата на всички реки бяха затлачени от гербаджиите. Забрави ли народе мой, патриотичен?